Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık white skydome GP 1.3 dizel
Arkadaşlar merhaba;
Aracım 2008 1.3 multijet dynamic dizel, beyaz cam tavan,tüm periyodik ve ağır bakımları artı EGR manifolt temizlikleri yapılmıştır.
4 lastik henüz 1,5 aylık sıfır takılmıştır, muayenesi 2 hafta önce yapıldı. Panaromik cam tavan.
Değişeni kazası yok. City motor Bakırköy Haliç Oto da müşteri memnuniyeti kapsamında değişti. Araç masrafsızdır forum üyelerine özel, fiyatta indirim yapacağım...
Satma sebebim otomatik araba alacağım içindir. Hayırlı olsun..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-beyaz-cam-tavan-hatasiz-yetisen-alir-97559430/detay/
Ziyaretci040
17/09/2012, 18:32
Hayırlı satışlar hocam.
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla güzel araç,Hayırlı satışlar. :)
Ümit hocam hayırlı satışlar bu aracı çok aramıştın nasıl kıyacaksın bilmem :)
teşekkürler dostlarım tayfun örtmenim yaramı deşme vallahi 2 ay bekledim bulayım diye biraz maddiyat ta var açıkçası ucuz bir otomatik araç alıcam bu arabaya kurban bile kestim yaww:) sen kestinmi astraya:) valla alan hayrını görür araç masrafsız
hayırlı satışlar ilk sahibi haliç oto satışta çalışan eski personel cüneyt, sonrasında yedek parça departmanında çalışan murat beyin eski aracı evveliyatı temiz araç inş değerini bilene gider
skystar37
17/09/2012, 22:50
Ümit hayırlı satışlar güzel ve bakımlı bir araç, bende seninle aynı istek için satmak istiyorum.
Otomatik dizel bir araç birde sunroof oldumu tadından yenmez...
Ziyaretci036
17/09/2012, 23:20
Hayirli satislar ümit abi.
cok temiz arac alacak arkadas gonul rahatligiyla biner
StrawBeeRy
17/09/2012, 23:20
buluşmada gördüm gayet temiz araç düşünen varsa kaçırmasın hayırlı satışlar abi..
sağolun arkadaşlar güzel yorumlarınız için
asil son fiyatı pm attım dostum.. bugün araca bakmaya gelecekler bakalım kime kısmet..
Teşekkürler Yalçın evet araç haliç oto nun aracı, bende gönül rahatlığı ile almıştım,
aracı bilen biliyor, tek söyleyeceğim eşe dosta gider, arkamdam dua edersiniz..
Misafir047
18/09/2012, 11:50
fiyatı çok çok iyi bence kesinlikle kaçırmasınlar derim
Ziyaretci032
18/09/2012, 17:14
hayırlı satışlar, arka tampondaki siyah kısım boya mı folyo mu? bence görüntüyü bozmuş biraz.
hakank34
18/09/2012, 23:19
eğer satmadı iseniz fiyatı son kaç olarak düşünüyorsunuz ?
doğukan boya o, folyo değil zevk meselesi fena durmuyo yine de :)
walla tam aranan kan :) hayırlı satışlar..
walla tam aranan kan :) hayırlı satışlar..
efsane gp white skydome
gorkem kaan
19/09/2012, 15:42
bende son fiyat alabilirmiyim?
tabiiki pm attım görkemcim :)
Ümit bey merhaba, son fiyat konusunda pm bekliyorum.
arkadaşlar kusura bakmayın özel nedenlerden dolayı aracın satışı ertelenmiştir ilan forumdan silinebilir. Teşekkürler ilginiz için..
arkadaşlar merhaba, ilan aktif, araç satılıktır..
Ümit hocam nasıl titizlikle araştırmış ve almış nasıl titizlikle arabasına bakmış biliyorum almak isteyen arkadaş gönül rahatlığı ile alır..
Hayırlı satışlar
Sent my iPad 2 using
Eyvallah tayfun hocam, teşekkürler kerem.. Hayırlısı olsun..
Ziyaretci036
23/10/2012, 14:27
tekrardan hayırlı satışlar günceli.
Eyvallah muratım teşekkürler :)
fotobelit
23/10/2012, 19:13
Hayırlı satışlar..Güzel araç..
maaşallah!!!
artık evom yok sonfiyatta ben alabilirmiyim
nightblue_35
24/10/2012, 14:32
Hayırlı satışlar...
multispace
24/10/2012, 18:44
hayırlı satışlar , da 75 hp dynamic punto bu paraları ediyor mu ?
hakank34
25/10/2012, 01:13
araç güzel ancak fiyatı yüksek .. hayırlı satışlar ..
hayırlı satışlar aracınız göze hitap ediyor değerini bilen birine gider umarım
sagolun arkadaşlar, özel mesaj attım erdal bey
sağol muratcım değerini bilen biliyor 26500 lerden buraya indim araç dosta gider beyaz skydome farkı fiyatı:)
nightblue
30/10/2012, 17:02
selam, bende fiyat alabilir miyim acaba ?
özel mesaj attım erol bey :)
multispace
30/10/2012, 21:49
sağol muratcım değerini bilen biliyor 26500 lerden buraya indim araç dosta gider beyaz skydome farkı fiyatı:)
hayırlısı olsun hocam .. :) teşekkür ederim
forum üyelerine özel indirim günceli, pazarlıksız tek fiyat!!!
özel den sorun arkadaşlar :evet:
araç satılmıştır konu silinebilir, teşekkürler Erdi Bey ve diğer moderatörlerim veeee grandepuntotr :)
Alana da satana da hayırlı olsun
Sent my iPad 2 using
hayırlı olsun Ümit hocam tanıdık birine mi gitti?
Teşekkürler arkadaşlar,
Yok hocam forumdan değil alan arkadaş, bende tanımıyorum sahibinden com dan Mimarsinan Büyükçekmeceye gitti Benim beyaz güvercinim, çok zor oldu be satmak koydu valla puntolarınızın değerlerini bilin arkadaşlar, bir arabam var demek başka birşey sevdiğiniz bir aracın sahibi olmak başka birşey punto aileden biriydi, şimdi aldığım araç sadece araç:( hayırlısı olsun inşallah ileride tekrar punto almak nasip olur..