PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler Kadınlara Neden Yalan Söyler ?

Daywalker
18/07/2007, 13:47
Merhaba, ortam şenlensin biraz bu sabah bir hayli gerildi. Bir arkadaşım ile sohbet ederken çıktı mevzu birden bire.

Sizce Erkekler Kadınlara Neden Yalan Söyler. ?

Ama evlilik, flört v.b düzeyindeki ilişkilerden bahsediyorum. Devlet dairesinde işini gördürmek için söylenen yalanlardan değil :-)

anvil
18/07/2007, 13:49
hayatta yalan söylemem :D söyleyemem zaten hemen kulaklarım kızarır

hera
18/07/2007, 14:04
erkekler sorgucu dırdırcı kadınlara yalan söyler bence...nekadar az soru, okadar az yalan gibi geliyor.. hesap sorma muhabbetinden kaynakalnıyor yani ;)

hayatta yalan söylemem :D söyleyemem zaten hemen kulaklarım kızarır
kulakların kızarsa bile küçük yalanlar sölemişindir :P
iyi burnun uzamıyor :D

Daywalker
18/07/2007, 14:23
Bizim forumun erkekleri ya çok yalancı sebepler çıkacak diya konuşmıyor, ya da hiçkimse yalan söylemiyor :-)

GaladrieL
18/07/2007, 14:31
erkekler sorgucu dırdırcı kadınlara yalan söyler bence...nekadar az soru, okadar az yalan gibi geliyor.. hesap sorma muhabbetinden kaynakalnıyor yani ;)

Bence kadın/erkek hiç farketmez, bu sorgu sual mevzusu belirli bir seviyede kalmalı. Sırf yalanları önlemek için değil, insanların birbirlerine ve bizzat kendilerine karşı saygılarını yitirmemeleri için..Sorular "bilgi alma" aşamasında kalmalı, "hesap sorma" aşamasına geçerse herşeyden önce saygı gidiyor..

hera
18/07/2007, 14:34
sen de bi neden söylesene konuyu açan olarak ;)
ama lütfen yalan söylemiyorum deme..inanmaaaaaaaaaaaaaaammm :P

Daywalker
18/07/2007, 14:43
Benim fikrim, erkekler yalan söylemek için milyonlarca sebep bulabilir. Ama gördüğüm şu ki erkeklar ya bir kadını yatağa atabilmek için yalan söylüyorlar, ya da başka bir kadını yatağa atabilmek için :-)

BERKAY
18/07/2007, 15:12
dıger sevgılılerıne yakalanmamk ıcın yalan sölenır ıkı arkadasın dedıgı gıbı yatak muhabbetıne 3 bunu herkes yapmasada para koparmak ıcın olabılır :)

Er-NnN
18/07/2007, 19:33
falla zaten biriyle beraberken başkasıyla hiç işim olmadı olmaz da (abartı deil gerçek :) ) ama olay bilgi alma olayından hesap sorma olayına geçildiinde sewgilim beni ewde bilir ama ben geziyo olurum... :)