Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto ön tampon altı lip!!!
Arkadaşlar herkese merhaba,başlıktada belirttiğim gibi ön tampon altı için esnek lip alıp monte ettirebileceğim biryer varmıdır İZMİR de,yardımcı olursanız çok sevinirim..
kdrrshnn
07/08/2012, 21:50
oto aksesuarcılarının hepsinde vardır kendileri takıyor zaten 50 60 tl bişeydir bende taktırdım 50 tl
cihankardes
07/08/2012, 22:00
Bende cupra lip istiyorum ama uğraşacak usta lazım. bu işin ilacı olabilir yada sizi yönlendirebilir. Esnekler çok hoş durmuyor bence.
Bende cupra lip istiyorum ama uğraşacak usta lazım. bu işin ilacı olabilir yada sizi yönlendirebilir. Esnekler çok hoş durmuyor bence.
arzumda farklı lipler var ama biraz fazla fiyat söylüyorlar, esnekte cupra tarzıda var aynısı değil ama güzel, bu arada bende düşünüyorum cupra yada benzeri tarz bulabilirseniz ortak olurum :D ta monteler :D
cihankardes
08/08/2012, 01:41
arzumda farklı lipler var ama biraz fazla fiyat söylüyorlar, esnekte cupra tarzıda var aynısı değil ama güzel, bu arada bende düşünüyorum cupra yada benzeri tarz bulabilirseniz ortak olurum :D ta monteler :D
Abi cupra lip 85 tl civarı. Tarihi hava gazı fabrikasının arka taraflarında Seat servisi var. monteler diyoruz da haberi yok daha çocuğun :D Arzum nerede abi?