Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabayı otoparka bıraktık başımıza gelenlere bak çıldırıcam!

aykutisci
29/08/2012, 18:48
arabayı ne zaman otoparka bıraksam hep aklım kalır yine iş yerinin otoparkına bıraktık arabayı ve başımıza gelenler
1: sağ kapının altına hangi öküz nasıl yapmışsa ya jantı vurmuş yada tamponu ama insan bi telefon numarası vs bırakır
2: BU KADARINA DA YUH ARTIK SİS KAPAKLARINI ÇALMIŞLAR VEDE SÖKERKEN TIRNAKLARININ ÇOĞUNU KIRMIŞ ÖKÜZ OĞLU ÖKÜZLER

Misafir046
29/08/2012, 18:49
Paralı otopark mı ? Yoksa kişiye ozel otoparkmı ?

aykutisci
29/08/2012, 18:50
iş yerinin otoparkı İdo yeni kapı personel otoparkı yarın gidicem işe kamera vs vardır umarım bıraktığım yerde

Misafir046
29/08/2012, 18:52
Hocam eger elinde abonman olduguna dair bir kart yada otopark fişi varsa yeni kanun gereği senin zararını otopark karşılamak zorunda.

Çağıracaktın polisi tutturacaktın tutanağı sonra sigorta şirketin yada kaskon hangisi olursa elinde fiş yada abonmanla verecektin faturayı icraya...

Ancak seninki personel otoparkı o yuzden işin kameraya kaldı...

aykutisci
29/08/2012, 18:55
eve gelnce fark ettim arabayı yıkıcaktım sis kapakları yok yan tarafın halini gördüm arabadan soğudum valla fiş felan yok bizde kimlik gösterip giriyoz otoparka bakim yarın gidince konuşucam artık nolursa

kemalbodrum
29/08/2012, 19:06
benimde başıma gelmıstı sagdan cızmıslerdi :(

byspayn
29/08/2012, 19:50
Geçmiş olsun.. En kısa zamanda halledersiniz inşallah..

Ziyaretci037
29/08/2012, 19:54
Gecmis olsun insallah kameralardan cikar biseyler..

araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..

xarsi
29/08/2012, 20:33
geçmiş olsun..

biancoangelo
29/08/2012, 20:55
Geçmiş olsun.... üzücü....

Ziyaretci036
29/08/2012, 21:00
Aykut. kardesim gecmis olsun ins kameradan biseyler cikar

hakguner
30/08/2012, 00:57
Yandan surtme cok karşılaşılan bir durumda, sis kapaklarını çalmak nedir yahu??? Neresine monte edecekse artık. Sırf size zarar vermek isteyen biridir belki..

Sent my iPad using HD

sporting34
30/08/2012, 01:26
arkadaşlar böyle bir bir olay benim başıma üç sene önce geldi isparkın kapalı otoparkına arabamı muntazam bi şekilde park ettim iki saat sonra geldiğimde sürücü kapısından tampon ucuna kadar bi arabnın sürttüğünü ve sacı eğdiğini fark ettim hemen isparkın elemanlarına söyledim biz görmedik bilmiyoruz yaptılar bende sinirlendim polisi aradım gelmedi resimlerini çektim elimdede fişim vardı zaten isparkcılara sizi şikayet edicem mahkeme ye vericem diye cırlayınca kameralara baktık görüntüleri cd ye aldık eve geldim inceledim bi bayanın kullandığı volvo marka araç par ederken vuruyor sürücü inip bakıyor hasar var hemen toz oluyor ordan plakası bariz okunuyor isparktan giriş çıkış saatini aldım görüntülerle polise gittim şöyle yap böyle et dediler bana biraz baştan savmak gibi geldi bende bi avukat arkadaşımın yardımıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum bu arada ben aracımdaki hasarı araç kullanılamıyor diye yaptırdım aradan iki ay geçti adamın biri aradı sen bizim hanımı mahkemeye vermişsin dedi, ufak bi olay için böyle yapmaya gerek yok aramızda halledelim dedi birazda havalı konuştu, bende olay anında olsa tutanak tutar hallederdik ama eşiniz artniyetli olarak kaçmış artık mahkemeye anlatırsın dedim birdaha telefonlarına cevap vermedim daha sonra karşı tarafın kasko şirkenin elemenı iş yerime gedi ve zararı tazmin etmek istediklerini söyledi bende bu olaya bakan avukat arkadaşımla konuştum sakın suç duyurusunu geri alma dedi ve ders vermek gerekir yoksa para ile işlerini halletmiş olurlar dedi daha sonra aynı arkadaşım sürücüden şikayetci olduğumuzu ve alkol testi yapılmasını istemiş tabi olaylar 15 20 aralarla oluyor bizde inatla hukuki mücadelemizden vaz geçmiyoruz meğer aracı kullan bayan ingilterede öğrenciymiş ve oranın yasalarına göre hakkında mahkemesi yada adli sorunu olanlara hiç bir şekilde vize verilemiyormuşaradan altı ay geçti sonuç olarak sürücü tazminat ödemek zorunda kaldı okulundan oldu ben aracın ve mahkemenin masraflarını aldım, şımarık insanlara iyi bir ders vermiş olduk..

cosworth20
30/08/2012, 01:41
Gecmis olsn ama sikma cnini araban duruo daha beterleri var teselli olmak lazim dicek baska bsi bulamiorm.benim de dun sibop kapaklarimi sokmusler 5 liralari yok demekki tabirinle
Ökuzlerin ... Saman tasicam yanimda ...

ygurbuz
30/08/2012, 02:01
Geçmiş Olsun ...

lanceee
30/08/2012, 02:01
geçmiş olsun

fhmnl
30/08/2012, 02:06
geçmiş olsun aykut kısa sürede halledilir inşallah

fhmnl
30/08/2012, 02:11
arkadaşlar böyle bir bir olay benim başıma üç sene önce geldi isparkın kapalı otoparkına arabamı muntazam bi şekilde park ettim iki saat sonra geldiğimde sürücü kapısından tampon ucuna kadar bi arabnın sürttüğünü ve sacı eğdiğini fark ettim hemen isparkın elemanlarına söyledim biz görmedik bilmiyoruz yaptılar bende sinirlendim polisi aradım gelmedi resimlerini çektim elimdede fişim vardı zaten isparkcılara sizi şikayet edicem mahkeme ye vericem diye cırlayınca kameralara baktık görüntüleri cd ye aldık eve geldim inceledim bi bayanın kullandığı volvo marka araç par ederken vuruyor sürücü inip bakıyor hasar var hemen toz oluyor ordan plakası bariz okunuyor isparktan giriş çıkış saatini aldım görüntülerle polise gittim şöyle yap böyle et dediler bana biraz baştan savmak gibi geldi bende bi avukat arkadaşımın yardımıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum bu arada ben aracımdaki hasarı araç kullanılamıyor diye yaptırdım aradan iki ay geçti adamın biri aradı sen bizim hanımı mahkemeye vermişsin dedi, ufak bi olay için böyle yapmaya gerek yok aramızda halledelim dedi birazda havalı konuştu, bende olay anında olsa tutanak tutar hallederdik ama eşiniz artniyetli olarak kaçmış artık mahkemeye anlatırsın dedim birdaha telefonlarına cevap vermedim daha sonra karşı tarafın kasko şirkenin elemenı iş yerime gedi ve zararı tazmin etmek istediklerini söyledi bende bu olaya bakan avukat arkadaşımla konuştum sakın suç duyurusunu geri alma dedi ve ders vermek gerekir yoksa para ile işlerini halletmiş olurlar dedi daha sonra aynı arkadaşım sürücüden şikayetci olduğumuzu ve alkol testi yapılmasını istemiş tabi olaylar 15 20 aralarla oluyor bizde inatla hukuki mücadelemizden vaz geçmiyoruz meğer aracı kullan bayan ingilterede öğrenciymiş ve oranın yasalarına göre hakkında mahkemesi yada adli sorunu olanlara hiç bir şekilde vize verilemiyormuşaradan altı ay geçti sonuç olarak sürücü tazminat ödemek zorunda kaldı okulundan oldu ben aracın ve mahkemenin masraflarını aldım, şımarık insanlara iyi bir ders vermiş olduk..

davanız dan vazgeçmemekle çok Iyi yapmışsiniz. Iyi bir ders olmuş. Araç kullanmayı bilmiyorsa çıkmasın trafiğe. Sonra milletin canına mal olacak. Param var hallederim ayaklarina yatan kişilerden nefret etmişimdir hep.

SteinGP
30/08/2012, 02:18
benim eski aracıma durduğu yerde bi kamyonetin kasasının kapısı çarpmıştı. kameradan bulmuştuk eleman bi güzel inip bakıyor, bakıyor benim arabanın çamurluğu götürmüş, binip toz oluyor. tabi sonra olay açığa çıkınca karşı taraf banada kardeşim hallederiz bi fiat çamurluğundan ne olurki filan demişti, bende tedbirsizlik, olay mahalinden kaçma, başkasının malına taksirle zarar verme gibi hukuk dalında şikayetçi olabileceğim ne varsa şikayetçi olup mahkemeye vermiştim. sonra arkadaşlar gördü bi fiat çamurluğundan neler olabileceğini. halbuki dükkanımın önünde oldu, inip efendi gibi kardeşim böyle böyle oldu kusura bakma dese canın sağolsun isteyerek yapmadın ya der geçerim. nitekim ondan bir yıl öncede bizim ducatoya çarpmıştı birisi, adam gelip 40 kere özür diledi, durumum yok eşim hamile senet yapalım 2 3 ay içinde öderim dedi, canın sağolsun kaskomuz var canımıza bişey olmadı deyip gönderdik. insan olsun canımı yesin..

askin
30/08/2012, 02:46
benim eski aracıma durduğu yerde bi kamyonetin kasasının kapısı çarpmıştı. kameradan bulmuştuk eleman bi güzel inip bakıyor, bakıyor benim arabanın çamurluğu götürmüş, binip toz oluyor. tabi sonra olay açığa çıkınca karşı taraf banada kardeşim hallederiz bi fiat çamurluğundan ne olurki filan demişti, bende tedbirsizlik, olay mahalinden kaçma, başkasının malına taksirle zarar verme gibi hukuk dalında şikayetçi olabileceğim ne varsa şikayetçi olup mahkemeye vermiştim. sonra arkadaşlar gördü bi fiat çamurluğundan neler olabileceğini. halbuki dükkanımın önünde oldu, inip efendi gibi kardeşim böyle böyle oldu kusura bakma dese canın sağolsun isteyerek yapmadın ya der geçerim. nitekim ondan bir yıl öncede bizim ducatoya çarpmıştı birisi, adam gelip 40 kere özür diledi, durumum yok eşim hamile senet yapalım 2 3 ay içinde öderim dedi, canın sağolsun kaskomuz var canımıza bişey olmadı deyip gönderdik. insan olsun canımı yesin..

çok güzel i davranış.. keşke herkes böyle olsa.. insanın halinden anlamak lazım. adamın gerçekten hali yoksa ve sözlerinde samimiyse içim elvermez benimde gerçekten.. ama artiz artiz davrananın suratının ortasına vurasım geliyor...

aykutisci
30/08/2012, 03:30
çok saolun abiler keşke herkez bizim gibi olsa ya varya ne olursa olsun birinin aracına ufacıkda olsa bi sürtsem yazarım numaramı bi kağıda koyarım sileceğe ya nedir bu insanlardaki art niyet sis farının kapağı çalınırmı 15 lira bişey umuyomusun onun senin aracına yariyacağını çıkmayacakmı senden o kat kat fazlasıyla hayır çalınmamıştır düşmüştür dicem de tırnaklarında çoğu kırılmış nese yapıcak bişi yok sonuçta ... keşke herkez bizim gibi olabilse

biancoangelo
30/08/2012, 21:51

oHHHH iyi olmuşşş...

ibrahim06
31/08/2012, 02:09

Sizi doğuran anaya, yetiştiren babaya kurban olurum.Ohh olsun böylelerine.bravo.

SKELETER
31/08/2012, 04:08
Benimde arka silecek kapağını çaldılar yeni. Bu nasıl iş anlamadım Punto kullanan ne kadar çok hırsız varmış hayret doğrusu.

Ziyaretci040
31/08/2012, 09:59
Benim arabanın ön kaputuna motorsiklet düştü. Adam kaçıcakken komşu dükkanımızdaki adam , kaskın göz kısmına gelen yerden yakalamış adama saldırıyodu :) Ne mi yaptık izledik :D

Ziyaretci032
31/08/2012, 10:14
cok gecmis olsun kardesim ancak sis kapaklarinin art niyetli olarak alindigini dusunuyorum ben. ayaklari kirildiktan sonra kullanilamayacagini biliyodur zaten o kadar da mal degildir. ya sana ya da aracina bi garezi olabilir. kameradan yakalarsan direk mahkemeye ver, ugrasamam diye gecistirme boylelerini surundurmek lazim cunku. biz emek veriyoruz para veriyoruz gozumuz gibi bakiyoruz aracimiza kansizin biri gelip kafasina gore ciziyo kiriyo. bunun bi bedeli olmali!!

fausto2005
31/08/2012, 10:58
Geçmiş olsun.Ortalıkta o kadar çok sereffsizz varki. Geçenlerde benim ön camı kırıp kaçmış birileri,ne istediyse artık...

liebermann
31/08/2012, 11:29
geçmiş olsun, araba işi böyle bir iş.. çok seversin, severek alırsın, adamın biri gelir hiç dikkat etmez, bir çizikle aracı mahveder..

aykutisci
31/08/2012, 11:32
cok gecmis olsun kardesim ancak sis kapaklarinin art niyetli olarak alindigini dusunuyorum ben. ayaklari kirildiktan sonra kullanilamayacagini biliyodur zaten o kadar da mal degildir. ya sana ya da aracina bi garezi olabilir. kameradan yakalarsan direk mahkemeye ver, ugrasamam diye gecistirme boylelerini surundurmek lazim cunku. biz emek veriyoruz para veriyoruz gozumuz gibi bakiyoruz aracimiza kansizin biri gelip kafasina gore ciziyo kiriyo. bunun bi bedeli olmali!!

sis kapaklarının ayakları değil benim aracın üzerindeki tırnaklar kırılmış sökülürken kapağı sökerken bi tarafını kırma şansın yok kırılcak bi yanı yok tampon üzerindeki sis kapaklarının getiği tırnaklar kırıl yapıcak bişi yok bugun gittim işe aracı bıraktığım yeri gören kamera yok yapana beddua okumuyorum 3 kuruşluk parça için bu şekilde canımı sıktığı iin Allah görür elbet ...

cosworth20
31/08/2012, 11:39
adli işler biraz kısa sürse daha güzel olacak.ama memleketimizde herkes kendi hesabını kendi kesiyor.aracıma vurdun die çok kavga eden bıçaklanan hatta katil olan insanlar var.sebebi de polislerden kaynaklı.zamanında aradık mı gelin di mi ? adam çay içio kahve içio bi dükkanda otlanıo arabasını yıkatıo işini yapmıo.sonra gelio bana radar cezası kesio.sen kimsin arkadaşım önce işini yap sonra bana ceza kes.en büyük terörist polis milleti.lanet olsn bu polis milletine ve hukuk milletine...

aykut_1914
31/08/2012, 12:13
adli işler biraz kısa sürse daha güzel olacak.ama memleketimizde herkes kendi hesabını kendi kesiyor.aracıma vurdun die çok kavga eden bıçaklanan hatta katil olan insanlar var.sebebi de polislerden kaynaklı.zamanında aradık mı gelin di mi ? adam çay içio kahve içio bi dükkanda otlanıo arabasını yıkatıo işini yapmıo.sonra gelio bana radar cezası kesio.sen kimsin arkadaşım önce işini yap sonra bana ceza kes.en büyük terörist polis milleti.lanet olsn bu polis milletine ve hukuk milletine...
çok doğru,polislerden ciddi anlamda nefret ediyorum,hepsinin işine saygısı olup işini yapsa bunların hiç biri olmaz. lafım işini yapan polisler harici tabiki ama onlarda çok az

aykutisci
31/08/2012, 13:08

aynen öyle ustam bak 2 gün önce başıma gelen olayı yazim : arkadaşın hondasıyla çevirmeye yakalandık arkadaşımda puanı dolduğu için ehliyeti kaptırmıştı polis geldi ehliyet ruhsat istedi ruhsatı verdik bide benim ehliyeti verdik dedim araba benim başım dönüyo hastayım arkadaşa verdim arabayı , yutmadı tabi polis indirdi arabadan çağırdı arkadaşı elinde ruhsat arabaya geldi polisin dediği al ruhsatını geç arabaya kendi cezanı kendin kes ... arkadaşımda madem öyle dedi bi güzel salağa yattı geldi polis anlamadım ben yani noldu şimdi ruhsatla arabaya gelince felan polis bakı baktı öne gitti plakaya baktı dedi ben seni elbet yakalarım bidaha gönderdi bizi sonrada... bunlar varya gerçekten dediğin gibi sonra polisleri yaralama haberi vs çıkınca iyi olmuş diyince ayıplarlar milleti asıl kansız bunlar hepsi için böyle bi kanı yok tabi ama iyi kötü herkezin başından geçmiştir bu tür olaylar ...