Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekrar EVO :))
Misafir046
24/08/2012, 20:14
Öncelikle herkese tekrardan merhaba.
duygularımı zaten tahmin edebilirsiniz.Daha önce çok sevdiğim Gara puntomu forumdan irfan abimize evleneceğim için satmıstım.
Şimdi allahıma şükür forumdan Mehmet ali abim sayesinde Birmottan bugun itibari ile tekrar evolandım.
İlk önce Birmot hakkında diyeceğim tek şey bana çok ilgi gosterdiler ve yaklaştılar.
Poyraz da ve Trabzon tunalarda tanıdıklarım oldugu halde bana ne fiyat konusunda nede istediğim arabada yardımcı olamadıkları halde Bİrmot bu konularda cok yardımcı oldu.
5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP aldıgım arac.
İçinde yok yok.Ekstra olarak fiyat listesinde yok ama Start&stopda vardı.
Bana bu aracı start stopsuz olarak poyraz 40.400
Start stoplu olarak Tunalar 41.400 lira olarak verdi.
Birmottan bu aracı 39500 tlye aldım.
Ve herşeyden önce yaklaşımları ve ilgileri çok profesyonelceydi.
Kullandıgım krediye karsılık odeyeceğim faiz o kadar dusukku buda Koç Fiat Finansın kampanyalı kredisinin bana guzel bir armaganı oldu.
İlk evomu sattım ama ikinci evoma tekrar kavusmak beni mutlu etti.
Aracta gozume carpan ozelliklerden özellikle karartılmış farlar ve karartma yapılmıs celik cantları oldu.
Start stop
Guvenlik paketi Abs-esp vs.
Cruise COntrol
Dijital klima
Park sensoru
Navigasyon on hazırlı
Blue&me
ısıtmalı dikiz aynaları.
vs vs...
Sizlerle sevincimi paylaştıgım için cok mutluyum.
Herkese çok teşekkurler.
Resimler biraz bulanık idare edin.
muratx41
24/08/2012, 20:17
hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz inşallah...
TayfunBulat
24/08/2012, 20:19
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin gülegüle kullanmak nasip etsin.
TayfunBulat
24/08/2012, 20:19
ne şartlarda aldım pm atarmısın arkadaşım?
hayırlı uğurlu olsun. içindeki o sıfır kokusu bile insanı hayata bağlar :)
hayırlı uğurlu olsun fakat sanırım araç yeni punto..
Misafir046
24/08/2012, 20:30
Aslında yeni punto diyorlar ama ondeki ızgara durum dısında Evo ile arasında bir fark yok.Bir tek koltuk döşemeleri biraz çirkin :)
TayfunBulat
24/08/2012, 20:40
tamda onu diyecektim evo değil diye ağzımdan aldınız lafı.
Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasiz sürüşler
fiery_hunter
24/08/2012, 23:07
kazasız belasız..
egzo-evo
25/08/2012, 01:34
berkan kardeşim herşeyden önce tekrar hayırlısı olsun. kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
çektiğin fotoğraflar sana teslim edilecek araçmı tam olarak bilemiyorum ama siyah rengi ve jantlar dediğin gibi çok güzel duruyor.
o gün soracaktım ama en az senin kadar bende heyecanlandığım için aklıma sonradan geldi. iç döşeme rengi ve siyah rengin ışıltılı siyah mı yoksa rock siyah mı olduğu konusunda bilgi verirsen sevinirim.
Misafir046
25/08/2012, 09:12
berkan kardeşim herşeyden önce tekrar hayırlısı olsun. kazasız belasız cezasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
çektiğin fotoğraflar sana teslim edilecek araçmı tam olarak bilemiyorum ama siyah rengi ve jantlar dediğin gibi çok güzel duruyor.
o gün soracaktım ama en az senin kadar bende heyecanlandığım için aklıma sonradan geldi. iç döşeme rengi ve siyah rengin ışıltılı siyah mı yoksa rock siyah mı olduğu konusunda bilgi verirsen sevinirim.
Abi araç rock siyah.O yuzden bu cantlar ve farlarla cok daha hoş duruyor.
Ancak koltuk döşeme rengi gri agırlıklı ve Evoların gri iç döşemesi kadar güzel değil.
Alacağim araç evet o abi.Ama zamanla göz alışır diyorum yeni döşemeyede :D
Hayırlı uğurlu olsun allah daha iyilerini nasip etsin allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız :)
ykaya1983
25/08/2012, 11:11
Hayırlı olsun çok güzel bir araç maşaallah
hayırlı olsun kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin.
sedat06DF5649
25/08/2012, 12:21
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Ama bu evo değil. Punto :) Aslında çok fark var
liebermann
25/08/2012, 14:32
hayırlı olsun ancak sıfır km evo'yu nerden buldunuz bu 2011 model değilmdiir :s
liebermann
25/08/2012, 14:34
5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP 40.040
araç eğer fiat'ın sitesinde olan bu modelse 500TL indirim ile almışsınız.. çok rahat 39'a alınabilirmiş ama istanbulda:.
hayırlı olsun. ben kredi mevzuunu soracağım. fiatın 18 ay 18 bin sıfır faiz kampayasından mı aldınız yoksa başka bir kredi mi kullandınız. çünkü ödeyeceğiniz faizin azlığından falan bahsetmişsiniz de kafama takıldı.
Misafir046
25/08/2012, 14:47
5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP 40.040
araç eğer fiat'ın sitesinde olan bu modelse 500TL indirim ile almışsınız.. çok rahat 39'a alınabilirmiş ama istanbulda:.
Malesef oyle dusundugunuz gibi değil.Sizin listede gordugunuzda start&stop yok.Start stopsuz fiyatı o.Ben Birmottan önce enriko aliberti poyraz ve trabzon tunalara su anda aldıgım aracın aynısını sordum 41500 cektiler.
Ve indirime yanasmadılar ki takası bahsetmemiştim.Birmotta hem takasa aracımı verdim hemde bu fiyata aldım...
Misafir046
25/08/2012, 14:50
hayırlı olsun. ben kredi mevzuunu soracağım. fiatın 18 ay 18 bin sıfır faiz kampayasından mı aldınız yoksa başka bir kredi mi kullandınız. çünkü ödeyeceğiniz faizin azlığından falan bahsetmişsiniz de kafama takıldı.
18 aya 18bin den sonra 18-20 arası 0.36 kadar 20-24 arası yanılmıyorsam 0,67 civarı faiz alıyorlar kampanyalı kredide.
BEnimkine 36 aya 2500 tl geri odeme var.
şimdi oldu. teşekkür ederim. ben de 18 ay sıfır faiz başvurusu yaptım da o yüzden sordum. dedim acaba küçükte olsa bir faiz alıyorlar mı ama sizinki farklı bir kampanyaymış.
Misafir046
25/08/2012, 14:52
Hayırlı olsun. Ama bu evo değil. Punto :) Aslında çok fark var
2011 punto evo sahibiydim.
dinamik modeli.
hatta su anda avatarımda resmin olan arac.
Ben on tarafın dizayn değişikliği ve iç taraftakı o kapı ve torpide ustu ısık dısında pek bir fark goremedim.Dolu dolu bir arac aldım.
Ama ekstra bir farkı varsa bilemem.
kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın, dün aracınızı canlı görmek nasip oldu ayna gibi parlıyordu servis kısmının orda hatta biraz baktım dolaştım sağında solunda kesin sıfır dedim yoksa birmot bakıma gelmiş aracı bukadar parlatmaz dedim :D :D eğer fark ettiysen benimde aracım önünde duruyordu metalık beyaz evo :D
Misafir046
25/08/2012, 17:04
kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın, dün aracınızı canlı görmek nasip oldu ayna gibi parlıyordu servis kısmının orda hatta biraz baktım dolaştım sağında solunda kesin sıfır dedim yoksa birmot bakıma gelmiş aracı bukadar parlatmaz dedim :D :D eğer fark ettiysen benimde aracım önünde duruyordu metalık beyaz evo :D
Kardeşim teşekkur ederim.
Valla ben dun en son showroomdan cıkardılar ozaman gordum.Nasipse pazartesi plaka hallolup alıcam.
Ama en kısa zamanda bulusmaya getiricem abileri ile kaynassın diye oglum :),
blackhawk
25/08/2012, 17:37
Vaaaay berkan sevindim hayırlısı olsun kazasız belasız kullan.Polo'yu verip punto aldın sanırım. :) kopamadın sende benim gibi. İyi günlerde kullan satacağın zaman haberim olsun:)
Şaka bir daha asla siyah araba almam...
iskmehmet1975
27/08/2012, 11:13
Aslında yeni punto diyorlar ama ondeki ızgara durum dısında Evo ile arasında bir fark yok.Bir tek koltuk döşemeleri biraz çirkin :)
bence de:(
Güle güle kullanın hayırlı olsun
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun.
Misafir046
28/08/2012, 10:43
Dün akşam arabamı teslim aldım.
Tekrar eski gunlerdeki gibi puntocu olmak harika.
Ayrıntıları ve fotoları aksam paylasacagım.
liebermann
28/08/2012, 11:15
hayırlı olsun tekrar, fotoları bekliyoruz, start stop lu ise iyi fiyat..
Hayirli olsun.kazasiz belasiz.
Misafir046
28/08/2012, 11:55
hayırlı olsun tekrar, fotoları bekliyoruz, start stop lu ise iyi fiyat..
Evet start stoplu...
Teşekkur ederim.
Ancak bir şey sormak istiyorum start&stopta motor duruyormu yoksa farklı bir şekildemi calısıyor.
Hayırlı uğurlu olsun aracınız :) Allah tekerini düz bastırsın.
Start&stop da araç durduktan sonra stop ediyor. Debriyaj pedalına bastığınızda normal süresinden çok daha kısa zamanda marş veriyor ve hemen çalışıyor araç.
İçini dışını sevemediğim bi araç bu yeni punto. Evoya değişmem yani. Tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm. Ama şu anda sıfır araç alacakların evo alma şansı ne yazık ki yok.
Misafir046
28/08/2012, 12:13
Hayırlı uğurlu olsun aracınız :) Allah tekerini düz bastırsın.
Start&stop da araç durduktan sonra stop ediyor. Debriyaj pedalına bastığınızda normal süresinden çok daha kısa zamanda marş veriyor ve hemen çalışıyor araç.
İçini dışını sevemediğim bi araç bu yeni punto. Evoya değişmem yani. Tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm. Ama şu anda sıfır araç alacakların evo alma şansı ne yazık ki yok.
şimdi ben aracı kırmızıda duruyorum bosa alıyorum ama moto hala calısmaya devam ediyor.start stopta devrede anlamadım bu işi.
ibrahim06
28/08/2012, 12:32
tekrar arabalanmak hem de istediğiniz arabayla olması çok iyi.hayırlı olsun.
blackhawk
28/08/2012, 13:43
kırmızıda durduğunda motor stop eder ve ekranda yuvarlak içinde S yazısı belirir. motor stop eder ama elektrik motoru gibi bir motor devrede yine sen debriyaja bastığında motor çabucak çalışır. uaklaşık 1 dk. fazla duraklama yapacak olursan ss devreden çıkar motor çalışmaya başlar (sanırım aküyü korumak amaçlı). Sol kapı açılırsa ya da geri vitese taktığında ss devreden çıkıyor bilgin olsun.
Bu arada nasıl dizel'in çekişi dediğim kadar varmıymış fire den sonra uçak gibi geliyordur.
Tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın...
şimdi ben aracı kırmızıda duruyorum bosa alıyorum ama moto hala calısmaya devam ediyor.start stopta devrede anlamadım bu işi.
fren pedalını basılı tutun. hemen stop edecektir.:thumbup1:
Misafir046
28/08/2012, 13:46
fren pedalını basılı tutun. hemen stop edecektir.:thumbup1:
Hım aksam denyeyim :)
Teşekkurler arkadasım.
Misafir046
28/08/2012, 13:47
kırmızıda durduğunda motor stop eder ve ekranda yuvarlak içinde S yazısı belirir. motor stop eder ama elektrik motoru gibi bir motor devrede yine sen debriyaja bastığında motor çabucak çalışır. uaklaşık 1 dk. fazla duraklama yapacak olursan ss devreden çıkar motor çalışmaya başlar (sanırım aküyü korumak amaçlı). Sol kapı açılırsa ya da geri vitese taktığında ss devreden çıkıyor bilgin olsun.
Bu arada nasıl dizel'in çekişi dediğim kadar varmıymış fire den sonra uçak gibi geliyordur.
Tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın...
Valla aksam biraz kullandım gaza bas diye bagırıyor araç.
Bu uzaklaştırılan arkadaş ne ayak?
Saçma sapan işlerle uğraşırlar anlamam.