sharkyeno
12/08/2012, 06:58
Normalde 24200 TL istiyordum ama ihtiyac nedeniyle fiyatı düşürdüm.
Gerçekten hiçbir problemi olmayan ve ihtiyacım olmasa asla satmayacağım bir araç. Alan kardeşimizde inşaallah dua eder.
bilmeyen kardeşlerimiz için özellikleri şunlardır :
tel: 0544 733 0657
* 6 ileri vites
* 90 hp
*Yokuş kalkış desteği (hill-hollder)
*Park sensörü
*City Modlu (servotronik direksiyon)
*Fallow Me far özelliği
* Fabrikada montajlı 2 hafızalı opsiyonel Webasto Sunroof (kesinlikle su alma, v.s. hiçbir problemi yoktur, varsa aracı geri alma garantisini veririm.)
*Klimatronik (dijital çift yönlü klima)
*Deri direksiyon ve vites topuzu
*Direksiyondan teyp kontrol tuşları
*İmmobilizer ve uzaktan kumandalı merkezi kilit
*Alaşım jant, sis farları
*İsofix koltuklar
*Kaza anında otomatik yakıt depusu kilitleme özelliği
* 4 airbag
*Çocuk kilidi
*ABS-ASR-ESP (sanırım performansla alakalı birşey istendiğinde asr ve esp'yi iptal etmek için fabrikada opsiyon tuşu göğüse yerleştirilmiş.)
*full fonksiyonlu yol bilgisayarı ve daha aklımıza gelmeyen bir çok özellik, aracımızda mevcuttur.
iddia ediyorum uzun yolda 15-17 kuruş yakıyor. şehir içi de 18-22 kuruş(kullanıma bağlı birşey elbette.)
Gerçekten hiçbir problemi olmayan ve ihtiyacım olmasa asla satmayacağım bir araç. Alan kardeşimizde inşaallah dua eder.
bilmeyen kardeşlerimiz için özellikleri şunlardır :
tel: 0544 733 0657
* 6 ileri vites
* 90 hp
*Yokuş kalkış desteği (hill-hollder)
*Park sensörü
*City Modlu (servotronik direksiyon)
*Fallow Me far özelliği
* Fabrikada montajlı 2 hafızalı opsiyonel Webasto Sunroof (kesinlikle su alma, v.s. hiçbir problemi yoktur, varsa aracı geri alma garantisini veririm.)
*Klimatronik (dijital çift yönlü klima)
*Deri direksiyon ve vites topuzu
*Direksiyondan teyp kontrol tuşları
*İmmobilizer ve uzaktan kumandalı merkezi kilit
*Alaşım jant, sis farları
*İsofix koltuklar
*Kaza anında otomatik yakıt depusu kilitleme özelliği
* 4 airbag
*Çocuk kilidi
*ABS-ASR-ESP (sanırım performansla alakalı birşey istendiğinde asr ve esp'yi iptal etmek için fabrikada opsiyon tuşu göğüse yerleştirilmiş.)
*full fonksiyonlu yol bilgisayarı ve daha aklımıza gelmeyen bir çok özellik, aracımızda mevcuttur.
iddia ediyorum uzun yolda 15-17 kuruş yakıyor. şehir içi de 18-22 kuruş(kullanıma bağlı birşey elbette.)