Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon tıkırtı burcu ?
Arkadaşlar tamirci arkadaşım alttan gelen ses için direksiyon tıkırtı burcunun taşlanması lazım diyo tornacıya gitmesi gerektiğini söyledi, bozuk yollarda lakırtı geliyo, alt takım yeni yapıldı ama yine ses var, tornacı 150 tl ye yapar diyo rot ayarı falan hepsi 200tl olur dedi, sizce fiyat nasıl, daha önce direksiyon tıkırtı burcu problemi yaşayan oldumu? kaça halledildi ? teşekkürler
TEZEL PUNTO 45
26/08/2012, 13:18
aynı problemı 1 ay once ben yasadım alt takımı komple degıstırdım o ses yıne gelıyordu gerı gıttım kendı tamırcıme dıreksıyon tıkırcıburcunu soktu kendıımkanlarıyla bır parca falan ayarıcam dedı yaptı suan ses gıttı ama aracım 2006 model 45 bın km de yazık ya bu km de bu arabaya alt takım yapıldı bence cok yazık
aynı problemı 1 ay once ben yasadım alt takımı komple degıstırdım o ses yıne gelıyordu gerı gıttım kendı tamırcıme dıreksıyon tıkırcıburcunu soktu kendıımkanlarıyla bır parca falan ayarıcam dedı yaptı suan ses gıttı ama aracım 2006 model 45 bın km de yazık ya bu km de bu arabaya alt takım yapıldı bence cok yazık
Bunların direksiyon parçaları alt takımı bu kadar dandikmi ya
kronos1999
28/08/2012, 23:01
Geçmiş olsun bu sorun bende de var şuan.Bir ay içinde aracımın başına gelenler(2006 punto 1.3 multijet, 140.000 km;
1. Fren boşaldı, fren basınç hortumu çatlamış.
2. Baskı balata bitmiş, komple yenilendi.
3. Enjektör sistemi yenilendi, mazot kaçağı vardı.
4. El freni teli koptu.
5. Paspasların altındaki döşeme resmen çürümüş, aracın alt sacı görülüyor suan.
5. Haftada bir ikikere direksiyon ışığı yanıyor. Kronik punto direksiyon mili sorunu. Fiatı arayıp ücretsiz yapın diye yalvarmayacağım, bu adamların aracına bir daha binmem cevremdeki kimseyi de bindirmeyeceğim.