Orijinalini görmek için tıklayınız : Değişim Bitti!
1ocak2011
12/08/2012, 17:27
Aracımın sonunda tek eksiği olan ve Sürekli istediğim forumdada epey bir konuştuğumuz Orijinal Punto Evo ve Punto Sport araçların üzerinde çıkan jantları ile tamamladık. 6,5x17 ET 46 özelliklerine sahip füme renk jantlarımızı Bridgestone Potenza 225x45x17 91w lastiklerimiz ile aralarında bir aşk başlatarak kışa kadar üzerinde kalması koşulu ile nikahladık. Araçta yay yoktur. Araçtaki Abarth Spoiler haricindeki tüm aksesuarlar siyah şeritleri dahil orijinaldir. Bundan sonra aracıma para harcamamam dileğiyle...
Beğenilerinize,
Tuncay Aydemir
Ayberk0616
12/08/2012, 17:46
Hayırlı olsun tuncay abi jantlar yakışmış güle güle kullan
1ocak2011
12/08/2012, 17:47
Hayırlı olsun tuncay abi jantlar yakışmış güle güle kullan
Sağolasın Ayberk kardeşim.
biancoangelo
12/08/2012, 17:48
Araba direkt katalok tan fırlamış.... 10 numero...
ykaya1983
12/08/2012, 17:53
Valla süper olmuş.Özellikle jantlar süper.
çok iyi olmuş. güle güle kullanın :)
Tuncay abi muhteşem olmuş gerçekten...:wink:
Jantalar guzel kazasiz belasiz.
LevenTgb
12/08/2012, 21:11
Abi nihayet istediğin oldu ;) güle güle kullan ;)
1ocak2011
12/08/2012, 21:35
Araba direkt katalok tan fırlamış.... 10 numero...
Teşekkürler, Katalogda ne varsa yapıldı :)
Valla süper olmuş.Özellikle jantlar süper.
Teşekkürler
çok iyi olmuş. güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim.
Tuncay abi muhteşem olmuş gerçekten...:wink:
Sağolasın kardeşim.
Jantalar guzel kazasiz belasiz.
Sağolasın.
Abi nihayet istediğin oldu ;) güle güle kullan ;)
Sonunda kavuştuk be kardeşim. Sağolasın...
ben sadece kaputtaki stickerları beğenmedim. tabi şahsi zevkim. çok emek verdiniz çok güzel bir araç yarattınız abi güle güle binmeniz kaldı artık :) 10 numara cidden.
çok güzel olmul hocam elinize sağlık bu arada sorması ayıptır potenzalara ne kadar verdiniz?
cosworth20
12/08/2012, 21:42
Hayirli olsn araban super satcaaan Zaman haberim olsn ; ) ayrica sticker seritleri nerden temin ettin nerede yaptin kaca mal oldu ?
1ocak2011
12/08/2012, 21:45
çok güzel olmul hocam elinize sağlık bu arada sorması ayıptır potenzalara ne kadar verdiniz?
Teşekkürler, Vallahi lastik fiyatları ortalama 320 galiba
1ocak2011
12/08/2012, 21:51
Hayirli olsn araban super satcaaan Zaman haberim olsn ; ) ayrica sticker seritleri nerden temin ettin nerede yaptin kaca mal oldu ?
Sağolasın, Satarken ilk sana haber vereceğim. :D Yan stickerlar 200 TL, Kaputtaki sticker 75 TL Servislerde bulabilirsin. Yalnız Kaputtaki sticker'in sonunu ben satın aldım. Sonra katalogdan kaldırdılar artık satılmıyor.
1ocak2011
12/08/2012, 21:52
ben sadece kaputtaki stickerları beğenmedim. tabi şahsi zevkim. çok emek verdiniz çok güzel bir araç yarattınız abi güle güle binmeniz kaldı artık :) 10 numara cidden.
Eleştirin ve tebriklerin için Sağolasın kardeşim.
jantların maliyeti ne oldu abi ?
Maşallah Tuncay Abi güle güle kullan kazasız belasız :) Baya bi emek harcadın herşeyi özenerek yaptın aracına, ağız tadıyla binersin inşallah..
eksiksiz kusursuz 41 kere maşallah :)
tuncay abi daha da para arcıcak yeri kalmamış aracın zaten :D
abi kazasız belasız güle güle bin jantları kaça mal ettin sanırım servis bayii getirdi.. bizim burdakiler tam embesil ne zaman sorsam gelem ihtimali düşük diyolar :D istanbulda satılı bir evo da ve sende gördüm bu jantları
hayırlı olsun Tuncay abi maşallah! bende jantları çok merak ediyorum:) ve neden 225 taban lastik kullandın acaba?
Ziyaretçi051
13/08/2012, 09:20
kardeş ben varken değişim bitmez çok yakışmış hayırlı olsun
Ziyaretci036
13/08/2012, 09:34
abi herşey güzelde orjinal tip marşbiyel taksaymışsın avatarındaki resimle birebir olurmuş.
hayırlı olsun. :)
can-asan
13/08/2012, 09:36
Abi masallah cok guzel durmus jantlar hayirli olsun..
1ocak2011
13/08/2012, 09:44
Maşallah Tuncay Abi güle güle kullan kazasız belasız :) Baya bi emek harcadın herşeyi özenerek yaptın aracına, ağız tadıyla binersin inşallah..
Sağolasın Engin'im.
eksiksiz kusursuz 41 kere maşallah :)
Len Ömer gözükmüyon yine, Sağolasın.
tuncay abi daha da para arcıcak yeri kalmamış aracın zaten :D
abi kazasız belasız güle güle bin jantları kaça mal ettin sanırım servis bayii getirdi.. bizim burdakiler tam embesil ne zaman sorsam gelem ihtimali düşük diyolar :D istanbulda satılı bir evo da ve sende gördüm bu jantları
Para harcayacak yeri Sürekli çıkıyor be kardeşim. Jantların adet fiyatı servislerde 745 TL Ama indirim vs ile 650 civarına alınabilir. Bu arada bu jantlardan araştırdığım kadarı ile hiç bir Evo'da yok. Türkiyeye gelen ilek 100 adet 105 Multiair araçlarda açık renkleri gelmişti.
1ocak2011
13/08/2012, 09:50
hayırlı olsun Tuncay abi maşallah! bende jantları çok merak ediyorum:) ve neden 225 taban lastik kullandın acaba?
Lastiklerimiz elimizde bunlar vardı kardeşim, Bunları kullandık. Birazda dışarı çıkarttı güzelde durdu.
Kesin Bitmeyecek kardeşim. Sayende sağolasın.
abi herşey güzelde orjinal tip marşbiyel taksaymışsın avatarındaki resimle birebir olurmuş.
hayırlı olsun. :)
Bu marşpiyeli ben aracı yeni aldığımda geçen sene Orijinal Aksesuar kataloğundan seçip getirtmiştim. Bu saatten sonrada değiştirmek olmaz. Sağolasın.
Abi masallah cok guzel durmus jantlar hayirli olsun..
Teşekkürler kardeşim.
Aracımın sonunda tek eksiği olan ve Sürekli istediğim forumdada epey bir konuştuğumuz Orijinal Punto Evo ve Punto Sport araçların üzerinde çıkan jantları ile tamamladık. 6,5x17 ET 46 özelliklerine sahip füme renk jantlarımızı Bridgestone Potenza 225x45x17 91w lastiklerimiz ile aralarında bir aşk başlatarak kışa kadar üzerinde kalması koşulu ile nikahladık. Araçta yay yoktur. Araçtaki Abarth Spoiler haricindeki tüm aksesuarlar siyah şeritleri dahil orijinaldir. Bundan sonra aracıma para harcamamam dileğiyle...
Beğenilerinize,
Tuncay Aydemir
ALLAH kaza bela vermesin bende bu jantların hastasıyım ama maliyet çok fazla. haddinden fazla :gun_band:
yalnız senin marşpiyeller ters takılmış gibi hissediyorum. aynı marşpiyellerden serviste takılmış arkadaşım var ve senınkının tam tersi. ya onlarınkı sorunlu yada seninki. ama yanlış anlama lütfen senınkıler ters gibi duruyor. yada senınkıler düzse bile ters takılması arabaya daha çok yakısıyor :uhm00000:. fotosunu bulursam burdan yuklerım.
1ocak2011
13/08/2012, 10:01
ALLAH kaza bela vermesin bende bu jantların hastasıyım ama maliyet çok fazla. haddinden fazla :gun_band:
yalnız senin marşpiyeller ters takılmış gibi hissediyorum. aynı marşpiyellerden serviste takılmış arkadaşım var ve senınkının tam tersi. ya onlarınkı sorunlu yada seninki. ama yanlış anlama lütfen senınkıler ters gibi duruyor. yada senınkıler düzse bile ters takılması arabaya daha çok yakısıyor :uhm00000:. fotosunu bulursam burdan yuklerım.
Sağolasın, Marşpiyel kurulum klavuzundaki gibi yönde doğru olarak takılmıştır. Sizin arkadaşınki ters takılmış maalesef.
abi döktürmüşsün,maşallah.
liebermann
13/08/2012, 10:05
kazasız belasız kullanın, başkalarının canını tehlikeye atmadan işallah..
hayırlı olsun güle güle kullanın
1ocak2011
13/08/2012, 10:10
abi döktürmüşsün,maşallah.
Sağol kardeşim
kazasız belasız kullanın, başkalarının canını tehlikeye atmadan işallah..
Teşekkürler, Bizdeki sadece görüntü.
hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim.
abi, tuncay abi beni de sana musallat ederse illallah dersin :) Çünkü aynı araç bende de var benimde eksiklerim alt yalıtım ve jant
Beğenilerinize,
Tuncay Aydemir
Tuncay abi ikizi olan puntonun bu güzel haline getirilmesinde başta emeği geçen ustalarımıza sonra da katkılarınla bizi aydınlattığın için sizlere çok teşekkür ederiz. Allahım hep böyle pırıl pırıl kazasız belasız güzel bir şekilde kullanmak nasip etsin
Benden size ufak bi tavsiye aracını arada bir yıkatma çünkü puntişlerimiz çok nazara geliyor bilgine... birazda çamurlu gez ki çok dikkat çekmesin, kısmetse bi gün ank geldiğimizde 7.caddeye ard arda çekelim bi Türk Kahvesi içelim :)
1ocak2011
13/08/2012, 10:13
abi, tuncay abi beni de sana musallat ederse illallah dersin :) Çünkü aynı araç bende de var benimde eksiklerim alt yalıtım ve jant
Tuncay abi ikizi olan puntonun bu güzel haline getirilmesinde başta emeği geçen ustalarımıza sonra da katkılarınla bizi aydınlattığın için sizlere çok teşekkür ederiz. Allahım hep böyle pırıl pırıl kazasız belasız güzel bir şekilde kullanmak nasip etsin
Benden size ufak bi tavsiye aracını arada bir yıkatma çünkü puntişlerimiz çok nazara geliyor bilgine... birazda çamurlu gez ki çok dikkat çekmesin, kısmetse bi gün ank geldiğimizde 7.caddeye ard arda çekelim bi Türk Kahvesi içelim :)
Amin kardeşim. Her zaman sana kapım açık biliyorsun.
10 numara araç kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. çok beğendim.. masaallah.. nazar değmesin..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
1ocak2011
13/08/2012, 10:44
10 numara araç kazasız belasız güzel günlerde kullanın.. çok beğendim.. masaallah.. nazar değmesin..
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim.
Mugen_punto
13/08/2012, 13:00
Maşallah allah nazarlardan saklasin.. kazasız belasız binersin ınş. Müthiş olmuş gerçekten... Jantlar 17 mi abi ?
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Budweiser
13/08/2012, 13:07
Bak ya kaçırdık jantları :D Neyse yabancıya gitmemiş. Sıkılırsan haber ver abi :D Maşallah çokta yakışmış güle güle kazasız belasız kullan fazla çizmede abi nasıl olsa sende alıcam ya :D
sedat06DF5649
13/08/2012, 13:42
Tuncay abi maşallah ya süper olmuş kazasız belasız bin abi. nazar değmesin.
aksesuvar sıkalasına sizin arabanız konmalı gerçekten süüppper jantlar harika olmuş kaasız belasız inşallah
selahattincevik01
13/08/2012, 18:04
iyi günlerde güle güle kullan kardeşim.İstediğin oldu sonunda.Bakalım sırada ne var????Allah nazardan,kazadan saklasın
Maşallah, tekerine taş değmesin.
1ocak2011
14/08/2012, 09:31
Maşallah allah nazarlardan saklasin.. kazasız belasız binersin ınş. Müthiş olmuş gerçekten... Jantlar 17 mi abi ?
Tahsin, Sağol kardeşim, Darısı başına, Jantlar 17
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Bak ya kaçırdık jantları :D Neyse yabancıya gitmemiş. Sıkılırsan haber ver abi :D Maşallah çokta yakışmış güle güle kazasız belasız kullan fazla çizmede abi nasıl olsa sende alıcam ya :D
Tamam Kaan'ım 2. sahibi sensin.
Tuncay abi maşallah ya süper olmuş kazasız belasız bin abi. nazar değmesin.
Çok sağol kardeşim
aksesuvar sıkalasına sizin arabanız konmalı gerçekten süüppper jantlar harika olmuş kaasız belasız inşallah
Sağolun, Cümlemize kazasız belasız.
1ocak2011
14/08/2012, 09:32
iyi günlerde güle güle kullan kardeşim.İstediğin oldu sonunda.Bakalım sırada ne var????Allah nazardan,kazadan saklasın
Kardeşim benim, Hepimizin emekleri var. Sıra senin araçta kurtuluşun yok :D
Maşallah, tekerine taş değmesin.
Teşekkür ederim.
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2011 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90975703 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-full-full-90975703/detay)
sana dediğim araç bu ilandaki araç abi :D
1ocak2011
17/08/2012, 09:34
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2011 Model 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90975703 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-full-full-90975703/detay)
sana dediğim araç bu ilandaki araç abi :D
Bundakiler açık renk kardeşim. Bendeki Füme renk olanı, Bu jantlar adet fiyatı 400 TL
Bundakiler açık renk kardeşim. Bendeki Füme renk olanı, Bu jantlar adet fiyatı 400 TL
ilan sahibine takas önerdim ama takmadı beni:D
1ocak2011
20/08/2012, 21:23
ilan sahibine takas önerdim ama takmadı beni:D
:merhaba:
madenmaden
23/08/2012, 10:49
Ben niye resimleri goremedim merak icindeyim hala bn de istiyorum ayrica o jantlardan :))) hayirli ve ugurlu olsun bu arada iyi gunlerde kullanman dilegiyle tuncay abi
1ocak2011
23/08/2012, 11:22
Ben niye resimleri goremedim merak icindeyim hala bn de istiyorum ayrica o jantlardan :))) hayirli ve ugurlu olsun bu arada iyi gunlerde kullanman dilegiyle tuncay abi
Sağol kardeşim. Bizim istediğimiz jantlardan. Darısı başına olsun.
Abi resimleri çalmışlar :D
abinin canavarıda ben göz koydum ama renk biraz üzüyor beni :)
1ocak2011
23/08/2012, 12:15
Abi resimleri çalmışlar :D
abinin canavarıda ben göz koydum ama renk biraz üzüyor beni :)
Renk yakından daha güzel, hele kit ve jantlar bütünleşince ortaya müthiş bir iş çıktı.
bugün yada yarın geleyim oradamısınız .. yada orada olduğunuz gün söyleyinde az kaynatakk;)
1ocak2011
23/08/2012, 12:23
Kardeş, Muhtemelen C.tesi oradayız
Ziyaretçi034
23/08/2012, 12:24
baba aküyü çalmışlar :D
bende resimleri bi tek ben mi göremiyorum diyordum :)
1ocak2011
23/08/2012, 12:31
baba aküyü çalmışlar :D
bende resimleri bi tek ben mi göremiyorum diyordum :)
Konu var Resim yok. Madem resmi çalacan konuyu niye açıyon? Konuyu açıyon resmi niye çalıyon ::umut:
Hani resmi çalmamış olsalar neyse :D
1ocak2011
23/08/2012, 12:56
Hani resmi çalmamış olsalar neyse :D
:-)
Ziyaretçi051
23/08/2012, 14:25
elma dersem çık armut dersem çıkma.
Ziyaretçi051
23/08/2012, 14:26
bugün yada yarın geleyim oradamısınız .. yada orada olduğunuz gün söyleyinde az kaynatakk;)
birader konuyu msn gibi kullanmayalım lütfen :dilcikartma:
1ocak2011
23/08/2012, 14:42
:dilcikartma:
:D whatsupp sanmıştım burayı afedersiniz :D
cumartesi mangal a gidecem büyük ihtimalle gitmezsem gelirim gidersem hafta içi ayarlayalım :)))))
abi şu canavarı test aracı olark veriyonmu :D
Ziyaretçi051
23/08/2012, 22:48
:D whatsupp sanmıştım burayı afedersiniz :D
cumartesi mangal a gidecem büyük ihtimalle gitmezsem gelirim gidersem hafta içi ayarlayalım ))))
abi şu canavarı test aracı olark veriyonmu
malesef şirketin test aracı değil bu benim arabadan konuşuyoruz herhalde ama bak bir tur attırırım :D hani küçükken bisiklet isterdik bi tur versene diye :)
malesef şirketin test aracı değil bu benim arabadan konuşuyoruz herhalde ama bak bir tur attırırım :D hani küçükken bisiklet isterdik bi tur versene diye :)
bir tur atcam diye 10 tur atmasında Mehmet abi :D
Semih Kurtulmus
24/08/2012, 00:07
yalnız fotoğrafları göremiyorum ben :) çok merak ettim :D
abi bi tur biniymi :D :D
turun km si süresi varmı :D
Ziyaretçi051
24/08/2012, 14:07
abi bi tur biniymi :D :D
turun km si süresi varmı :D
türkiye turumu atıcan dünya turumu şakamı yapıyonuz ne :fish0000:
Ziyaretçi034
24/08/2012, 14:46
ben tur güzergahımı belirledim
:D
1ocak2011
24/08/2012, 14:49
Pursaklardan şehir içine gir direk gölbaşına gitmeye gerek yok
Ziyaretçi034
24/08/2012, 15:21
Pursaklardan şehir içine gir direk gölbaşına gitmeye gerek yok
abi maksat turu uzun tutmak :) bir tur kaç km'dir sorusuna cevap oldu :D
:D harita süper olmuş güzergah bu olsun bencede :D
Ziyaretçi051
24/08/2012, 18:42
:dilcikartma: Beyler size bol şans diliyorum.Turun fiyatını açıklıyorum yakıt dahil 250 tl.:dilcikartma:
tamam abi yaz beni birinci sıraya :P