Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Enriko Aliberti Bornova Yetkili Servisin Dolandırıcılığını kınıyorum.

Misafir046
28/08/2012, 14:20
Bundan onceki arabam 2011 evomu forumdan Blackhawk nickli abimize satmıstım.

Kendisi ile aynı semtte otururuz.Ve arac satımından sonra hep gorustuk.Aracımı satarken ona tum herseyimi anlatmıstım.

Park yerinde surtmeden dolayı sağ on ve arka kapıda lokal boyası vardı.Ve de yeni park halinde sağ sinyal kırılmıstı ama tamponda vs bir şey yoktu.

O zaman ben bu sıkıntılarımı kasgo aracılıgı ile enrikoda yaptırdım.

Buraya kadar hersey normal...

Satarkende Abimiz bana guvendi ki babamda esnaf oldugu için yerimiz yurdumuzda belli olunca ekspertiz yaptırmadı.

Gerci bende kaza fotoları duruyordu o da ayrı ancak yinede guveni nedeni ile arabayı benden aldı.

Neyse zaman gecti ben bir sure irfan abi ile gorusemedim.O bu arada aracı satmış ama dun karşılıklı otururken anlattıkları beni gercekten soka ugrattı.

Aracı ekspertize gorusmuler poyraza poyrazda sisteme bir girmişler kaputta boya var tamponda boya var farlar değişmiş.sag kapılar full boyalı vs vs 2000 kusurdan fazla zararı gostermiş sistem.

Abimiz dogal olarak şoka ugramış ve aklında acaba dolandırıldımmı ve beni aramak aklına gelmiş.Ben olsam o an benimde gelir cunku aracı satacak ve musteride yanında.

Neyse ki ekspertizde hersey dediğim gibi çıkınca araba sorunsuz satılmış.

Sevindim cunku dediğim gibi çıkınca abimiz rahat nefes almış.Ve aracını sorunsuz satmış.

Şimdi Buradan Enriko yetkilileri ile kasgo ekspertinize sesleniyorum;

O yediğiniz paralar nasıl bogazınızdan geciyor.Yazık değilmidir.Dolandırmakla nereye varacaksınız

Yatacak yeriniz yok size ne diyeyim.Sakın ve sakın aracınızı kasgodan karsılatırken uzak durmayın herseye el atın.Yoksa boyle sorunlar sizleri ileride bulabilir.

fiery_hunter
28/08/2012, 16:22
servisin b.. yemesi baska bişey deil tabi buna eksperde alet olmus yazık ..

USTA
28/08/2012, 16:29
Terbiyesizliğin bu kadarına da pes diyorum,şimdi olmasa ileride kendilerinden veya çocuklarından çıkar bunun acısı...

Mugen_punto
28/08/2012, 16:41
Öbür dünyada midelerinde yılan olacak o yedikleri paralar.

HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi

takres
28/08/2012, 16:45
resmen hırsızlık...

Una Italiana Rossa
28/08/2012, 18:29
ya bende 2 ay önce puntoyu expertize gösterdim.. exper normalde bu puntolarda fabrika çıkışlı bile boya farkı oluyo senn arabada yok çok temiz fln dedi.. nasıl yani dedim anlamadım fabrika çıkışlı boya farkı, saçma geldi.. ama daha sonra adamlar oraya gelen son 3 puntonun bu yüzden fiat'la mahkemelik olduğunu söylediler.. yani aynı olay sizin arabada da olabilirmi ?

SteinGP
28/08/2012, 21:05
adamlar hırsızlığın her yolunu deniyorlar.. nasıl bi açlıksa bu...

ibrahim06
28/08/2012, 23:39
enriko hakkında iyi bişey okusak şaşardım. Ayıp ayıp.

sfkbrtn
29/08/2012, 00:11
artık hiçbir yetkili servise güvenim kalmadı... arabanın bakım zamanı geldi 3 gündür düşünüyorum ne yapsam diye sanırım dışarıda yaptıracağım... yazık iş ahlakı kavramı fln kalmamış kimsede!

aykut_1914
29/08/2012, 01:08
artık hiçbir yetkili servise güvenim kalmadı... arabanın bakım zamanı geldi 3 gündür düşünüyorum ne yapsam diye sanırım dışarıda yaptıracağım... yazık iş ahlakı kavramı fln kalmamış kimsede!

:)

Misafir046
29/08/2012, 10:53
ya bende 2 ay önce puntoyu expertize gösterdim.. exper normalde bu puntolarda fabrika çıkışlı bile boya farkı oluyo senn arabada yok çok temiz fln dedi.. nasıl yani dedim anlamadım fabrika çıkışlı boya farkı, saçma geldi.. ama daha sonra adamlar oraya gelen son 3 puntonun bu yüzden fiat'la mahkemelik olduğunu söylediler.. yani aynı olay sizin arabada da olabilirmi ?

Yok bu bahsettiğiniz gibi bir durum deil.

Arabaya uygulama yaptıkları işlem 2 liralık bir işlem ve basit bir işlem diye dusunun.Ama bunlar 10 liralik işlem gosterip sisteme 3 kat fazla parca değişimi gostermişler.Ancak bu parcalar değiştirilmedi.Sistemde boyle.

Sonrasında expertizde 2 liralık işlem gozukuyor sistemde değişen gozukenler orjinal duruyor..

Kasgo eksperi ile Enrikonun birlikte 3 kagıt cevirmesi.

blackhawk
30/08/2012, 15:59
Berkan boşver bu işleri bütün servisler yapıyor sadece servisle para mı kazanılır.

Sen esas yeni araçtan bahset çekişi nasıl yakıtı konforu yol tutuşu bize bunlarla gel.

emrahisilti
30/08/2012, 16:13
bunun bir benzerini kırmak yapmıştı.Xenonlu aracıma ampül takmıştı klima gazı doldurulmuştu falan filan.Sonra şikayet ettim bilmiyorum ne oldu

cemyk
30/08/2012, 17:43
bu servisler nedir ya !!! yeminediyorum hiçbir servise güvenmiyorum. bundan önce giden arkadaşlarım ve forumda okuduklarım kafamdaki bağzı seyleri doğruluyor. 10 000 -20 000 ve 30 000 km araçların bağzıları (özellikle bağzı servislerden çıkanlar) servisten çıkınca çekmiyor. çok yakıyor vs sorunlar çıkıyor... daha öncede yazmıştım servislerde araçların parçaları eskilerle değiştiriliyor. özellikle enjektör ler değiştiriliyor. kimsenin ruhu duymuyor. zaten duymasıda mumkun değil. sen sıkıntını iletiyorsun, bilgisayara soktuk bişey gözükmüyor diyip geçiştiriyıorlar.. !!!!bunu bizzat babası bir serviste çalışan bir arkadaşımdan duyuyorum!!!! çok kızıyorum arkadaşıma ama düzen bu şekilde işliyor diyor. bizzat servis sahipleri buna teşvik ediyorlarmış. kesinlikle aracınızın başında durum kimseyede güvenmeyin...

SteinGP
31/08/2012, 03:21
hocam hiç üşenme, ara yarın enrikoydu, böyle böyle yaptınız sizi ve eksperi mahkemeye veriyorum de. o fazladan aldığınız paralarda evladınıza ilaç parası olsun de. kapat suratlarına..

cihankardes
31/08/2012, 14:26
Garantiniz varsa kötünün iyisi Poyraz'a gidin. Garanti yoksa 'tan şaşmayın. Arabamın hem expertizini hem de bakımını yaptı. Şu Enrikoyada uğramayın artık kardeşlerim.