Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisaj makinası kutulu + garantili
polisaj makinası
crown flex 6221 model
750 watt
elektronik devir ayarlı
plastik kutulu, garantili ( şubat 2012 de alındı, 1 kez deneme amaçlı kullanıldı.)
,yan kolu ve d kolu var,polisaj tablası vs. vs
ben kullanmayı beceremedim. bilenler ilgilenenler için
FİYAT: 70 tl kargo ücretsiz...
tel. 0506 248 11 19
sahibinden de linki var
Polisaj makinası-çantalı-garantili-crown flexs - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 96818607 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-polisaj-makinasi-cantali-garantili-crown-flexs-96818607/detay/)
yeni link (düzeltme)
CROWN FLEX polisaj+taşlama+canavar plastik kutulu+garantili - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 97306163 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-crown-flex-polisaj-taslama-canavar-plastik-kutulu-garantili-97306163/detay/)
Crown iyi makinedir,Hayırlı satışlar.:)
güzel kullanışlı makinadır hayırlı satışlar
aliserhanuyar
01/09/2012, 14:47
Hayırlı satışlar Ersin, ürün taşlama olarak geçiyor sanırım. 0-11000 devir olduğuna göre, ne kadar devir ayarlıda olsa amatör ellerde boyayı mahvedebilir. Bilginize...
cosworth20
01/09/2012, 15:09
yanlış hatırlamıorsam bunların keçeleri de pahalı.kaç keçe veriyorsun yanında ?
Crown iyi makinedir,Hayırlı satışlar.:)
teşekkürler ıspartalı hemşerim sağollll
güzel kullanışlı makinadır hayırlı satışlar
teşekkürler
Hayırlı satışlar Ersin, ürün taşlama olarak geçiyor sanırım. 0-11000 devir olduğuna göre, ne kadar devir ayarlıda olsa amatör ellerde boyayı mahvedebilir. Bilginize...
ürün polisaj makinası diye geçiyor geçmesine de bende daha kaliteli einhell var 1000-3000 w arası elektronik devir ayarlı onu kullanıyorum. bu dolabı kurcalarken gereksiz bulduğum ,gereksizce yer kaplayan bir makina. o yüzden satışta. zaten fiyatından belli değil mi....ilginiz için teşekkürler..
yanlış hatırlamıorsam bunların keçeleri de pahalı.kaç keçe veriyorsun yanında ?
polisajda keçe kullanan kaldımı ki bilmem... yok 10-12 tl arası keçeler ama ben kullanmıyorum. pasta,cila ve son parlatma amaçlı 3lü sünger setleri kullanıyorum. harika iş görüyor. keçe setin içinde 1 adet geldi o var sadece...