Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2008 model 30000 de
ŞEHİR DIŞINDA ÇALIŞTIĞIM İÇİN ARACIM GARAJ ARABASIDIR. BAKIMI, CİLASI, BOYA KORUMASI EKSİK EDİLMEMİŞTİR. ARACIMI BOSTANCI BİRMOT SERVİSİNDE SORABİLİRSİNİZ.
ARACIMDA,
6000K UZUN KISA XENON FARLAR.
6000K XENON SİS LAMBALARI
MOTOR SESİNİ KESMEK İÇİN SES YALITIMI
ARKA CAMLAR 3 NUMARA ÖN CAMLAR 2 NUMARA ÇİZİLMEZ AMERİCAN CAM FİLMİ
TAVAN PARLAK CAM GÖRÜNÜMLÜ FOLYO
ÖN TAMPONDA IZGARALAR ARASI MAT FOLYO
ARKA STOPLAR ŞEFFAF SİYAH FOLYO KAPLAMA YAPILMIŞTIR.
ARACIMDA NE BİR VURUK NEDE LOKAL BOYA BULUNMAMAKTADIR.
ARACIMDA KİCKER MARKA DS650.2 MİT TAKIMI
STREAM MARKA 400rms DEĞERİNDE BASS MEVCUTTUR.
ARACIMIN FİYATI 22.500TL DİR. (SES SİSTEMİ HARİÇTİR.) RESİMLERİ GARAJIMDAN GÖREBİLİRSİNİZ. ARACIN TEMİZLİĞİNDEN VE KALİTESİ MUHTEŞEMDİR.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2008 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 93551863 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bak-ve-karar-ver-ikiz-kardesleri-satiyorum-93551863/detay/)
Günceldir.
hayırlı satışlar...
teşekkürler dostum..
hayırlı satışlar
teşekkürler dostum..
Rengi çok güzel ilk kez görüyorum. Hayırlı satışlar
Rengi çok güzel ilk kez görüyorum. Hayırlı satışlar
teşekkürler dostum
Bu renkten istanbul da 10 tane filan var sadece fiat bayisinde çalışanlar getirmiş diye bir bilgi var bende servis çalışanından almıştım zamanında özenle bakılan bir renk:)
seastar1905
03/09/2012, 00:32
hayırlı satışlar güzel araç kısa sürede satılır diye umuyorum..
emrahisilti
03/09/2012, 00:35
hayırlı satışlar inşallah yakın zamanda satılır da keyfe keder satılık demekle ne anlatmaya çalışıyorsunuz acaba?Bir araba ya satılıktır ya değildir.Pazarlık yapmam anlamında söylüyorsanız pazarlıksız yazılabilirdi.Şu cümle için ben alıcı olsam aramazdım.
hayırlı satışlar inşallah yakın zamanda satılır da keyfe keder satılık demekle ne anlatmaya çalışıyorsunuz acaba?Bir araba ya satılıktır ya değildir.Pazarlık yapmam anlamında söylüyorsanız pazarlıksız yazılabilirdi.Şu cümle için ben alıcı olsam aramazdım.
teşekkürler iyi dilekleriniz için.
araca keyfe keder yazmadığımda galeri ve emlak değişiklikleri için arayan çok oluyor onlarda bu sayede kurtulabiliyorum..
hayırlı satışlar güzel araç kısa sürede satılır diye umuyorum..
iyi dilekleriniz için teşekkürler
Sparco34
03/09/2012, 10:46
hayırlı satışlar inş. değerinde satarsın
hayırlı satışlar inş. değerinde satarsın
teşekkürler dostum..
EvoKoray
10/09/2012, 00:30
bi tanıdığım araç bakıyor son fiyat alabilirmiyiz , ses sistemi hariç
bi tanıdığım araç bakıyor son fiyat alabilirmiyiz , ses sistemi hariç
pm atılmıştır. teşekkürler
ben araç aradığımda keyfe keder yazanlara bakmıyordum keyfe keder diyorsa vardır bi bir yeniği diye :) benim gibi düşünenler olabilir bence siz onu pazarlıksız galericiler v.s aramasın diye değiştirin hayırlı satışlar bu arada
Misafir046
10/09/2012, 18:08
Aracta celik cantmı var normal sac cantmı ?
Arkadasım soruyorda bende tam anlayamadım.
Aracta celik cantmı var normal sac cantmı ?
Arkadasım soruyorda bende tam anlayamadım.
arabada normal sac bulunmaktadır.
ben araç aradığımda keyfe keder yazanlara bakmıyordum keyfe keder diyorsa vardır bi bir yeniği diye :) benim gibi düşünenler olabilir bence siz onu pazarlıksız galericiler v.s aramasın diye değiştirin hayırlı satışlar bu arada
Keyfe keder yazıyordu ve keyfine düşkün olan birisi de geldi aldı teşekkürler
Arkadaşlar ilginize teşekkürler artık bir puntom yok!...
Tesisatlı olarak satılmıştır.
O zaman keyfe keder satışın hayırlı olsun Cem :)