PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit Haberi Sunarken Şarkı Söyleyen Spiker

rbcn
07/08/2012, 17:43
Buyurun İzleyin

https://www.facebook.com/photo.php?v=351433684931435

pdr42
07/08/2012, 20:21
Olaya sadece haber gozuyle baktığı için çok önemsememiş sanırım.

VICEROY
07/08/2012, 20:58
Sipikerin yaptığı hata direk meslekten men ile sonuçlandırılmalı.
Ciddi işler ciddi ve ağır başlı insanlara yakışır.
Video gösterime geçerken arka planın sesini kısmayan görevlide ayrıca hatalı.

Scottie
07/08/2012, 21:04
bu olayda spikerde, yönetmende, rejide hatalıdır... fakat bu olayda sesi yayından çekmeyen kişi sesi yayından çekseydi bu olayı şimdi tartışmıyor olacaktık... artık şehit haberlerini seyrettikten sonra kanallar vur patlasın çal oynasın eğlencelere devam etmiyor mu... bir hata yapılmış ve cezası zaten verilecektir...

fuatcosar
07/08/2012, 21:07
kazadır olur. ama böyle bir haberin ardından insan nasıl şarkı söyleyebilir ki.

ZAK1980
07/08/2012, 21:10
Kendı canlarının guvenlıgı için paraya pula kıyıp zırhlı araclara,10-15 koruma ıle gezerken hıc bır masraftan kacınmayıp ama sınırdakı karakola bes kurus harcamayıp derme catma karakpla yollayıp askerı keklık gıbı hedef olmasına goz yumup ,ıkı gun uc gun de bıcak dayandı,kader kısmet,basınız sagolsun gıbı tazıyelerle gecıstırılen bır ulkede hergun terore sehıt verırsenız artık normal bır durum gıbı gorumur ,normallesır ınsanlarda ya sarkı soyler ,ya turku soyler asıl acı olan o spıkerın sarkı soylemesı degıl acı olan vatandas olarak artık normalmıs gıbı karsılamamaz sehıt haberını.
10 yılda teror azdı bundan sonrada dahada azar merak etmeyın senın sehıdın varken sen yurt dısında gezen,15 sehıt verıyoruz ''ramazan ayı mubarek aydır operasyon yapamayız '' dıye bır acıklamyı yaban bırısınde teror ıle mucadele beklenılemez.
Bir mahalleye her 200 m arayla camı yapacagına sınırdakı karakolunu guclendır ki analar aglamasın.

uzuncocuk
07/08/2012, 21:24
zeynel altına imza attım ..bide ekledim.. spikerin ve rejinin hatta cogu vatandaşın beyninde şehit haberi ile trafik kazası aynı... ölen öldüğü ile kalır. unutulur gider...bu arada iki defadır çekirge gibi sıçradım bende bu hafta 2 kere allah yüzüme güldü....bitsin artık görev.. spikerlerin ağzına sakız olmak istemiyorum.

seastar1905
07/08/2012, 21:27
helal olsun zeynel abi çok güzel özetlemişsin.

ZAK1980
07/08/2012, 21:33
zeynel altına imza attım ..bide ekledim.. spikerin ve rejinin hatta cogu vatandaşın beyninde şehit haberi ile trafik kazası aynı... ölen öldüğü ile kalır. unutulur gider...bu arada iki defadır çekirge gibi sıçradım bende bu hafta 2 kere allah yüzüme güldü....bitsin artık görev.. spikerlerin ağzına sakız olmak istemiyorum.
Vallahı abi artık ınsanlar trafık kazası gıbıymıs gıbı tepkı gosterıyor,normalmıs gıbı ızlıyoruz haberlerde asker catısmada yaralanmıs mıllet hastane onunde cekırdek cıtlıyerek ızlıyor .
Herzaman dedıgım gıbı gazının aılesıni,sehıdın aılesıni ele gune ,kolu komsuya muhtac etmıyeceksın üç kurus maas vermeyeceksın ,evınıde alacaksın ısınıde vereceksın o aıleyı elustunde tutacaksın bu saatten sonra kımseye muhtac etmeyeceksın babsının keyfıne gazı olmadı yada sehıt senın,benım ıcın sehıt olsu dıye dusunup her konuda devlet olarak yanında olacaksın

aykut_1914
07/08/2012, 22:25
NTV ciddiyetine inandıgım bir kanal. Kariyerine kesinlikle son verilmiştir bu ciddiyetsiz insanların. ŞEHİT ulan bu ŞEHİT terbiyesiz insan,belkide o ŞEHİT ler senin kardeşin yaşındaydı!
Belkide günlük hayatta oturup muhabbet etsek,ciddiye almıyacağımız 92 dogumlu kardeşlerimiz.

Semih Kurtulmus
08/08/2012, 00:45
Sipikerin yaptığı hata direk meslekten men ile sonuçlandırılmalı.
Ciddi işler ciddi ve ağır başlı insanlara yakışır.
Video gösterime geçerken arka planın sesini kısmayan görevlide ayrıca hatalı.

aynen kovmalılar yani

biancoangelo
08/08/2012, 00:52

Allah kolaylık versin...Kardeşimle meslektaşsınız.

takres
08/08/2012, 01:10
saygısız !

akca37
08/08/2012, 11:34
az önce NTV nin operasyon kısmına mail atarak tepkimi gösterdim ve kınadığımı belirttim...

ozdkay
08/08/2012, 11:41
işine son verilmiş. bi daha bu mesleği zor yapar herhalde
NTV NUR TUĞBA ALGÜL?ÜN CEZASINI KESTİ | Gazetepress (https://www.gazetepress.com/2012/08/07/ntv-nur-tugba-algulun-cezasini-kesti/)