PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yaralı askeri otobüsle gönderdiler :((

Misafir047
08/08/2012, 11:22
milletvekilleri generaller eşleri çocukları makam arabalarla gidip gezerler bizim askerde hemde yaralı şekilde otobüsle gidip gelir

Allahından bulsunlar başka bişey demiyorum

Çukurca'da 6 arkadaşı şehit olan yaralı asker otobüsle geldi - Hürriyet Gündem (https://www.hurriyet.com.tr/gundem/21178300.asp)

ibrahim06
09/08/2012, 00:20
....................................:(

kdrrshnn
09/08/2012, 00:36
bu ülkede askere değer verilseydi hersene bukadar şehit verilmezdi yazık diyorum...

ZAK1980
09/08/2012, 00:48
Devlet memuru olmadıgı (bıldıgım kadarı ıle degıller) halde ulke ulke esini ve kızını seyahate yollayıp ,sonrada gezıp geldıklerındede hos geldınızdıye alkıslayan mılletımız bu vatan ıcın yaralanmıs bır askerını otobusle yollayanı secıyorsa hıc bırseye sasırmamak gerekıyor .
Bu mıllete anlamıyorum zaten 18 askerımız sehıt olur seyahetten donmezler 15 gun sonra donerler motorının,benzının pahalılıgından sıkayet eden (bazı)taksıcıler gıderler 4.20 Tl ye az buz aldıkları benzınle saatlerce havaalanında bekleyıp karsılarlar,alkıstutarlar hangı dusunce ıle saatlerce bekleyıp ,alkıslıyorlarsa artık anlam veremedım zaten cok para ıle 3-5 Lt benzın almıssın gıdıp ekmek paranı kazansana o yakıtla (Herneyse para onların sonucta :) )
İsraıle 2003 yılından bugune kadar GAP bolgesındekı vatan topragının cogunu satılmıs ,her yıl yabancıya toprak satısı ıle alakalı ızın verılıyor dunyanın topragı yabancıya satılıyor ,çanakkalede savasan gazı olan dedelerımızın,bacılarımızın coluk cocogumuzun bır karıs vatan topragı ıcın yarı ac,yarı tok,kısta kıyamette vatan topragını canlarıyla savunmaları kımsenın aklına gelmez bız kanla aldık sımdı nıye satıyoruz bukadar ınsan bosunamı sehıt oldu madem satacaktık savasmasaydık dıye duşunmez halen bunlardan ıyısı yok deyıp alkıs tutarlar.
Arkadaslar bıraz sıyaset oldu ama hangı sısyası gorusten ve partıden olursak olalım bızım ıcın savasan gazıye,sehıde bunu yapamayız ,yabancıya vatan malını satmanın Fılıstın gıbı satıpta bır avuc toprakta tutsak gıbı yasamının sıyası gorusu,dusuncesı,partısı olmamalı bu toprak bu mehmetçık sadece sıyası bır partının, lıderının veya lıderlerının degıl 70 mılyonluk Türk halkının mehmetcıgı ,topragıdır satılan bızım vatanımız ,otobusle yaralı askerımız bızım askerımız unutmayalım cidden Türkün Türkten baska dostu yok

Birkan61
09/08/2012, 00:49
Osmanlı çocukları tarzında başka bir tabir var..

O küfürü etmeyi şuan inanın çok isterdim !!!!!!

ZAK1980
09/08/2012, 01:07
Osmanlı çocukları tarzında başka bir tabir var..

O küfürü etmeyi şuan inanın çok isterdim !!!!!!
Yazdıklarımıza uslubumuza hakım olalım zaten bırılerı savcılıga sıkayet edıyor ne yazıyorsak habıre basımız agrıyor .(Tck 125 ) Dikkat !

Misafir047
09/08/2012, 01:38
Devlet memuru olmadıgı (bıldıgım kadarı ıle degıller) halde ulke ulke esini ve kızını seyahate yollayıp ,sonrada gezıp geldıklerındede hos geldınızdıye alkıslayan mılletımız bu vatan ıcın yaralanmıs bır askerını otobusle yollayanı secıyorsa hıc bırseye sasırmamak gerekıyor .
Bu mıllete anlamıyorum zaten 18 askerımız sehıt olur seyahetten donmezler 15 gun sonra donerler motorının,benzının pahalılıgından sıkayet eden (bazı)taksıcıler gıderler 4.20 Tl ye az buz aldıkları benzınle saatlerce havaalanında bekleyıp karsılarlar,alkıstutarlar hangı dusunce ıle saatlerce bekleyıp ,alkıslıyorlarsa artık anlam veremedım zaten cok para ıle 3-5 Lt benzın almıssın gıdıp ekmek paranı kazansana o yakıtla (Herneyse para onların sonucta :) )
İsraıle 2003 yılından bugune kadar GAP bolgesındekı vatan topragının cogunu satılmıs ,her yıl yabancıya toprak satısı ıle alakalı ızın verılıyor dunyanın topragı yabancıya satılıyor ,çanakkalede savasan gazı olan dedelerımızın,bacılarımızın coluk cocogumuzun bır karıs vatan topragı ıcın yarı ac,yarı tok,kısta kıyamette vatan topragını canlarıyla savunmaları kımsenın aklına gelmez bız kanla aldık sımdı nıye satıyoruz bukadar ınsan bosunamı sehıt oldu madem satacaktık savasmasaydık dıye duşunmez halen bunlardan ıyısı yok deyıp alkıs tutarlar.
Arkadaslar bıraz sıyaset oldu ama hangı sısyası gorusten ve partıden olursak olalım bızım ıcın savasan gazıye,sehıde bunu yapamayız ,yabancıya vatan malını satmanın Fılıstın gıbı satıpta bır avuc toprakta tutsak gıbı yasamının sıyası gorusu,dusuncesı,partısı olmamalı bu toprak bu mehmetçık sadece sıyası bır partının, lıderının veya lıderlerının degıl 70 mılyonluk Türk halkının mehmetcıgı ,topragıdır satılan bızım vatanımız ,otobusle yaralı askerımız bızım askerımız unutmayalım cidden Türkün Türkten baska dostu yok

+10000 iyi senın gibi vatanseverler var ve gurur duyuyorum kardeşim seninle

tayfux
09/08/2012, 02:07
işte bu haldeyiz!!!

biancoangelo
09/08/2012, 02:51
Sözün bittiği an. sabah bakmıştım bu habere.

takres
09/08/2012, 03:11
yazıklar olsun...

SteinGP
09/08/2012, 03:40
geçenlerde izmirde arakandaki katliama lanet mitingi yazısı gördüm. vicdansız adamlar, bi kerede kendi evlatlarınız için yürüyün be!! oradakilerde insan ve yakılarak öldürülüyorlar ona lafım yok ama, altın tozlu çorbalarınızla açtığınız iftarlarınızda o çorbaları içerken, hiç düşünmezmisiniz bu memleketteki aç insanları. hani komşusu açken tok yatan bizden değildi? Türkiye'deki her yetimin karnı tok, her fakirin sırtı pek mi? adam sizin göbeğinizin altından ovuşturduğunuz o kirli ellerinizle saydığınız paralar için sattığınız topraklar için belki en sevdiği arkadaşını kaybetti, kendi ölümün kıyısından döndü. Kabeniz beyaz saray, dininiz imanınız para olmuş be. Biz(ben) düşündüklerimizi konuşunca marjinal grup oluyoruz, Allah ıslah etsin diyorsunuz, sohbetlerinize davet edip hidayete ermemiz için yol gösteriyorsunuz da, sizin vicdanlarınızdan bu memleketin 20 yaşındaki çocuklarının kanı sızmakta, hiç utanmıyor musunuz? Allah'ın adaleti tecelli ettiği zaman nereye saklanacaksınız bakalım. İki dünyada da iki elim yakanızda, Allah sizin haramınızdan bir dirhem yemeyi nasip etmesin..

krm1983
09/08/2012, 12:06
Diyecek cok sey var da...

cosworth20
09/08/2012, 12:19
birileri Tayyeap'i Myanmar'dan geri döndürsün , bari orayı karıştırmasın ! Bu arada o ne sıfatla oraya gitti ne işi war onun orda ? Kendini cihat aleminin sultanı sanıyor heralde.Fazla muhteşem yüzyıl izler zannımca.Böyle bir ülke durumunda ülkesinde kalması mantıklı değilmi ? Karısı da devlet memuru gibi oldu maşallah kaç para alıyor acaba ? bunlara oy verenler neye göre oy verdiler acaba ? O bindikleri uçaklar bizim evin önündeki tulumbayla çektiğimiz su ile mi çalışıyor ? Benim askerime her zaman sağ koltuğumda yer var , her zaman ona masamda yemeğe tabağım var ... Tayyip'e ihtiyacım çok şükür yok !

sedat06DF5649
09/08/2012, 12:37
bizde bunlara askerlik yapıyoruz işte allah büyük inş onların çocuklarının başına da gelirde anlarlar bir şeyleri.

ZAK1980
09/08/2012, 18:34
geçenlerde izmirde arakandaki katliama lanet mitingi yazısı gördüm. vicdansız adamlar, bi kerede kendi evlatlarınız için yürüyün be!! oradakilerde insan ve yakılarak öldürülüyorlar ona lafım yok ama, altın tozlu çorbalarınızla açtığınız iftarlarınızda o çorbaları içerken, hiç düşünmezmisiniz bu memleketteki aç insanları. hani komşusu açken tok yatan bizden değildi? Türkiye'deki her yetimin karnı tok, her fakirin sırtı pek mi? adam sizin göbeğinizin altından ovuşturduğunuz o kirli ellerinizle saydığınız paralar için sattığınız topraklar için belki en sevdiği arkadaşını kaybetti, kendi ölümün kıyısından döndü. Kabeniz beyaz saray, dininiz imanınız para olmuş be. Biz(ben) düşündüklerimizi konuşunca marjinal grup oluyoruz, Allah ıslah etsin diyorsunuz, sohbetlerinize davet edip hidayete ermemiz için yol gösteriyorsunuz da, sizin vicdanlarınızdan bu memleketin 20 yaşındaki çocuklarının kanı sızmakta, hiç utanmıyor musunuz? Allah'ın adaleti tecelli ettiği zaman nereye saklanacaksınız bakalım. İki dünyada da iki elim yakanızda, Allah sizin haramınızdan bir dirhem yemeyi nasip etmesin..
Abi birisi sunu acıklasın sunu bana ulan dünyada Müslüman olan bırton devlet var helekı petrol zengını olanlar bır ellerı yagda bır ellerı balda ve muslumanlıgın kalbındekı ulkeler ama bızım gıbı atlamıyorlar hıc adamların umurunda degıl ,o kadar dın ,iman deyıp duruyorlar parada ganı ama adamların umurunda degıl fakat bızımkıler anında atlıyor oraya buraya ekonomın ıyı olur,teror sorunun olmaz anlarım yardım edıyorsun benım karnım tok ıken musluman kardesım nıye ac kalsın dıye dusunulebılır ama senın ulkende onlar kadar olmasa aç asgarı ucret 701 TL,ev kırası 350 TL açlık sınırında yasıyoruz ,kendı vatandasına komur,makarna,peynır yardımı yapıyorsun ,issizin diz boyu hergun sehıt verıyorsun sen bunları cozmek yerıne sırf musluman dıye ,hangı kıtada oldugunu ,adını sanını bılmedıgımız ulkeye yardım edıyorsun neymıs ezılıyormus ,dın kardesıymısız senın ülkendekı soskata yasayan,evsız barksız,tek evladını askere gonderip dul kalmıs bayanlar senın benım dın kardesımız olmuyormu .
Kım nederse desın olay reklam ,acıtasyon olayı Almanyadada gorduk ,bosnadada gorduk dın kardesımız dedıler mağdurlar dedıler yardım topladılar o yardımlardan bosna parasının kımın cebıne girdıgını veya Almanyadakı paranın kımın cebıne gırdıgını herkes tv lerde ogrendı.
Sadece reklam baska bırsey degıl , Kecıogrende Okyanus elfeneri afıs asmıs yoksullara yardım için bagıs yapın dıyr,ulan Avrupanın en buyuk vurgununu haberlerde izledı bu mıllet halen yardım edecegız dıye afıs asıyorsan bunada ınanıp yardım yapan varsa ne denılebılır artık .Yardımmı yapacaksan sessız sedasız ıhtıyac sahıbıne gıder elden yardım yaparsın sag elın verdıgını sol el gormez olay budur.
Sen önce Kendı ulkende vatan topragı ıcın gazı olan din kardeslerıne 371,9 TL maası reva gormeyıp daha sonra baska dın kardeslerın ıcın tasa cek.