Orijinalini görmek için tıklayınız : GP 3K T-JET'im SATILIK
Arkadaşlar ilgilenen olursa 1 telefon kadar yakınım :tooth000: İstediğim arabayı kaçırmadan olursa sevinirim :notworth:
Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
Tip: 3 Kapı
Renk: Beyaz
Km: 57.500
Model: 2008
Fiyat: 24.900 TL
SAĞ ÖN KAPIDA GÖÇÜKTEN DOLAYI ÇEKTİRME YAPILMIŞ VE LOKAL BOYAMA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.BAŞKA HİÇ BİR HATA YOKTUR. 60.000 KM. BAKIMI BURSA BİRMOT'TA YAPILMIŞTIR. LASTİKLERİ 49.850 KM.'DE ALDIM-PIRELLI PZERO, SADECE HAFTA SONLARI KULLANIYORUM.
https://image5.sahibinden.com/photos/76/89/99/56768999d8p.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/76/89/99/56768999ujo.jpg
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 24.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56768999 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bembeyaz-hatasiz-t-jet-56768999/detay)
Ziyaretci032
29/08/2012, 14:09
hayırlı satışlar.
Ziyaretci040
29/08/2012, 14:11
Hayırlı satışlar araç gayet güzel :)
sayko1111
29/08/2012, 14:17
aracın koltukları neden spor koltuk değil. ?
aracın koltukları neden spor koltuk değil. ?ayrıca göstergelerde t-jet sport göstergesi değil...
Honor COOPER
29/08/2012, 14:25
Araç Tjet dynamic.Hata var.
Ziyaretci032
29/08/2012, 14:27
Araç Tjet dynamic.Hata var.
3k t-jet dynamic var mı ki :S
Honor COOPER
29/08/2012, 14:37
Fiat bu arada gözden kaçırıp göndermişlerdir.
koltuk ve göstergeler sport değil.o zaman bu araç ne?
yada koltuk ve göstergelere sağlam para veren biri bulunup takas edildi!Bir diğer seçenek!
aracın koltukları neden spor koltuk değil. ?
Araba Dynamic paketli 3K olduğu için ;)
Ziyaretci032
29/08/2012, 14:43
Araba Dynamic paketli 3K olduğu için ;)
tr'de tek olabilir bayaadır tjet arıyorum hiç 3k dynamic donanım göremedim :D
3k t-jet dynamic var mı ki :S
Fiat bu arada gözden kaçırıp göndermişlerdir.
koltuk ve göstergeler sport değil.o zaman bu araç ne?
yada koltuk ve göstergelere sağlam para veren biri bulunup takas edildi!Bir diğer seçenek!
:D Araç Dynamic paketli T-jet 3K, Birmot'a sorduğumda 5 tane kayıtlı olduğunu söyledi. Yoksa otomotiv sektöründeyim, araç parçalayıp satmam hiçbir zaman;)
Türkiyede 5 tane olabilir ama galiba forumda ilk ve tek:D hayırlı satışlar..
Honor COOPER
29/08/2012, 14:52
:D Araç Dynamic paketli T-jet 3K, Birmot'a sorduğumda 5 tane kayıtlı olduğunu söyledi. Yoksa otomotiv sektöründeyim, araç parçalayıp satmam hiçbir zaman;)
Dostum zaten sana öyle bir ithamda bulunmadım arkadaşın biri 3kapı tjet varmı demiş bende olabileceğini söyledim eğer yoksada geriye bir tek bu seçeneğin kaldığını anlatmak istedim.
güzel araç hayırlı satışlar.
Dostum zaten sana öyle bir ithamda bulunmadım arkadaşın biri 3kapı tjet varmı demiş bende olabileceğini söyledim eğer yoksada geriye bir tek bu seçeneğin kaldığını anlatmak istedim.
güzel araç hayırlı satışlar.
Yok dostum, yanlış anlamadım, sıkıntı yok. Ben de 2.el almıştım aracı 2 yıl önce 20.000 km'deydi. Ben de görünce kıllanmıştım, bayağı araştırdım. Opel'de çalıştığım için de bilgilere ulaşmam kolay oldu.
streetnoise
29/08/2012, 15:27
Hayırlı satışlar :)
Tam da Cemal Abi'ye yazılım yaptıracaktım, yine nasip olmadı :)
tamamda sahibinden'de tjet sport bolumune koymussun ? ne is ben anlamadım türkiyede 5 tane falan dynamic modelli 3 kapı tjet yok ? dynamic 4 kapı sport ise 3 kapı anlamına geliyor zaten ? kusura bakma ama bu arac su anda benim gözümde şüpheli tam olarak ne yaptıgınızda belli olmadıgı icin iyice belirsiz bir durumda cunku eger bu araca dynamic diyorsanız ozmn dynamic bolumune ilan acardınız ? yanlışmıyım ? :locked00: :agiskavgasi: hatta ben alıcıyım diyelim bana motor ve şasi numaranızın son 7 hanesini gönderebilirmisiniz?
tamamda sahibinden'de tjet sport bolumune koymussun ? ne is ben anlamadım türkiyede 5 tane falan dynamic modelli 3 kapı tjet yok ? dynamic 4 kapı sport ise 3 kapı anlamına geliyor zaten ? kusura bakma ama bu arac su anda benim gözümde şüpheli tam olarak ne yaptıgınızda belli olmadıgı icin iyice belirsiz bir durumda cunku eger bu araca dynamic diyorsanız ozmn dynamic bolumune ilan acardınız ? yanlışmıyım ? :locked00: :agiskavgasi:
Üstadım 11 yıldır Bursa'da OPEL'de satış şefi olarak çalışıyorum ve trafikte dolaşan 10.000'in üzerinde aracım var. Bu şekilde insan karalamak görüyorum ki çok kolay. Eğer benim yalancı olduğuma inanıyorsanız ve eminseniz forum yöneticilerine söyleyin, beni kilitlesinler. Sahibinden.com'da T-Jet Dynamic bölümünü 5 kapı araçlar, Sport bölümünü 3K araçlar kullanıyor. Bu arada burada Rizeli bir arkadaş vardı, Murat Tekin, onun aracı da benim aracın aynısıydı. Herhangi bir Birmot'u ararsan söylerler sana araçları.
tamamda sahibinden'de tjet sport bolumune koymussun ? ne is ben anlamadım türkiyede 5 tane falan dynamic modelli 3 kapı tjet yok ? dynamic 4 kapı sport ise 3 kapı anlamına geliyor zaten ? kusura bakma ama bu arac su anda benim gözümde şüpheli tam olarak ne yaptıgınızda belli olmadıgı icin iyice belirsiz bir durumda cunku eger bu araca dynamic diyorsanız ozmn dynamic bolumune ilan acardınız ? yanlışmıyım ? :locked00: :agiskavgasi: hatta ben alıcıyım diyelim bana motor ve şasi numaranızın son 7 hanesini gönderebilirmisiniz?
Sadece size değil herkese eski plaka, yeni plaka, motor numarası, şasi numarası ve TÜV kayıtlarını gönderebilirim. Peki ben bunları gönderince siz benden ve yaptıklarınızdan özür dileyecek misiniz!!!
Sahibindende bu araç için özel bir bölüm yok.. 3K dynamic bulunamadığından ve 3k TJeT ler TR de sport diye geçtiğinden aracın ilanı doğru bölüme açılmış.. Şüphe uyandıracak bir şey yok..
Sahibinden de Abarth esse esse diye bölümde var fakat öyle bir araç yok TR de..
4kapı sport hiç bir alanda 3 kapı anlamına gelmez..
İzmirden alınmaydı sanırım bu araç.. Hayırlı satışlar..
Sadece size değil herkese eski plaka, yeni plaka, motor numarası, şasi numarası ve TÜV kayıtlarını gönderebilirim. Peki ben bunları gönderince siz benden ve yaptıklarınızdan özür dileyecek misiniz!!!
usta ben senin yazdıgın belirsilkleri söylüyorum senden neden özür dileyeyimki sen aracına dynamic demiş ve sport bolumune koymussun , araç bilgilerinde
bunları paylaşmışsın sonrada şimdi diyorsunki 3 kapılı dynamic
butun bunları yazdıktan sonra ilanın belirsiz ve süpheli demişim neden özür dileyeyim sen özür dile asıl yanlış bilgiler verdiğin için..
he bu arada bana motor ve sasi nonuzun son 7 hanesini özel mesaj ile gönderirsen bi bakma imkanım olur :)
Sahibindende bu araç için özel bir bölüm yok.. 3K dynamic bulunamadığından ve 3k TJeT ler TR de sport diye geçtiğinden aracın ilanı doğru bölüme açılmış.. Şüphe uyandıracak bir şey yok..
Evet aracı İZmir'den almıştım dostum, teşekkürler.
ben bulamadım o Abarth esse esse bolumunu bi link atarmısınız ?
otomobil / Fiat / Punto sekmesine tıklayınca puntonun butun modelleri gozukuyor abarth mabarth yok ?
usta ben senin yazdıgın belirsilkleri söylüyorum senden neden özür dileyeyimki sen aracına dynamic demiş ve sport bolumune koymussun , araç bilgilerinde
butun bunları yazdıktan sonra ilanın belirsiz ve süpheli demişim neden özür dileyeyim sen özür dile asıl yanlış bilgiler verdiğin için..
Peki Üstadım sen artık yazma burada, gerek yok gerçekten, ilk yazdığın mesajı da okudum, düzeltmeyi de...Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim ama artık mesaj yazma, konu dışına çıkıldı. Çok haklı olduğunu düşünüyorsan sadece beni içeren konu açarsın orada konuşuruz. Çok merak eden aracı gelip görüyor zaten, Özlüce kavşağından dönen herkes yolun kenarında görebiliyor aracı, halka açık.
otomobil / Fiat / Punto sekmesine tıklayınca puntonun butun modelleri gozukuyor abarth mabarth yok ?
Fiat Punto Grande 1.4 Abarth EsseEsse 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/fiat-punto-grande-1.4-abarth-esseesse)
he bu arada bana motor ve sasi nonuzun son 7 hanesini özel mesaj ile gönderirsen bi bakma imkanım olur :)
Sen şüpheci bir arkadaşsın, onda da şüpheli arayış içine girersin, gel bir çayımı iç, ben sana canlı canlı ruhsatı göstereyim :)
Nasıl olsa Bursa'dasın ;)
o ilanda verilen arac abarthmı ?
Peki Üstadım sen artık yazma burada, gerek yok gerçekten, ilk yazdığın mesajı da okudum, düzeltmeyi de...Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim ama artık mesaj yazma, konu dışına çıkıldı. Çok haklı olduğunu düşünüyorsan sadece beni içeren konu açarsın orada konuşuruz. Çok merak eden aracı gelip görüyor zaten, Özlüce kavşağından dönen herkes yolun kenarında görebiliyor aracı, halka açık.
tamam usta bende diyorumki bendede tjet var ben alırkende bu aramayı yaptırdım gene yaptırmak istiyrum motor no ile sasi nonun son 7 hanesini verirsen bende bilgisayardan bakacagım..
tabii ki de abarth değil.. Bende bundan bahsettim TR de böyle bir araç yok derken..
yalnız arkadaşlar bence ilanın altını daha fazla kirletmek yerine BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli arkadaşımıza hayırlı satışlar dileyip bu konuyu farklı bir başlık altında tartışalım..
tabii ki de abarth değil.. Bende bundan bahsettim TR de böyle bir araç yok derken..
yalnız arkadaşlar bence ilanın altını daha fazla kirletmek yerine BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli arkadaşımıza hayırlı satışlar dileyip bu konuyu farklı bir başlık altında tartışalım..
tmam ustacım bende bişey demiyorum zaten arabaya suc atmadım bisey yapmadım verilen bilgiler bi öyle bi böyle die laf söyledim , bu arada BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli abinin aracı 1.4 tjet dynamic ama 3 kapı / abi eğer tüm bilgilerde 1.4 tjet dynamic 3 kapı deseydin böyle bi anlaşmazlık olmucaktı :) hayırlı satışlar bu arada..
tmam ustacım bende bişey demiyorum zaten arabaya suc atmadım bisey yapmadım verilen bilgiler bi öyle bi böyle die laf söyledim , bu arada BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli abinin aracı 1.4 tjet dynamic ama 3 kapı / abi eğer tüm bilgilerde 1.4 tjet dynamic 3 kapı deseydin böyle bi anlaşmazlık olmucaktı :) hayırlı satışlar bu arada..
Ya üstadım, sahibindende öyle bir bölüm mü vardı da ben seçmedim :)
Hepinize verdiğim rahatsızlıktan dolayı kendim adına özür diliyorum. Tek dileğim istediğim araç satılmadan kendi aracımı satabilmek. Beğenen beğenmeyen herkese şimdiden teşekkürler.
volume23
29/08/2012, 16:31
Hayırlısı olsun.inş. En yakın zamanda satarsınız.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
umarım aracın istediğin arac satılmadan satılır abi :)
umarım aracın istediğin arac satılmadan satılır abi :)
Teşekkürler Erhan, hayırlısıysa olsun üstadım, değilse olmasın zaten. Yarın da tanışırız umarım Cemal Abi'nin orada ;)
Teşekkürler Erhan, hayırlısıysa olsun üstadım, değilse olmasın zaten. Yarın da tanışırız umarım Cemal Abi'nin orada ;)
aynen abi inşallah tanışçaz da , umarım cemal abi bizim araçlara yazılımı buldurur yoksa üzülürüm valla :yucky000:
aynen abi inşallah tanışçaz da , umarım cemal abi bizim araçlara yazılımı buldurur yoksa üzülürüm valla :yucky000:
Geçen Vakıfbank'tan Sinan var arkadaş, onun arabaya yaptı, çok memnun. 2 aydır kullanıyor
Geçen Vakıfbank'tan Sinan var arkadaş, onun arabaya yaptı, çok memnun. 2 aydır kullanıyor
bravo ' muydu abi o araç?
bravo ' muydu abi o araç?
Evet Bravo. Şimdi LPG de taktırdı ona. Mutlu bayağı :)
Hayirli satislar guzel arac
Evet Bravo. Şimdi LPG de taktırdı ona. Mutlu bayağı :)
ohh %10 çiple , %30 gazla totalde %40 yakıt tasarrufu :uzayli:
Ayberk0616
29/08/2012, 23:59
Hayırlı satışlar bahadır abi.
Ben t-jet alıcakken bahadır abinin aracını incelemiştim güzel temiz bi araç.Konuda bahsedildiği gibi araç sport paket değil dynamic paket.Birde yanılmıyorsam araçta esp yok
Romeo_er2
30/08/2012, 00:41
hayırlı satışlar bence tam projelik arac =) dynamic oluşunun avantajları var..en basta bizden daha hafiftir kilo olarak ;)
Hayırlı satışlar bahadır abi.
Ben t-jet alıcakken bahadır abinin aracını incelemiştim güzel temiz bi araç.Konuda bahsedildiği gibi araç sport paket değil dynamic paket.Birde yanılmıyorsam araçta esp yok
Teşekkürler Ayberk sağolasın. Sen canlı canlı görmüştün ama kırmızı veya siyah istiyordun ;)
Sadece Hi-Fi yok. Diğer özellikler aynı, ESP, hill holder V.s.
güzel görünüyor umarım değerin de satılır......
skydome olsaydı bursaya gitmeyi bile göze alırdım :) hayırlı satışlar...
skydome-beyaz - tjet -birde sport olsaydı gerçekten on numara olurdu..hayırlı satışlar..
skydome-beyaz - tjet -birde sport olsaydı gerçekten on numara olurdu..hayırlı satışlar..
Bence de güzel olurdu :cool:
Arkadaşlar aracın fiyatını 23.000 TL'ye düşürdüm.
Arkadaşlar aracın fiyatını 23.000 TL'ye düşürdüm.
Arkadaşlar pazartesi gününe kadar alıcı çıkarsa bu paraya vereceğim. Yoksa kapora verdiğim araca kredi kullanacağım.
Aracın t jet sport dan ne eksiği var abi donanım olarak ?
Aracın t jet sport dan ne eksiği var abi donanım olarak ?
kadranlar dynamic kadran, koltuklar t-jet dynamic koltuk, hi-fi yok. Başka bir fark yok Serhat.
Misafir046
14/09/2012, 11:01
Arkadasım adamı suclamıssın sonrada kıvırıyorsun..Yaptıgın cok ayıp bir davranış.Arkadas yine sakin davranmış...
Bu forumda sunu anladım gercekten insanları suclamak ve kaba davranmak cok ama cok basit...
Arkadasım adamı suclamıssın sonrada kıvırıyorsun..Yaptıgın cok ayıp bir davranış.Arkadas yine sakin davranmış...
Bu forumda sunu anladım gercekten insanları suclamak ve kaba davranmak cok ama cok basit...
Sağolasın üstad haklısın. Gerçi biz o arkadaşla sonra anlaştık ama kişileri suçlamak çok kolay. Biz işimiz gereği alışkınız, bu nedenle sakin kalmaya mümkün mertebe çaba gösteriyoruz;)
Merhabalar....Yeni üye oldum..bu forumu yeni buldum ...evet acemiyim de ...ama 1,5 yıldır grande punto kullanıcısıyım..Ve benimde aracım triptonik ve Sorunum şu Aracımı bazen çalıştırdığımda Vitese geçmiyor ve ekranda böyle bşey yazıyor "GEAR UNAVAİLABLE" internette pek anlamlı sonuçlar bulamadım ...Bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirim ... !
Merhabalar....Yeni üye oldum..bu forumu yeni buldum ...evet acemiyim de ...ama 1,5 yıldır grande punto kullanıcısıyım..Ve benimde aracım triptonik ve Sorunum şu Aracımı bazen çalıştırdığımda Vitese geçmiyor ve ekranda böyle bşey yazıyor "GEAR UNAVAİLABLE" internette pek anlamlı sonuçlar bulamadım ...Bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirim ... !
Oncelikle aramıza hosgeldiniz. Tanışma bolumunden kendinizi tanıtmanızı ve sorununuz için teknik yardım bölümünde yeni bir konu açmanızı rica ederiz. O zaman arkadaslarımız size daha iyi yardımcı olacaktır. İyi forumlar
kadranlar dynamic kadran, koltuklar t-jet dynamic koltuk, hi-fi yok. Başka bir fark yok Serhat.
ESP ASR hillholder vs var mı abi :)
Vardır. Çünkü tjet dynamic lerde de (5 kapı) bu özellikler var. :)
ESP - ASR - HILLHOLDER - FOLLOW ME v.s. hepsi var üstadım.
Bluetooth - Cruise gibi opsiyonlar yok.
Bahadır abi araba duruyor mu?
Bahadır abi araba duruyor mu?
Abicim aracı salı günü sabahtan verdim. Burada bir arkadaşımız çıktı, servise götürdü, aldı. Hayrını görür inşallah.
volume23
27/09/2012, 13:52
İki taraf içinde hayırlı olsun.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hayırlı olsun abi.. Sende inşallah kısa zamanda yeni aracına kavuşursun..
Hayırlı olsun abi.. Sende inşallah kısa zamanda yeni aracına kavuşursun..
inşallah abicim ya, biraz eski aracımla idare edeceğim, alacağım arabayı bizimkini satamayınca kaçırdık.mart ayı gibi inşallah alacağım. yeni araca biraz para biriktireceğiz ;)
Ziyaretci032
27/09/2012, 15:08
hadi hayırlı olsun iki tarafa da.