Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu ürün nasıl arkadaşlar?
Meguiars Spray Cila 8517516 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (https://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20035738&productid=otm8517516)
linkteki ürünü yorumlar mısınız arkadaşlar...aracım beyaz ve kendim uygulamayı düşünüyorum...yorumlarsanız sevinirim
shellcininabisi
19/08/2012, 01:01
dostum aracım siyah ve kullanıyorum memnunum
aracını yıkadıktan sonra kurulama esnasında sıkıyorsun ve kuruluyorsun. sonaxın kini de kullandım ama megauiars kalitesi başka tabiki. aracım siyah olduğundan ayna gibi oluyor (tabi megauiars cila da var 2 ay önce attığım). en güzeli de bir sonraki yıkamanda sular çok gzel kayıyor kaportadan :)
kuru iken araç sıktığında temizlemesi baya bi zor oluyor :)
electradio
19/08/2012, 01:12
Hocam ben de bu ürünü 3 senedir falan kullanıyorumdur. Tavsiye ederim. Güneş altında da uygulanıyor. Arkadaşın dediği gibi yıkadıktan sonra kurularken sıkıp sıkıp siliyorsunuz, daha bi parlıyor. Aracın üstünde katı veya sıvı wax varsa wax ın boya üstünde kalma ömrünü de uzatır ;)
Arabada alt yapı yoksa pek bişey beklemeyin,öncelikle boyanın bakımlı ve parlak olması gerekiyor bu atılan cilayı canlandırıyor.
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar....bayram bitsin arabama hemen bir uygulamak istiyorum...dediğiniz gibi yapacağım...aracı yıkadıktan sonra kurularken :) bu arada iyi bayramlar hepinize...