PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pis yedili dizisi yeni sezon fragmanı dikkatle izleyin yazıklar olsun şikayet edelim

dogus618
21/08/2012, 14:56
ŞİMDİ SHOW TV DE FRAGMANI TEKRAR İZLEDİM VE BENİM KÜFÜR OLARAK ALGILADIĞIM YER KESİLMİŞ DEMEKKİ KÜFÜR OLARAK ANLAŞILABİLİYORMUŞ SHOW TV YE ŞİKAYET VE RTÜĞE ŞİKAYET ETMİŞTİM ARTI YAPIM ŞİRKETİNİDE AARADIM AYNI ŞEKİLDE TWİTTER ÜZERİNDEN YAZIŞTIM VE BANA ORADAKİ REPLİĞİN ''ZEKİ KANKİŞTOCUMDUR'' OLDUĞUNU SÖLEDİLER AMA O ÖLEYSE BİLE OYUNCUNUZUN TELAFFUZUNDAN BU ŞEKİLDE ANLAŞILMIYOR DEDİM VE ÜSTELEDİM ÖZÜR DİLEDİLER BUGUN TEKRAR DÖNÜP VE FRAGMANI KESTİLER YAYINDAN AMA BEN SİZLERE BURAYA O KISMIN VİDEOSUNU PAYLAŞTIM LÜTFEN İZLEYİN

https://www.izlesene.com/video/pis-yedili-yeni-sezon-fragmani/6519191
3.SANİYEDE ORÇO NUN DEDİĞİ KELİMEYE DİKKAT EDİN

küfür olarak algılandığınız yerde zeki kankiştocumdur diyormuş replik
tekrar dinledim ama geçrekten kulak yanılması olmuyor kötü anlaşılıyor ama yazılı replikte bu şekildeymiş sizlerinde bilgisine sunmak isteirm

Semih Kurtulmus
21/08/2012, 16:49
gençlik zaten aşırı bozuk bu az bile kalmış ama çok ufak çocuklar izliyor tvde böyle muhabbetin dönmesi yanlış diye düşünüyorum

Birkan61
21/08/2012, 16:55
Gerizekalılar

dogus618
21/08/2012, 16:59
Aşmiş adamlar kendilerini rezillik ya

hazarcelik
21/08/2012, 17:01
bu dizinin yeni sezona başlaması ve behzat ç'nin uyarı alması cok yazık cok tam bir aptal komedisi. komedi demeyede bin şahit ister ama

dogus618
21/08/2012, 17:23
Rtuk anca bos islerle ugrassin

can-asan
21/08/2012, 18:37
Telefondan girdigim icin goremiyorum ne var fragmanda?

dogus618
21/08/2012, 19:47
Bilmem neyi kalkmis cocuk diyo orco

dogus618
21/08/2012, 19:48
Yildizlanmasin die bole yazdim:)

Semih Kurtulmus
21/08/2012, 22:43
bu dizinin yeni sezona başlaması ve behzat ç'nin uyarı alması cok yazık cok tam bir aptal komedisi. komedi demeyede bin şahit ister ama

aptallık komedisi ki bu başka birşey değil bizim milletimiz bayılıyor saçma şeyleri izlemeye. ben tv dahi izlemiyorum artık çok istisna açarım çünkü çok gereksiz. özellikle son zamanlarda çıkan programlar iğrenç ötesi evlendirme yemek saçma sapan yarışmalar vs.

tayfux
21/08/2012, 23:39
bizim öğrenciler bu dizi için can atıyorlar 1 hafta öncesinden bekliyorlar işin ilginç tarafı hepsi de orço ya özeniyorlar..

dogus618
21/08/2012, 23:44
Walla buyuk konusmin ama cocugum olsa bole bi dizi seyrettirmem he diceksinizki sadece tv icinmi soluyorsunuz hayir ama cocugumu bu tip seylerden uzak tutmaya calisirim adamlar aşmis kendini tv de nasil bi konusmadir bu anlamadim

ibrahim06
22/08/2012, 00:58
Sevgili doğukan ben öğretmenim. Biz okullarda bu dizilerden çok çekiyoruz. 4-5-6-7-8.sınıflarda ingilizce dersine girerim. Çocuklara sorarım en çok hangi diziyi izliyorsunuz diye. 1.ci sırada pis yedili 2.sırada yalan dünya çıkar. bu dizilerdeki replikler sınıflarda dolaşır. bir erkek bir kıza uluorta ''öpüşek mi?'' der. bu laf yalan dünyada geçermiş. biz bu durumlarda çocukları uyarırız kızarız. sonrasında veli okula gelir kavga etmeye, hakaret etmeye. Ben bu yaşımda bu meslekten bıktım. Eğitmen olarak zaten elimiz kolumuz bağlı.Halk zaten öğretmen düşmanı oldu çıktı. Şuan öyle bir nesil yetişiyor ki akıllara zarar. ne demek istediğimi 5-10 yıl sonra anlarsınız.... Siz siz olun çocuklarınıza sahip çıkın mukayet olun bu tür dizilerden uzak tutun...

takres
22/08/2012, 01:11
bunu seyreden var mıymış :Sx

ametist
22/08/2012, 01:23
Sevgili doğukan ben öğretmenim. Biz okullarda bu dizilerden çok çekiyoruz. 4-5-6-7-8.sınıflarda ingilizce dersine girerim. Çocuklara sorarım en çok hangi diziyi izliyorsunuz diye. 1.ci sırada pis yedili 2.sırada yalan dünya çıkar. bu dizilerdeki replikler sınıflarda dolaşır. bir erkek bir kıza uluorta ''öpüşek mi?'' der. bu laf yalan dünyada geçermiş. biz bu durumlarda çocukları uyarırız kızarız. sonrasında veli okula gelir kavga etmeye, hakaret etmeye. Ben bu yaşımda bu meslekten bıktım. Eğitmen olarak zaten elimiz kolumuz bağlı.Halk zaten öğretmen düşmanı oldu çıktı. Şuan öyle bir nesil yetişiyor ki akıllara zarar. ne demek istediğimi 5-10 yıl sonra anlarsınız.... Siz siz olun çocuklarınıza sahip çıkın mukayet olun bu tür dizilerden uzak tutun...

katılıyorum.. aynı dertten biz de muzdaribiz...

önce perran kutmanın öğretmeni oynadığı diziyle başladı, sonra 30 yaşında heriflerin 17 yaşındaki gençleri oynadığı arjka sıradakiler ile devam etti.. aradakileri saymıyorum, şimdi de bu pis yedili adlı pis dizi ile öğretmenin itibarını ayaklar altına alma projesinin bir adımı daha gerçekleşmiş oldu... e baştakilerin göz göre göre televizyonlarda öğretmenlerin çalışma saatleri ve maaşları hakkında yalan söylüyor olduğu, bakanının yönettiği personelden intikam alır gibi davrandığı bir memlekette herhalde ki daha iyisi beklenemezdi....

ykaya1983
22/08/2012, 08:33
Para için her türlü pisliği yapmaya başladılar.Doğan medyası,show tv,star vs hiçbirinin dizisini izlemiyorum.

can-asan
22/08/2012, 08:53
Bilmem neyi kalkmis cocuk diyo orco
Yuh ya nekadar cok cocuk izliyor bunu, sonrada kucuklerin agizlarinda ne laflar var diye soyleniyoruz, nedeni belli bu tarz sacma sapan diziler programlar..

dogus618
22/08/2012, 10:16
Yani ben dun bunu fark edince sasirdim cok yani harbiden ne hale gelmis tv ler

Misafir047
22/08/2012, 11:14
evde çocuk varsa tv olmaz

dogus618
22/08/2012, 11:34
RTÜK şikayet hattı '444 1 178'

bben şikayet ettim bu hat üzerinden yazılı olrakta şikayet ettim yapım şirketini de aradım şikayet ettim bu kadarı pes dedim rtük e sizlerde şikayet edebilirsiniz

fota
22/08/2012, 11:41
1 bölüm bile izlemedim, hatta çıktığında 3 bölüm sonra kalkar izlenmez dediğim bir dizi ki 2. sezona girerek beni şaşırttı açıkcası. demek ki hitap ettiği kesimler öğretmen arkadaşlarımızın belirttiği gibi 12-18 yaş .

dogus618
22/08/2012, 11:59
walla bu tip diziler genelde tutuyor 2 sezoın 3 sezon bu saçmalıklar dewam ediyor

dogus618
22/08/2012, 12:57
show tv hala yayınlamakta bu fragmanı şimdi show tv yi aradım cümleyi ap acık söledim direk yüzüme telefon kapattı ********ler

cemal arslan
22/08/2012, 13:08
katılmıyorum..ve kınıyorum...

ancak diğer taraftan bu hayatın gerçeği değil mi ?
10 yaşındaki 17 yaşındaki çocukların ağzından çıkan küfürleri duyunca ben utanıyorum...

üstelik bunu cem yılmaz söylemiş olsa tepki nasıl olacaktı ???
vizontelede bir kaç sahnede küfürü sallıyordu...

öyle gençler var ki ...her bir cümlesinde 10 defa küfürü sallıyor...adamın normal bir cümlesi yok...hatta yanında kızlar varmış yada yoldan geçenler duyacakmış umurunda değil...
eeee ne farkı var ??
biri günlük hayatta biri tv de...

Fuzuli
22/08/2012, 13:15
katılmıyorum..ve kınıyorum...

ancak diğer taraftan bu hayatın gerçeği değil mi ?
10 yaşındaki 17 yaşındaki çocukların ağzından çıkan küfürleri duyunca ben utanıyorum...

üstelik bunu cem yılmaz söylemiş olsa tepki nasıl olacaktı ???
vizontelede bir kaç sahnede küfürü sallıyordu...

öyle gençler var ki ...her bir cümlesinde 10 defa küfürü sallıyor...adamın normal bir cümlesi yok...hatta yanında kızlar varmış yada yoldan geçenler duyacakmış umurunda değil...
eeee ne farkı var ??
biri günlük hayatta biri tv de...
Bu görüşe göre televizyon sokaktaki durumu yansıtıyor diyorsunuz.. Kısmen katılıyorum.. Ama bir de şunu düşünün sokak televizyonda gördüğünü yapıyorsa??

Bu diziden önce de u şekilde konuşanlar vardı kabul...Ama bu dizi sayesinde bu şekilde konuşacakların sayısının artacağı da ayrı bir nokta...

Bir şekilde tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan durumu.... Ama bir yerde önlem almak lazım...

cemal arslan
22/08/2012, 13:28
toplum olarak zaten bozulmuşuz...

20 sene önce bu kadar küfür duyulmazdı...
ama şuan sanki normal bir kelime gibi bir cümlede 10 kelime varsa 4 ünde sallıyor...

önlem alınsın...ama sokaktaki gençlik bu küfürleri tv den mi öğrendi..???

eğitim terbiye aileden başlar...ailede küfür varsa çocukta aileyi taklit eder...

femoli
23/08/2012, 11:46
merak ettim fragmanı link verecek olan varmı nasıl bir küfürde bulunmuş.

ibrahim06
23/08/2012, 11:55
Bu görüşe göre televizyon sokaktaki durumu yansıtıyor diyorsunuz.. Kısmen katılıyorum.. Ama bir de şunu düşünün sokak televizyonda gördüğünü yapıyorsa??

Bu diziden önce de u şekilde konuşanlar vardı kabul...Ama bu dizi sayesinde bu şekilde konuşacakların sayısının artacağı da ayrı bir nokta...

Bir şekilde tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan durumu.... Ama bir yerde önlem almak lazım...

Cemal bey de haklı siz de. Kararttığım cümlenizi destekleyeyim. Yalan Dünyada geçen bazı replikler sınıf içinde öğretmen varmış yokmuş fark etmeden o dizideki tiplemeyi taklit ederek bir erkek bir kıza ''sevişelim mi, öpüşelim mi '' diyor. Daha çok 6 ve 7.sınıflarda rastlıyorum. M.Ali Erbilin hareketleri meşhurdu bir aralar.

dogus618
23/08/2012, 22:49
Pis yedili yeni sezon fragmanı | İzlesene.com Video (https://www.izlesene.com/video/pis-yedili-yeni-sezon-fragmani/6519191)
3.SNY DE ORÇO NUN DEDİĞİNİ İZLEYİN SİZ NE DÜŞÜNÜCEKSİNİZ
BUGUN FRAGMANIN O KISMINI KESTİ SHOW TV

dogus618
23/08/2012, 22:57
https://www.izlesene.com/video/pis-yedili-yeni-sezon-fragmani/6519191

erosistanbul
24/08/2012, 00:48
saçma sapan denilen bi dizi bile formda 2 sayfa yer tutmuş. :)
daha çok ekmek yer bu dizi. :)