Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk kazamız (hafif ama sinir bozucu)
hayalci79
27/08/2012, 12:35
Hafif de olsa ilk kazamızı yaptık, Allah beterinden korusun herkesi. Kaza bile sayılmaz aslında. Dar bir sokağa dönmeye çalışırken bir bakkalın yola yaydığı malzemelerine arabayı çizdirdim. Çok hafif bir göçük ve can sıkıcı çizikler meydana geldi. Bunun onarımı konusunda ne önerirsiniz? Kaskoya mı yaptıralım, kendimiz mi yaptıralım, servise mi gidelim? Eskisi gibi olur mu?
Yine de cana geleceğine mala gelsin, buna şükür.
gecmis olsun allah beterinden korusun..
abulbul08
27/08/2012, 12:40
Geçmiş olsun
Ayberk0616
27/08/2012, 12:43
Geçmiş olsun kaskonuzun mini onarın hizmetinden o bölgeyi lokal boyatabilirsiniz
geçmiş olsun kaskonuz varsa otokingde mini onarımdan ücretsiz boyatabilirsiniz.isterseniz benim arkadaşlar var yardımcı olurlar...
1ocak2011
27/08/2012, 12:50
Geçmiş olsun, keşke siyah yere gelseydi.
can-asan
27/08/2012, 12:52
Gecmis olsun dediginiz gibi hafif ama sinir bozucu, Allah beterinden korusun..
hayalci79
27/08/2012, 12:59
geçmiş olsun kaskonuz varsa otokingde mini onarımdan ücretsiz boyatabilirsiniz.isterseniz benim arkadaşlar var yardımcı olurlar...
Cevaplarınız için teşekkürler. Allah kimseye yaralanmalı, ölümlü kaza göstermesin.
Şu an Karaman'dayım, yarın Antalya'ya dönüyoruz kısmet olursa. Orada Auto King'e götüreyim o zaman. Mini onarım kapsamına girmez diye düşünmüştüm ama giriyorsa bu sevindirici bir haber gerçekten.
Ziyaretci032
27/08/2012, 13:08
biz buna nazar boncuğu diyoruz, allah beterinden korusun. mini onarım halledecektir :thumbup1:
geçmiş olsun nazar boncuğunuz olsun allah beterini göstermesin
Cevaplarınız için teşekkürler. Allah kimseye yaralanmalı, ölümlü kaza göstermesin.
Şu an Karaman'dayım, yarın Antalya'ya dönüyoruz kısmet olursa. Orada Auto King'e götüreyim o zaman. Mini onarım kapsamına girmez diye düşünmüştüm ama giriyorsa bu sevindirici bir haber gerçekten.tamam giderseniz hasar danışmanlarından Oğuz var yada kaporta bölümünde Nuri var onlardan birini bulursan evren büfeden Kadir yönlendirdi dersen yardımcı olurlar...
biancoangelo
27/08/2012, 13:25
geçmiş olsun....
hayalci79
27/08/2012, 13:35
tamam giderseniz hasar danışmanlarından Oğuz var yada kaporta bölümünde Nuri var onlardan birini bulursan evren büfeden Kadir yönlendirdi dersen yardımcı olurlar...
Tamam, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Evren Büfe Işıklar'da değil mi, orada gördüm diye hatırlıyorum. Bir gün yanınıza uğrarım, tanışırız inşallah.
Tamam, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Evren Büfe Işıklar'da değil mi, orada gördüm diye hatırlıyorum. Bir gün yanınıza uğrarım, tanışırız inşallah. ne demek faydamız olursa ne mutlu... ışıklardada var şubesi toplam 7 şube var ben dokumada Özdileğin ordakindeyim beklerim her zaman...
fotobelit
27/08/2012, 14:57
Geçmiş olsun..
reddragon
27/08/2012, 15:02
Geçmiş olsun aynısından bende de var ama araç gri olduğundan seninki kadar belli değil. Ben olsam bi pasta çeker bırakırdım. Nasıl olsa daha çook sürtersiniz orayı. Siz sürtmessiniz gelir biri tıklar.
Autokinge gelince mini onarım diye bişey yok. Adamlar direk lokal boya yapıyorlar ve çizgilere kadar genişçe bir alanı komple boyuyorlar. Daha büyük kaporta hasarlarına saklasanız daha iyi olur mini onarımı. Hele ki plastik tamponu komple boya yapacakları kesin gibi...
en kotu kazamız böyle olsun, sıkıntı edecek durum yok. mini onarımdan halledersiniz yalnız dikkat edin autoking bu tür hasarları tramere geçirebiliyor. başıma geldiği için biliyorum 180 TL lik hasar kaydım gözüküyor.
geçmiş olsun. mini onarımdan yapılır gibi. zaten mini onarımın belli bir bütçesi var. o bütçeyi aşmadığı sürece mini onarımı senede birden fazla kullanabilirsiniz. hatta kaskonun delinmesini istemiyorsanız daha büyük problemlerde dahi farkını nakit olarak verip minionarımı kullanabiliyorsunuz.
ALLAH beterinden korusun...
yengecbaris
28/08/2012, 11:05
Geçmiş olsun..
sedat06DF5649
28/08/2012, 13:31
bunla geçmiş olsun
gurgocuk
28/08/2012, 13:35
Geçmiş olsun
geçmiş olsun bence bir otosanayide kaportacıların boya aldıkları yerden ufak sprey boya al ufak rütuş yap bende var buna benzer bir çizik boyayı aldım kısmetse müsait olduğum zaman yapacam
geçmiş olsu..benzerini yaşadım.bugün autkinge bıraktım aracı..akşam teslim alıcam
hayalci79
03/09/2012, 22:40
geçmiş olsu..benzerini yaşadım.bugün autkinge bıraktım aracı..akşam teslim alıcam
Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Ben daha götüremedim arabayı, tayin, taşınma vb. telaşından. Siz teslim aldınız mı aracınızı?
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın...Otoking +1000
dogus618
04/09/2012, 10:05
Allah büyük kazalardan saklasın korusun herkesi ufak tefekler için can sıkmaya deymez geçmiş olsun tekrar tekrar