Orijinalini görmek için tıklayınız : Atm paramı yuttu :(
rohan4421
18/08/2012, 01:37
Arkadaslar bugun aldıgım maaş prim felan 3.000 tl paramı atmye yatırıodum once 2.000 tl yatırdım makine saydıktan sonra para eklemeye basıp kalan 1000 tlyi yatırmak için hazneye koydum sonra 1.000 tlyi geri verdi ama diger 2.000 tlyi vermedi ve o 2.000 tl hesabımada geçmedi. napacagımı bilmiyorum... Bilgisi olan varmı nolcak
emrahisilti
18/08/2012, 01:41
o para atm de fazlalık verecektir.Çağrı merkezini arayın.Muhtemelen bayramdan sonra şubeye gidip dilekçe verdiğinizde parayı geri iade edecekler
Müşteri hizmetlerini arasaydınız hemen, yapıcağınız şey o şube açıldığında o şubeye gitmek
müşteri hizmetleri hallediyor paniğe gerek yok :)
rohan4421
18/08/2012, 01:58
aradım size dönecez dediler ama bi dönüş olmadı gece gece hesaba tekrar baktım hala yatmamış:(
rohan4421
18/08/2012, 02:11
bu paranın araya gitme gibi bi riski varmıdır acaba :(
benim duyduğum kimin başına geldiyse hepsi parasını kurtardı. sizinkide kurtulur tahminimce...
rohan4421
18/08/2012, 02:23
inşallah kardeşim bayram tatili zehir oldu
ibrahim06
18/08/2012, 02:29
Geçen sene aynı durum benim başıma geldi. Akbank atmsi 700 lira mı yuttu. Burda durumumu yazmıştım bile.
Yapacağınız ilk şey müşteri hizmetlerini aramak. Paranın yutulduğu şube atm tarih ve saati not etmek. Ertesi gün banka şubesine bankacılardan önce gitmek:) İçeriye giren çalışanlara durumu söylemek.Ben bu şekilde paramı aldım. Ama sizinki ters zamana gelmiş.İlk iş günü bayramdan sonra. O güne kadar muhakkak atmye görevliler gelir para koyar veya alır zira zaman uzun.Ama bundan sizin haberiniz olmaz. Müşteri hizmetlerini tekrar arayın.Şubeyi atmyi saati not ettirin.İçiniz rahat olsun paranızı alırsınız. Tabi gene de alana kadar insanın içi içini yer.
arkadaşlar aklınızda olsun bayram önceleri - yılbaşı önceleri gibi yoğun günlerde atm'lerden uzak durun....hep oluyor böyle şeyler....bugün ben atm'ye şifre giriyorum makina kartımı geri veriyor...eşim bankacı sordum ona...atm'den uzak dur dedi...
aykut_1914
18/08/2012, 02:41
abi zehir edicek bişi yok sıkma canını :)
paran atmde fazlalık gözükücek,tarihin ve saatin onaylandıgında geri alıcaksın
geçmiş olsun hocam kesin alırsın merak etme..
Honor COOPER
18/08/2012, 12:08
geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.
comanchee
18/08/2012, 12:33
o para atm de fazlalık verecektir.Çağrı merkezini arayın.Muhtemelen bayramdan sonra şubeye gidip dilekçe verdiğinizde parayı geri iade edecekler
sıkıntı yok bayramdan sonra o şubeye müracaat edin sizden bir talimat alıp sayım ve mutabakatlardan sonra 1-2 saat içinde hesabınıza yatırırlar.bende bankacıyım arada bir oluyor maalesef.
erosistanbul
18/08/2012, 16:38
geçmiş olsun kardeş, inşallah hallolur.
bu atm lerde hep para yutuyo. hiç haybeden para verdiğini görmedim. ne güzel olurdu bayram öncesi 1000tl fazla verse, sonra iade etsek. :)
Carolita1907
18/08/2012, 17:07
Bankada çalışan olarak hiçbirşey olmaz diye NET bir cvp verebilirim.
Gözünüz arkada kalmasın.
Özelden hangi banka olduğunu söylerseniz yardımcı olabilirim..
rohan4421
21/08/2012, 01:29
vallahi yüregime su serptiniz hala beklemedeyim , bugun msj geldi cep telefonuma kaydınız ile ilgili inceleme başlamış olup en kısa sürede size dönülecektir diye, bakalım bekliyorum sonucu sizlerle paylaşıcam inşallah olumlu olur yoksa gerçekten büyük sıkıntı yaşıcam
TayfunBulat
21/08/2012, 01:49
tekrar geçmiş olsun kardeş.
geçen sene aynı durum benim başıma geldi. Akbank atmsi 700 lira mı yuttu. Burda durumumu yazmıştım bile.
Yapacağınız ilk şey müşteri hizmetlerini aramak. Paranın yutulduğu şube atm tarih ve saati not etmek. Ertesi gün banka şubesine bankacılardan önce gitmek:) içeriye giren çalışanlara durumu söylemek.ben bu şekilde paramı aldım. Ama sizinki ters zamana gelmiş.ilk iş günü bayramdan sonra. O güne kadar muhakkak atmye görevliler gelir para koyar veya alır zira zaman uzun.ama bundan sizin haberiniz olmaz. Müşteri hizmetlerini tekrar arayın.şubeyi atmyi saati not ettirin.içiniz rahat olsun paranızı alırsınız. Tabi gene de alana kadar insanın içi içini yer.
gecen haftada bızım basımıza geldı 300 tl yatırdık 1 dk sonra 1000 tl yatırdık atm parayı aldı hesapta yok,k.k. Yok musterı hız aradık ne yapcaz dedık pazartesı subeye gıdın dedı ıkı gun uykumuz kactı pazartesı sabahı garantı bankası cukurambar subesıne gıttık durumu anlattık atm acıldı fazla 1000 tl cıktı ,sube gorevlılerı cuma aksamı atm uyarı verdıgınden atm ıcın gelmısler duzeltmısler gıtmısler ama para kasalrını acmamıslar 3 kısı olmadıkları ıcın ve parayı hesaba akatardılar.atm lerın ıcerısınde kasalar vardır gıren para-cıkan para-kart kasası bu kasaların kasa hesabı yapılır fazla cıkan para ıade edılır sıze bu kasalar 3 kısı tarafından atm den cıkartılır (guvenlık-personel-md.yrd) .
Bıraz ınsanın huzuru kacıyor ama genelde ıade edılıyor.kımı subelerde parayı soruyor kactane 100 luk kac,50 lık falan .
Bu arada sıze tavsıyem subedekı atm lerı kullanın sube dısı atm ler 7-15 gunde bır acılır garantı yanlıs hatırlamıyorsam 15 gunde bır acıyor.
bU ARADA HANGI BANKA
Semih Kurtulmus
21/08/2012, 22:54
inşallah kardeşim bayram tatili zehir oldu
adamın uykusu kaçar ki zehir olmuştur çok normal umarım kısa sürede halledersiniz de kafanız rahat olur. geçmiş olsun şimdiden.
rohan4421
22/08/2012, 08:55
gecen haftada bızım basımıza geldı 300 tl yatırdık 1 dk sonra 1000 tl yatırdık atm parayı aldı hesapta yok,k.k. Yok musterı hız aradık ne yapcaz dedık pazartesı subeye gıdın dedı ıkı gun uykumuz kactı pazartesı sabahı garantı bankası cukurambar subesıne gıttık durumu anlattık atm acıldı fazla 1000 tl cıktı ,sube gorevlılerı cuma aksamı atm uyarı verdıgınden atm ıcın gelmısler duzeltmısler gıtmısler ama para kasalrını acmamıslar 3 kısı olmadıkları ıcın ve parayı hesaba akatardılar.atm lerın ıcerısınde kasalar vardır gıren para-cıkan para-kart kasası bu kasaların kasa hesabı yapılır fazla cıkan para ıade edılır sıze bu kasalar 3 kısı tarafından atm den cıkartılır (guvenlık-personel-md.yrd) .
Bıraz ınsanın huzuru kacıyor ama genelde ıade edılıyor.kımı subelerde parayı soruyor kactane 100 luk kac,50 lık falan .
Bu arada sıze tavsıyem subedekı atm lerı kullanın sube dısı atm ler 7-15 gunde bır acılır garantı yanlıs hatırlamıyorsam 15 gunde bır acıyor.
bU ARADA HANGI BANKA
Akbank atmsi ve dediginiz gibi şube disindan bi atm.birazdan bankaya gitcem ins sorunsuz hallolur
Misafir047
22/08/2012, 11:06
eski bnkacı olarak konusuyorum hiçbirşey olmaz içiniz rahat olsun kaç defa o şkilde atm de paraı kalan muşteriye iade ettim merak etmeyin yeter ki işlemlerin çabuk hal olması için günü ve saatini not edin
rohan4421
22/08/2012, 12:12
eski bnkacı olarak konusuyorum hiçbirşey olmaz içiniz rahat olsun kaç defa o şkilde atm de paraı kalan muşteriye iade ettim merak etmeyin yeter ki işlemlerin çabuk hal olması için günü ve saatini not edin
Teşekkürler günü saati hepsini not edip müşteri hizmetlerine olay oldugu andada bildirdim. Bu sabah bankaya gittim ve bana şube atmsi olmadıgını ve direk genel müdürlügün yardımcı olacagını en geç 2 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. Yani bekledim carsambada oldu ama hala bi oh çekemedim :(
comanchee
22/08/2012, 12:24
Teşekkürler günü saati hepsini not edip müşteri hizmetlerine olay oldugu andada bildirdim. Bu sabah bankaya gittim ve bana şube atmsi olmadıgını ve direk genel müdürlügün yardımcı olacagını en geç 2 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. Yani bekledim carsambada oldu ama hala bi oh çekemedim :(
muhtemelen şube önünde bulunan atmlerden değil. bizim offside dediğimiz şubeden bağımsız bir atm bu nedenle merkezden işlemleri yapılıp takip ediliyor.
rohan4421
22/08/2012, 16:42
muhtemelen şube önünde bulunan atmlerden değil. bizim offside dediğimiz şubeden bağımsız bir atm bu nedenle merkezden işlemleri yapılıp takip ediliyor.
sonucun fiyasko olma durumu yok demi araya gidermi bu durumda paramız
farukileri
22/08/2012, 18:29
sonucun fiyasko olma durumu yok demi araya gidermi bu durumda paramız
sakin olun ilk başta, annemlerin de başına geldi hem de akbank üzerinde.
Annemler parayı yatırdılar; ancak hesaba bu para geçmedi(5.000-6.000 TL lik bir paradan bahsediyorum). Müşteri hizmetlerini aradılar; ATM yi sayacaklarını ve orada fazla para bulunması durumunda hesaba bu paranın aktarılacağını söylediler. Hani iki iş günü olarak bu gözüküyor; ancak size söyleyeyim akşama doğru bakarsanız eğer tam olarak sonucu görmüş olursunuz. Eğer çok merak ediyorsanız; tekrar müşteri hizmetlerini arayıp verdiğiniz kaydın durumunu sorun. Yardımcı olacaklardır.
Bankamatik üzerinde para kalma durumu şu ana kadar yaşanmadı diye biliyorum(sahipsiz olarak tabi :) ) canınızı sıkmaya gerek yok ancak geçmiş olsun,çözülecektir sorununuz; umarım yakın zamanda olur.
ibrahim06
24/08/2012, 10:52
Sonuç ne oldu? Herhalde paranızı aldınız.
rohan4421
24/08/2012, 12:50
Sonuç ne oldu? Herhalde paranızı aldınız.
hala paramı iade alamadım gunluk müşteri hizmetlerini arıyorum aldıgım tek cevap incelemeniz devam ediyor . en kısa sürede sizinle iletişime geçecez yani 7-8 gündür mağdur bir haldeyim bayram tatilim dahil bu süreç bana zehir oldu. Akbank ile birdaha asla çalışmayacağım hatta kapısından içeri girmicem. Şuanda paramı almak için bekliyorum ve inanın artık umutsuz bi hale geldim. 2 Yıldır sürekli + bakiyesi olan bir müşteri olarak Akbanktan tek kazancım mağdur edilmek bayramımın zehir edilmesi oldu yazıklar olsun diyorum ve hala bekliyorum :(
rohan4421
27/08/2012, 14:07
Arkadaşlar bugun para hesabıma tekrar geri geçti çok şükür. Tam 10 gün gibi bir süre magdur olarak bekledim. Sizlere şiddetle tavsiyem şube önündeki atm haricinde asla para yatırmayın ve Akbank ile mümkünse çalışmayın. Herkeze iyi temennileri destekleri için çok teşekkür ederim
aykut_1914
27/08/2012, 18:52
bayramdan dolayı süreç artmıştır, güle güle harcayın :)
ibrahim06
27/08/2012, 19:24
Arkadaşlar bugun para hesabıma tekrar geri geçti çok şükür. Tam 10 gün gibi bir süre magdur olarak bekledim. Sizlere şiddetle tavsiyem şube önündeki atm haricinde asla para yatırmayın ve Akbank ile mümkünse çalışmayın. Herkeze iyi temennileri destekleri için çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun.neyseki yatmış.ama 10 gün canınız sıkkın gezdiniz. bende yutturduğumda bana ders oldu. Benimkisi şube yanındaki atm idi ama mesai sonrasıydı. Bundan böyle ya eft yapıyorum yada mesai saatinde banka yanını kullanıyorum.
electradio
27/08/2012, 20:23
buradan süreci paylaşmanız çok faydalı oldu...