Orijinalini görmek için tıklayınız : Meguiars Carnauba Plus uygulamam
Selam arkadaşlar, bayram öncesi bende aracıma bi pasta cila atayım dedim bayrama temiz girelim niyetine. uygulama resimlerini çekmeyi unutmuşum, sonuçları çektim ama.. Kullandığım Malzemeleri de yazayım..
Meguiars NXT Wash&Wax Şampuan
Meguiars Compound Pasta
Meguiars Gold Class Carnauba Wax
Meguiars High Gloss Endurance Tyre Gel Lastik Parlatıcı
Bilek Gücü :)
karamurat4141
18/08/2012, 02:47
hocam hayırlı olsun maşallahı var :) paspaspas parlamış :D ne kadara mal oldu bütün malzemeler vs.. İşçilik + olarak yazılabılır:P
hocam hayırlı olsun maşallahı var :) paspaspas parlamış :D ne kadara mal oldu bütün malzemeler vs.. İşçilik + olarak yazılabılır:P
Eyvallah sağolun :) İşçilik oruçluyken yaptığımdan paha biçilemez oldu :D
Malzeme olarak
lastik parlatıcı 36 TL, Compound pasta 36 TL, Carnauba wax 55 TL, NXT şampuan 36 TL. Bir de uygulama pedi var tabi onlarında çifti 12 TL...
karamurat4141
18/08/2012, 02:53
Kocaelide nereden temin edebilirim bunları ya hep marketlerde traş traş markalar var üstadım :) ortalama kaç kullanımlıktır bu malzemeler bilginiz varmıdır..
valla hocam izmirdede bunları bulmak kolay değil. bütün aksesuarcılar her zaman olduğu gibi hep ellerindekini itelemeye çalışıyorlar. ben gittigidiyordan alıyorum hep.
kullanım ömrüne gelince, daha önce NXT 2.0 wax kullanıyordum,eşimin dostumun araçları ve kendi aracımda en az 50 (elli) defa kullanmışımdır. Meguiars ın kendi pedlerini kullanınca malzemeyi emmediği için tabiri caizse bi fırt döküp kaputu yapabiliyorsunuz. o yüzden de epey gidiyor. pastayı 3 ayda bir yapıyorum, o yüzden o da epey gidiyor. lastik parlatıcıyı geçen kasımda almıştım, haftada 1 kere aracımı yıkadığımı göz önüne alırsak o da 8 9 ay dayanır...
karamurat4141
18/08/2012, 03:04
Üstadım çok teşekkür ediyorum :) her zaman ki gibi yardımcı oldun bana sağolasın :) o zaman en yakın zamanda yani sabah alıyorum bayrama temiz giiriyoruzzz :D
Üstadım çok teşekkür ediyorum :) her zaman ki gibi yardımcı oldun bana sağolasın :) o zaman en yakın zamanda yani sabah alıyorum bayrama temiz giiriyoruzzz :D
rica ederim :) ses sistemini hallettiniz mi bu arada o konuda baya fikir alış verişi yapmıştık ama? bu arada malzemelerin Gittigidiyor linkleri saklı bende, atabilirim isterseniz..
aykut_1914
18/08/2012, 03:17
la ne kadar güzel olmuş :(
la ne kadar güzel olmuş :(
sen daha gelme... karbon kaplamalar geldi bu arada, bayramdan sonra yapıyoruz yaptırcak yerde ayarladım :D
karamurat4141
18/08/2012, 03:29
ses sistemini hallettim ustam fakat bağlatamadım :) aldım ama malzemeler elimde.. olabilir ustam linklerini pm atarsan çok makbule geçer..
pm attım.. neler aldın bu arada?
karamurat4141
18/08/2012, 03:42
teşekkürler pm için.. jbl 1000 lik bu subwoofer 2 adet oval pionneer gt serisi olması lazım g 8960 mi ne tam olarak hatırlamıyorum zaman geçti üstünden üstadım ve eski kolonlar duruyor beni şuanlık tatmin edebiliyor yani kısacası :) amfim vardı zaten elimde alman markası olan magnat :) o kadarcık yani
teşekkürler pm için.. jbl 1000 lik bu subwoofer 2 adet oval pionneer gt serisi olması lazım g 8960 mi ne tam olarak hatırlamıyorum zaman geçti üstünden üstadım ve eski kolonlar duruyor beni şuanlık tatmin edebiliyor yani kısacası :) amfim vardı zaten elimde alman markası olan magnat :) o kadarcık yani
iyi günlerde kullan :)
karamurat4141
18/08/2012, 03:44
daha sonra seni rahatsız edebilirim şu ürünler hakkında kullanımı vs neye yaradıgımı bılmedıgım için hani :D
daha sonra seni rahatsız edebilirim şu ürünler hakkında kullanımı vs neye yaradıgımı bılmedıgım için hani :D
bekleriz :D
Ziyaretçi051
18/08/2012, 10:40
çok güzel duruyor eline sağlık
1ocak2011
18/08/2012, 10:51
Müthiş olmuş. Tebrikler...
aykut_1914
18/08/2012, 11:27
sen daha gelme... karbon kaplamalar geldi bu arada, bayramdan sonra yapıyoruz yaptırcak yerde ayarladım :D
Kardesm kap esyaları gel ın ordayım güldür yüzünü şu kardesinin :D boyacıyada ugrucam senin orda yapalım :)
çok güzel duruyor eline sağlık
Müthiş olmuş. Tebrikler...
Eyvallah abiler sağolun :)
Kardesm kap esyaları gel ın ordayım güldür yüzünü şu kardesinin :D boyacıyada ugrucam senin orda yapalım :)
Dükkanı kapadım eve geldim yatışa geçtim aykut, hiç bi kuvvet yapamaz bunu bana :D
aykut_1914
18/08/2012, 13:13
yapma bunu :D ön nikelaja karbon çekelim,kafamda deli sorular :)
yapma bunu :D ön nikelaja karbon çekelim,kafamda deli sorular :)
bayramdan sonra görüşelim :D
aykut_1914
18/08/2012, 20:45
oke bro,izne çıktım haftaya pazar dönüyorum sendeyim :)
kardeşim kıskandım walla çok güzel olmuş ellerine sağlık
eyvallah abi sağolasın :)
Emeğinize sağlık, güle güle kirletin :) Ayrıca jantlarda çok hoş :)
eyvallah teşekkürler. jantlar siyaha boyanacak önümüzdeki hafta :)
Ahmet ERDEM
19/08/2012, 11:44
Maşallah iyi iş çıkarmıssınız :)
Jantları elleme,hem görüntüyü bozar hem jantları satarken sıkıntı,boyicaksan plasti-dip ile yap bari sökmesi kolay olur.
Jantları elleme,hem görüntüyü bozar hem jantları satarken sıkıntı,boyicaksan plasti-dip ile yap bari sökmesi kolay olur.
benim boyacı sağlam ya. beyaz resimlerde iyi çıkmış ama hem yıkandıktan 10 dakika sonra simsiyah oluyor hem de çok çiğ geliyor gözüme. aynalarıda siyah karbon yapacağız. siyah hoşuma gitmezse başka rengede boyatabilirim. aslında aklımda var bi kaç renk ama, siyah cam tavanla uysun diye piano black boyatırsam daha iyi olur diye düşündüm..
Bencede beyaz olarak kalmalı ama tabi son karar yinede senin :)
yengecbaris
21/08/2012, 13:47
Eline sağlık gayet güzel olmuş maşallah. Lastik parlatıcısı kaç gün parlaklığını koruyor?
yagmur falan olmazsa 15 gun gider. 2 yıkama sonunda parlaklığı gitsede simsiyah kalıyor.
cihankardes
21/08/2012, 22:47
Kardeşim sana nasıl özeniyorum ya :)
Yerin var, paran var, el işçiliğin var :D
Maşallah nazar değmesin. Oruçluyken nasıl yaptın abi sen bu işi susuzluktan yanmadın mı :D
valla haci ne alirsam taksitle aldim zaten. cokta bi nakit kacirmadik o yuzden. yoksa can dayanmaz :) el isciligi zaten cocukluktan beri hep merakliyiz bu islere. tekne de boyarm dedemin eski vosvosuna alt takim bile yapmstk pederle :D genetik yani susuzluk filan islemez:)
aykut_1914
23/08/2012, 00:00
yagmur fılan olmazsa 15 gun gıder. 2 yıkama sonunda parlaklıgı gıtsede sımsıyah kalıyor.
ne diyon birader? :D
cihankardes
23/08/2012, 02:06
valla haci ne alirsam taksitle aldim zaten. cokta bi nakit kacirmadik o yuzden. yoksa can dayanmaz :) el isciligi zaten cocukluktan beri hep merakliyiz bu islere. tekne de boyarm dedemin eski vosvosuna alt takim bile yapmstk pederle :D genetik yani susuzluk filan islemez:)
Helal olsun kardeşim, arabana da yakışır yani. Bende abimi kandırabilirsem adam akıllı bi set düzcem. M. endurance gerçekten bu kadar dayanıklı mı?
cihankardes
23/08/2012, 02:08
ne diyon birader? :D
adam 2 yıkamada diyor aykut :D hemen alınsın!
maşallah can iyi parlatmışsın :D
Telefondan giriyorum o da turkce karakter destklemio :) 15 gun gider demistim aynen.. bu arada eyvallah yalcin abi :)