Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piranha Navigasyondan Memnun musunuz???

biancoangelo
24/08/2012, 12:15
Arkadaşlar bendeki nav. tek kelime iğrenç hiç kullanışlı değil. Üsteli güncellemeleri tamam... Ancak abi bi Antarese gideyim dedim. K.örenden Antarese dolan babam dolan dolan babam dolan deli etti..... Yuh dedim yaaa. kullanmasam daha iyiydi. Dağ taş gördüm yani....... Aldığıma bi değil bin pişmanım:frusty00:

since1453
24/08/2012, 12:19
piranha infinity HD var.işlemcisi ve çözünürlüğü çok iyi ama içinden çıkan yazlım iğrençti bence hafıza kartına basarsoft harita+primo yazılım kurdum ojinal yazlımı kullanmıyorum harika ordu :)

biancoangelo
24/08/2012, 12:20
piranha infinity HD var.işlemcisi ve çözünürlüğü çok iyi ama içinden çıkan yazlım iğrençti bence hafıza kartına basarsoft harita+primo yazılım kurdum ojinal yazlımı kullanmıyorum harika ordu :)

peki ben nasıl yapcam bende yazılımdan şikayetçiyim.... Bende yazılım istiyorummm...

punto_multijet
24/08/2012, 12:27
piranha kullanıyorum bende sigma modeli 10 numara 5 yıldız

barisunye
24/08/2012, 12:36
bende infiniti 5'' modeli kullanıyorum.....gayet memnunum....buyuksehırlerde uzun yolda suan çok kullanışlı....başka model kullanmadım bılmıyorum yalnız....orj yazılım ve guncelleme ile kullanıyorum

dexter
24/08/2012, 13:22
ben oblio aldım 215tl ye,çok memnunum haritasından ve aletten... dünyanın en önemli buluşlarından birisi bu navigasyon cihazları,en az ayda 1500km yol yapıyorsam navigasyon olmasaydı 1800 falan yapardım sanırım...arabayı durdurup yol sorma olayı bitti artık...

Xenophan
24/08/2012, 14:08
Eğer telefonlarınız uygun ise bence hiç navigasyon cihazıyla uğraşmayın.

Benim Samsung Galaxy S2 telefonum var şu anda Google maps dışında 2 farklı navigasyon programı yüklü ve çalışıyor.
Programları cracklı olarak internetten indirip kendim kurdum. Yani program veya güncellemesi içn herhangi bir ücret yok, gayette güzel çalışıyorlar.

Bir arkadaşım İphone 4 için satın almış programı. Kaça aldı bilemiyorum ama çok memnun oda.

rbcn
24/08/2012, 15:16
söz konusu gps ise garmin tek geçerim

biancoangelo
24/08/2012, 21:01
Şu piranhaya uygun başarsoft yazılımı verecek yok mu????

dexter
24/08/2012, 21:29
garmine fazla para vermenin dışında ne avantajı var bu cihazın?

gurhany
24/08/2012, 21:56
Bence navi cihazlarinda markanın önemi yok belli bir kapasitede işlemci ve belleği olan her cihaz doğru yaZılımla is görür bence doğru yazilim da basarsoft haritasi kullananlar çünkü firmanın merkezi ankarada ve tuekiyedeki belediyelerle anlaşmaları var sokak ismi degisikliginden ilk haberdar olan basarsoft oluyor bu yuzden 81 il detay veren tek harita. Markalar ancak servis konusunda önemli ordada piranha iyidir arıza durumunda 7 günde cozemeZlerse değişim taahhüt ediyorlar ama ayarları da iyi yapmak gerekiyor eger sürekli ekonomik sürüş modunda olursa hep otobandan gitmek için yolu uzatıyor yazılımları genelde bu konu ile ilgili forumlardan bulabilirsiniz ama yine de tam adres isteyen olursa pm gonderin yardımcı olmaya çalışırım

Sent my X10i using

biancoangelo
24/08/2012, 23:36
Bence navi cihazlarinda markanın önemi yok belli bir kapasitede işlemci ve belleği olan her cihaz doğru yaZılımla is görür bence doğru yazilim da basarsoft haritasi kullananlar çünkü firmanın merkezi ankarada ve tuekiyedeki belediyelerle anlaşmaları var sokak ismi degisikliginden ilk haberdar olan basarsoft oluyor bu yuzden 81 il detay veren tek harita. Markalar ancak servis konusunda önemli ordada piranha iyidir arıza durumunda 7 günde cozemeZlerse değişim taahhüt ediyorlar ama ayarları da iyi yapmak gerekiyor eger sürekli ekonomik sürüş modunda olursa hep otobandan gitmek için yolu uzatıyor yazılımları genelde bu konu ile ilgili forumlardan bulabilirsiniz ama yine de tam adres isteyen olursa pm gonderin yardımcı olmaya çalışırım

Sent my X10i using

abi bilgilendiriyosunuzda banada yazılım lazım diyorummm. yazılım :D

gurhany
25/08/2012, 00:25
abi bilgilendiriyosunuzda banada yazılım lazım diyorummm. yazılım :D

pm attım

Fuzuli
25/08/2012, 00:41
Ben telefonda IGO kullanıyorum... İnanılmaz memnunum.. Hatırladığım kadarıyla navigasyon cihazlarında da igo kullananlar mevcuttu.. Haritaları ve POİ leri internetten bulabiliyorsunuz...
Android li telefona indirmek isteyen de "droidappz" den bulabilir..

egzo-evo
25/08/2012, 01:51
"piranha evoque" kullanıyorum. ömür boyu güncelleme garantisi var. bir yıldır güncelleme bile yapmama gerek kalmadan her aradığımı buluyorum. son derece memnunum.

menesi
08/09/2012, 19:08
arkadaşlar prinha infiniti 5.''navi.alcam ancak haritası başarsoft değil.noviteq miş.noviteq problemli mi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...hayırlı akşamlar hepinize..

onn.off
08/09/2012, 19:31
arkadaşlar prinha infiniti 5.''navi.alcam ancak haritası başarsoft değil.noviteq miş.noviteq problemli mi bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...hayırlı akşamlar hepinize..

İgo myway ve başarıoft tan şaşma 2007 den şimdiye kadar merakım olan navigasyon.da (garmin) (navking route66) (navitech) ve son olarak(next) marka kullandım inan içlerinde en başarılısı NEXT 1050 navigasyon cihazı içinde foto navifoto ve çok hızlı
Tercih senin

alibozpinar
10/09/2012, 16:35
Geçenlerde Benim kendi aracımda bulunana aynı marka navigasyon un pili şişmiş ve şişmeden dolayı kendi kendine ekranı kırılmıştı. Bende servise göderdim.

Kullanıcı hatası olduğunu yazmışlar, fakat müşteri memnuniyeti açısından tamir edilip yani ekranı değişip yeni pil ile göndermişlerdi. Gerçekten güzel davranış, bence servis yönünden içiniz rahat olsun alın derim.

pdr42
11/09/2012, 01:17
Piranhanın kendi yazılımı var igrenc. kesinlikle tavsiye etmem. Makine olarak güzel ama sakın ola kendi yazılımı olanı almayın

HaDe
25/09/2012, 20:02
Merhaba since1453,
Aynı sıkıntı bende de var. Bir süre başarsoft'un yazılımı olan Piranha infinit HD kullandım ve çok alıştım. Aynısı olacağı zannıyla kendime de bir Piranha infiniti HD aldım ama maalesef yeni kendi yazılımlarını kurmuşlar ve iğrenç bişey olmuş. Ne Piranha destek, ne de başarsoft çözüm getirmedi. "basarsoft harita+primo" yazılımdan hala memnunsan bunu yapabileceğim yeri ve ücretini bana bildirirsen çok sevinirim. Teşekkürler. HaDe.

ulas35
26/09/2012, 09:44
Bende bi ara piranha navigasyon kullandım tek sıkıntım gündüz ekranın gözükmemesiydi bu nedenden dolayı sattım navitech marka navigasyon aldım bunda anti-glare parlamayan ekran var gündüz rahatlıkla kullanıyorum..

ktpunto
01/10/2012, 12:48
HTC Evo 3d telefonuma igo android indirdim. bir 5 tl ye telefon tutacağı aldım. son derece güzel bir navigasyon aletim olmuş oldu :) son derece memnunum

lancelotjr
01/10/2012, 13:00
HTC Evo 3d telefonuma igo android indirdim. bir 5 tl ye telefon tutacağı aldım. son derece güzel bir navigasyon aletim olmuş oldu :) son derece memnunum

peki internet bağlantısı istemiyor mu? bir de programı nereden indirdin?

HaDe
08/10/2012, 18:19
Başarsoft yazılımı olan kızımın piranha'sından kendi programı (NAVİEXTRA) ile yedekleme yaptım, sonra yine aynı programla, 4GB SD ram'e geri yükleme yaptım.
Yeni aldığım Piranha infiniti HD'ye takıp açtım ama o yine ana hafızasındaki piranha'nın kendi yeni programını çalıştırıyor. SD Ram'e yüklediğim programı çalıştırmak için ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler.