Orijinalini görmek için tıklayınız : Kart aidatına son
Arkadaşlar artık kredi kartları banka kartlarına aidat alınmayacakmış az önce haberlerde duydum, krediler içinde artık mecburi hayat sigortası muhabbeti olmayacakmış, banka sadece masrafını alabilecekmiş... ilgili haber kaynağı aşağıda :)
[/URL][url]https://finans.ekolay.net/haber/Kredi-kart%C4%B1-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-m%C3%BCjde/6221/1048865.aspx (https://finans.ekolay.net/haber/Kredi-kart%C4%B1-kullan%C4%B1c%C4%B1lar%C4%B1-m%C3%BCjde/6221/1048865.aspx)
Mugen_punto
06/08/2012, 23:29
Kredi kartinada hesap kartına da alınan paralar haram zikkim olsun. Milleti senelerce sömürüyorlar.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Kredi kartinada hesap kartına da alınan paralar haram zikkim olsun. Milleti senelerce sömürüyorlar.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
aynen hocam, geç kalınmış bi karar ama en azından bundan sonrakileri alamacaklar :icecream:
Bugune karar hic bir kartima aidat vermedim ben habersiz ekledilersede bi telefonla iptal ettiler
Hele sukur valla buay kartı abartmısım maasın ıkı katı borç geldı ,bu ay kart kullanmayacagım kredı kartı şeytan işi gibi geliyor bir kaç gundur okadar borc yapınca gelırtabıkı 1 ay kart kollanmam normale donerım artık
kullanmadığım bi hesabıma geçenlerde yüklü bi para aktardım. Parayı çekene kadar adamlar aidatı kesmiş bile 45 tl boşa gitti yani
kullanmadığım bi hesabıma geçenlerde yüklü bi para aktardım. Parayı çekene kadar adamlar aidatı kesmiş bile 45 tl boşa gitti yani
Geçmiş olsun usta. Kullanılmayan hesaba 1 yıl dolmadan nasıl keserler, gö.lük bunların yaptığı ...
ibrahim06
07/08/2012, 03:20
bu haksız kazançları elde edenlerden daha çok buna müsaade edenlerde suç. 2 yasayla halledilir ama ne hikmetse dünyanın en zor işi bu. Tıpkı kayıp kaçak elektrik bedeli gibi. o kadar zordur ki bu meseleleri çözmek. terör sorunu gibi yıllarca çözülmez mübarek. İşin aslında yazılacak çok şey var ama susacağım.
Geçmiş olsun usta. Kullanılmayan hesaba 1 yıl dolmadan nasıl keserler, gö.lük bunların yaptığı ...
valla Bende anlamadım bankaya gittim. 2 .otomatik ödeme talimatı verirseniz .kredi kartı alıp Şu kadar alışveriş sözü verirseniz vs. Vs aidat almıyoruz dediler. Zorla abone edecekler kendilerine.
Misafir047
07/08/2012, 11:09
kart aidatı alınmayacak pööhh siz rüyadamısınız hala inanmayın boyle seyleri