PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo'm =)

bulutonal
16/08/2012, 21:54
Arkadaşlar bi kaç küçük değişiklik yaptım sade ve şık olmasını tercih ediyorum sizce ek olarak güzel olabilicek ne yapabilirm iç ve dış dizaynda. önerilerinizi bekliyorum.

yaptıklarım;
krom yan cam cıtaları,
takmatik perde(film yaptırcam)
spoiler

birde şuan yapmayı planladığım şeyler aşağıdaki gibidir. fiyatı ve nasıl yaptrabilceğm konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

evo yazısını kırmızı yapmak
abarth arka tampon
abarth jant
dayline
tamamen açılanbagaj kpısı
3.stop - yan ayna sticker.
sibop kapakları
sticker lar
bagaj filesi
bagaj havuzu
abarth jant
sport anten
paspas

WILD
16/08/2012, 22:53
Marşpiyel unutmuşsun.

burYq
16/08/2012, 23:40
hoşgeldin. tanışma bölümüne kendini tanıtırsan daha iyi olur :) forumu iyice araştırdıktan sonra aklındaki soruların cevabını çok rahat bulabilirsin. kemaloto.com'a bakabilirsin. forumdaki rumuzu femoli.

bulutonal
17/08/2012, 19:54
Marşpiyel unutmuşsun.

marşpiyel düşündüm zamanında ama 1 2 punto evo da gördüm pek hoşuma gitmedi. arabanın biraz puntolardan farkı var marşpiyel takınca iyice puntoya benziyor :D

bulutonal
17/08/2012, 19:54
hoşgeldin. tanışma bölümüne kendini tanıtırsan daha iyi olur :) forumu iyice araştırdıktan sonra aklındaki soruların cevabını çok rahat bulabilirsin. kemaloto.com'a bakabilirsin. forumdaki rumuzu femoli.

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için femoliyi biliyorum yaklaşık 1 senedir bu forumdayım :)

WILD
17/08/2012, 21:28
Ankarada abi sanırım abarth kit kalıbını döktürmüştü. Arka tampon için kendisini sana yardımcı olabilir belki.

bulutonal
17/08/2012, 22:22
Ankarada abi sanırım abarth kit kalıbını döktürmüştü. Arka tampon için kendisini sana yardımcı olabilir belki.

onunla iletişime geçtik ankaraya geldiğinde görüşücez inşallah.