Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa BİRMOT a teşekkürler

x-ray
09/08/2012, 01:03
Nakil işlerim (artvinden çankırıya taşınmam) dolayısıyla haziranda yapılan işlemler için ancak şimdi yazabiliyorum.
aracımın 5000km sıvı kontrolü için haziran ayında Bursa Birmot a gittim. aracımda ayrıca bir-iki sorun daha vardı. arka punto yazısının " T " harfi düşmüştü. sol arka kapı fitili atmıştı. direksiyon altında sol taraftaki küçük çekmecenin bağlı olduğu panel hafif atıktı.
sıvı kontrolü ve saydığım diğer sorunları kısa zamanda çözümlediler. ayrıca yapılanlar için ücret talep etmeden yaptılar.
volkan bey in ilgisine teşekkür ederim.

*uzun bir aradan sonra foruma tekrar gelmek hoşmuş. herkese selamlar, hayırlı ramazanlar...

aa21
09/08/2012, 02:02
hayret birmottan böyle ilgi alaka... ben birmota gitmeyi bıraktım arabada bi kaç problem olmustu herseferinde dedikleri bu hepsinde var ama baska serviste bu hepsinde var dediği sorunu çözdüler. problemsiz işinizi halletmişler sizin adınıza sevindim

x-ray
09/08/2012, 02:19
servislerin de eşref saati ve eş... saati oluyor heralde. bana eşref saati denk geldi belki. aracı ordan almış olmamın etkisi ne kadar bilmiyorum. fakat çok büyük olmayan sorunlarımı çözdüler. üstelik ücretsiz. kendilerine teşekkür etmek istedim...

Xenophan
09/08/2012, 09:15
Xray yorumunuza katılıyorum. Büyük ihtimalle bana Eşref olmayan saat denk geldi. Araç pazartesiden beri boyaya girecek diye oyalıyorlar birmotta. Çarşamba teslim ederiz dediler, sonra perşembe cuma oldu sonrada belki cumartesiye sarkar oldu...

2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi

x-ray
09/08/2012, 15:43
Xray yorumunuza katılıyorum. Büyük ihtimalle bana Eşref olmayan saat denk geldi. Araç pazartesiden beri boyaya girecek diye oyalıyorlar birmotta. Çarşamba teslim ederiz dediler, sonra perşembe cuma oldu sonrada belki cumartesiye sarkar oldu...

2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi

sizin durum kötüymüş! inşALLAH tez zamanda çözüme kavuşur sorunlarınız. yalnız bu sözünde durmama olayı artık genel sanırım. eskiden esnafın sözü senetti artık senet-çek dahi güven vermiyor. toplumca maddi varlıklarımız çoğaldı, zenginleştik belki fakat manevi varlılarımızda kıtlık var. baba oğluna, anne kızına güvenemiyor...