PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi renk yay ve marka?

Lemoon
18/08/2012, 03:11
ARkadaşlar aracıma yay almaya karar verdim. ARacımın ön çamurluk ile teker arası 3 cm arka çamurluk ile teker arası 5 cm açık. Aracıma yay takıcam ama hangi markayı takmalıyım? H&R ve eibach iyi diyolar.

Ama eibach ın 5 cm lik olanı H&R nin 3 cmlik olanı kadar düşürüyomuş ? Ben çamurluk ile teker arası tamamen kapansın ama sürmtesin istiyorum nasıl yapabilirm.

Bide kırmızı sarı siyah yaylar var bunların hangileri iyi oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Ayberk0616
18/08/2012, 03:16
Ya kamuran ne cahil adamsın yay rengi diye soru soruyon :D
markasına göre değişiyor aynı markanın hem siyah hem kırmızısıda oluyor azcık araştır ondan sonra sor zaten araştırsan bu saçma konuları açmana gerek kalmaz ne zaman büyüycen yazık acınacak haldesin

Lemoon
18/08/2012, 03:21
Ya kamuran ne cahil adamsın yay rengi diye soru soruyon :D
markasına göre değişiyor aynı markanın hem siyah hem kırmızısıda oluyor azcık araştır ondan sonra sor zaten araştırsan bu saçma konuları açmana gerek kalmaz ne zaman büyüycen yazık acınacak haldesin

ne kamuranı kardeşim adam gibi cevap verceksen ver yoksa verme bilmediğimizden bieşy sorduk herhalde.. konfor açısından renkler değişiyomuş siyah kırmızı sarı beyaz hangileir iyi diye soruyoz sadece renk değil birde marka sorduk.

Ayberk0616
18/08/2012, 03:23
tamam kamuran olduğunu anlamadık :D
H&R 5 cm lik kullan
ayrıca kardeşim diye konuşma yaşını bil

Lemoon
18/08/2012, 03:45
5 lik sürtermi ? çünkü ön tekerler arasında 3 cm boşluk var arkalar arasında 5 cm ? H&R 5 cmlik olan tam 5 cm düşürüyomu

aykutisci
18/08/2012, 04:43
ARkadaşlar aracıma yay almaya karar verdim. ARacımın ön çamurluk ile teker arası 3 cm arka çamurluk ile teker arası 5 cm açık. Aracıma yay takıcam ama hangi markayı takmalıyım? H&R ve eibach iyi diyolar.

Ama eibach ın 5 cm lik olanı H&R nin 3 cmlik olanı kadar düşürüyomuş ? Ben çamurluk ile teker arası tamamen kapansın ama sürmtesin istiyorum nasıl yapabilirm.

Bide kırmızı sarı siyah yaylar var bunların hangileri iyi oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

kardeş eibachın 5 liği hr nin 3 lüğü kadar düşürüyomu bunu kim dediyse iyi atmış kaliteli bir yay aldığın zaman 5 ise 5 düşürür doğru yayı koyarsan ama gidip 100-150 liraya takım halinde çakma fk vs yaylar satılıyor o zaman belli olmaz hatta araban aynı şekil bile kalabilir

Lemoon
18/08/2012, 05:22
kardeş eibachın 5 liği hr nin 3 lüğü kadar düşürüyomu bunu kim dediyse iyi atmış kaliteli bir yay aldığın zaman 5 ise 5 düşürür doğru yayı koyarsan ama gidip 100-150 liraya takım halinde çakma fk vs yaylar satılıyor o zaman belli olmaz hatta araban aynı şekil bile kalabilir

konuyu açmadan biraz araştırma yaptım fakat aklım karıştı diye açtım konuyu :) eibach ın 5 lik olanı hr nin 3 lük olanı kadar düşürüyo yazmışlar bende ondan soruyorum. yani şimdi 5 lik yay alınca kesin 5 düşermi ? düşmezse niye 5 cm demişler

SteinGP
18/08/2012, 05:30
normalde bizim araçların arka çamurlukları daha alçak ama, sözkonusu sen olunca her şey olabilir..şahsen neyin ne olduğunu biliyorum ama, senin gibi bi adama yardımcı olmaya gerek duymuyorum...

Lemoon
18/08/2012, 05:47
normalde bizim araçların arka çamurlukları daha alçak ama, sözkonusu sen olunca her şey olabilir..şahsen neyin ne olduğunu biliyorum ama, senin gibi bi adama yardımcı olmaya gerek duymuyorum...

ne diyosun olm sen beni tanıyonmuda konuşuyon sen kimsin oglum git işine yardım etmezsen etme yazma foruma alla alal tanıyonmu beni tanıyonmuuuuuuuuuuuuu kimim la ben kimim ? hele bi söle kimim lo ben ?

SteinGP
18/08/2012, 05:49
ne diyosun olm sen beni tanıyonmuda konuşuyon sen kimsin oglum git işine yardım etmezsen etme yazma foruma alla alal tanıyonmu beni tanıyonmuuuuuuuuuuuuu kimim la ben kimim ? hele bi söle kimim lo ben ?

Kamuran Bilgin..

Lemoon
18/08/2012, 05:52
Kamuran Bilgin..

ne diyon oglum o kim benim adım Hasann ... şimdi fazlalık yapma konuma yoksa şikayet edicem seni

SteinGP
18/08/2012, 05:54
ne diyon oglum o kim benim adım Hasann ... şimdi fazlalık yapma konuma yoksa şikayet edicem seni

Etsene :)

Lemoon
18/08/2012, 06:10
Etsene :)

ettim oglum bak işine şimdi laf bıdı bıdısı yapma artisttttt ... karşıma çıkta göreyim seni oglum sizin gibileri çok görüyok burdaaa sizin gibi batı şehriinin çocukları anca ötüyorrr. diyarbakırde dogdum aslenn sıkıysa orda böle bişe de dilini keserler

Tayfun-E30
18/08/2012, 08:27
Pembe yaylari takarsan eminim cok yakisacaktir..

sysworm001
18/08/2012, 10:06
Kim bu Erol EGEMEN:)

SteinGP
18/08/2012, 12:59
ettim oglum bak işine şimdi laf bıdı bıdısı yapma artisttttt ... karşıma çıkta göreyim seni oglum sizin gibileri çok görüyok burdaaa sizin gibi batı şehriinin çocukları anca ötüyorrr. diyarbakırde dogdum aslenn sıkıysa orda böle bişe de dilini keserler

Kamuran seni araba ilanı için her arayana gitme, sonra karşıma çıkta göreyim dediğin adam filan çıkıverir karşına, ailenin tadı kaçmasın bayram bayram :)

Ayberk0616
18/08/2012, 14:41
Kamuran bak git :D

izoci
18/08/2012, 14:51
H&R 5'lik benzinli yayı al forumdan selo satıyo satılık parçalara bakabilirsin. :)

FeyyazYavuz
18/08/2012, 16:11
arkadaşın adı hasan siz neden kamuran diyorsunuz arkadaşlar?
kardeş izmirde siyah şerit çekili kırmızı çok beğendiğim bir tjet var o araba çok güzel basık. onun sahibine mesaj at istersen yayların hangi renk diye ona göre sende alırsın
saygılar..

aykutisci
18/08/2012, 21:46
bu kamuranı babası bile eldivenle seviyomuş :)