PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araçlardan bildiğiniz alınabilecek varmı?

kukart
06/08/2012, 03:24
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
ikinci el sitelerini gezmekten uykuda gördüğüm rüyaların senaryoları değişti :)

aracımı yarın devredecem ve acil araç bulmam lazım
ARADIĞım özellikler le belirli modeller şunlar 30-36bin TL arası
Tüm modellerde Otomatik olması şartıyla...VE Düşük KM (50-60bin)
Honda Civic (öncelikle elegance modeli)
Ford Cmax (manuel dizel olabilir)
Peugeot 308 (boyasız temiz olmalı)

birde özel bi soru:
Honda Civic TypeR diye anılan 2008 2012 hb (arka kaı kolları gizli olan model)
1,4 motor olarnları hakkında deneyimi veye bilgisi olan paylaşır ve önerebileceği bir araç varsa paylaşırsa sevinirim..

yukarda yazdığım özelliklere yakın veya tam uyan bildiğiniz eşinizde akrabnıza satılık araç varsa yardımcı olursanız sevinirim..
İlginize ve ayırdığınız zamandan ötürü teşekkürler...

kukart
07/08/2012, 02:25
yok mu fikri olan...?

biancoangelo
07/08/2012, 02:28
Ford fena değil ancak benim size tavsiyem. Biraz beklebilirseniz For b-max çıkacak yakında. sabredin sıradışı bi otomobiliniz olsun. hayırlı sahurlar.

pilotender
07/08/2012, 02:49
abicim alfa kullanmış ve zehiri almış adamsın. sen ne diye başka arabalara bakarsın? şöyle temizinden bir alfa 159 dizel araştırsana kendine.... 1,4 civic mi olurmuş at çöpe gitsin tipe aldanma..seçeneklerin arasında en işe yaramayanı o bence.

Birkan61
07/08/2012, 02:56
Araçlar hakkında bilgim yok ama Citroen C4 Picassoyu tavsiye ederim çok beğendiğim bir araç cam tavan ile birlikte..

Citroën C4 Picasso Grand Picasso 1.6 HDI SX PK 2007 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 93259014 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2007-c4-grand-picasso-kul-gri-93259014/detay) gibi..

kukart
07/08/2012, 03:22
Ford fena değil ancak benim size tavsiyem. Biraz beklebilirseniz For b-max çıkacak yakında. sabredin sıradışı bi otomobiliniz olsun. hayırlı sahurlar.
teşekkürler B-max ın görüntülerini izledim hoş bi araba ama okadar bekleyemem sanırım..

abicim alfa kullanmış ve zehiri almış adamsın. sen ne diye başka arabalara bakarsın? şöyle temizinden bir alfa 159 dizel araştırsana kendine.... 1,4 civic mi olurmuş at çöpe gitsin tipe aldanma..seçeneklerin arasında en işe yaramayanı o bence.
:) alfa aşkı herzaman içimde ama, mahalle baskısı soluk aldırmıyo neyazıkki .:)

Araçlar hakkında bilgim yok ama Citroen C4 Picassoyu tavsiye ederim çok beğendiğim bir araç cam tavan ile birlikte..

Citroën C4 Picasso Grand Picasso 1.6 HDI SX PK 2007 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 93259014 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2007-c4-grand-picasso-kul-gri-93259014/detay) gibi..

C4picasso bugün birtane kaçırdım ilk el 60bin de otomatik dizel aracın ilanını gördüm 40bin tl diye ciidiye almadım tesadüf arkadaşımla muhabbet ederken onun tanışıymış yanımda aradı adam noterde satıştayım dedi 35 e satmış :( tabii bende küfr ettim 35 e vercen nedemeye 40 yazarsın be adam ..:)

tayfux
07/08/2012, 04:39
otomatik istiyorsan kesinlikle honda derim..TypeR modeli 2.0 motor yakıtta biraz üzer..

sfkbrtn
07/08/2012, 05:01
abi bu araçlar içinde bence tercihin honda dan yana olsun arka kapı kolları gizli diye bahsettiğin kasaların hepsi typeR değil typeR lar 3 kapılı ayrıca 3kapı olan typeS versiyonu da var,bahsettiğimiz 5 kapı arka kapı kolları gizli olan hb fn kasa, bende çok beğeniyorum o aracı ama 1.4 düşünme bence çünkü 1.4 ler yarı otomatik şanzımanlı ve hondaların yarı otomatiklerinde çeşitli sorunlar olduğunu biliyorum,ben 1.8 ve düz vites tercih edip gerekirse lpg taktırmanı tavsiye ederim şahsen ben olsam öyle yapardım hem performans(140hp 174nm torq) hem görünüm olarak memnun kalacağın kesin, bahsettiğim 1.8 fn civic ten bir arkadaşımda vardı lpg de sıkıntısız kullanıyordu fakat o da yarı otomatik şanzımanlıydı ve memnun değildi şanzımandan kaldı ki kullanıcıların geneli memnun değil bildiğim kadarıyla honda da son serilerinde tam otomatik şanzımana geçti bu da yarı otomatik sistemin sıkıntılı olduğunun kanıtı olabilir! toparlarsam benim tavsiyem fn kasa hb düz vites civic 1.8 i-vtec, uzattım ama fikir vermek istedim umarım yararı olur :)
O KADAR YAZDIM OTOMATİK İSTEDİĞİN KISMI TAM OKUMAMIŞIM... SONRADAN FARKETTİM:)

Luc
07/08/2012, 09:46
Civic HB 1.4'un performansi GP 1.4 77PS olanlardan daha kotu.

Yazdigin araclar arasinda Ford Cmax derim. Aldigina kesinlikle pisman olmazsin. ikinci elide iyidir.

lionT-JET
07/08/2012, 12:45
otomatık olacaksa cıvıc,dızel olacaksa c-max,yarı otomatık 308'ı kesınlıkle almayın.acıkcası ben alacak olsam c-max veya s-max alırım.buyuk ve statıon wagon arabayı sevdıgımden olsa gerek..

cosworth20
07/08/2012, 15:57
C-max ile civic farkli segmentlerde dostum bence sen tam olarak ne istedigine karar ver.civic vtec harici civic alinmaz otomatik dizel alicaksan da fluance den sasma. Arabada dsg sanzimanla kafa tutabilecek edc sanziman war.km de 20 kurus yakarsin.110 hp dizel 1.5 oldukca tatmin eder seni ...

kukart
07/08/2012, 23:12
abi bu araçlar içinde bence tercihin honda dan yana olsun arka kapı kolları gizli diye bahsettiğin kasaların hepsi typeR değil typeR lar 3 kapılı ayrıca 3kapı olan typeS versiyonu da var,bahsettiğimiz 5 kapı arka kapı kolları gizli olan hb fn kasa, bende çok beğeniyorum o aracı ama 1.4 düşünme bence çünkü 1.4 ler yarı otomatik şanzımanlı ve hondaların yarı otomatiklerinde çeşitli sorunlar olduğunu biliyorum,ben 1.8 ve düz vites tercih edip gerekirse lpg taktırmanı tavsiye ederim şahsen ben olsam öyle yapardım hem performans(140hp 174nm torq) hem görünüm olarak memnun kalacağın kesin, bahsettiğim 1.8 fn civic ten bir arkadaşımda vardı lpg de sıkıntısız kullanıyordu fakat o da yarı otomatik şanzımanlıydı ve memnun değildi şanzımandan kaldı ki kullanıcıların geneli memnun değil bildiğim kadarıyla honda da son serilerinde tam otomatik şanzımana geçti bu da yarı otomatik sistemin sıkıntılı olduğunun kanıtı olabilir! toparlarsam benim tavsiyem fn kasa hb düz vites civic 1.8 i-vtec, uzattım ama fikir vermek istedim umarım yararı olur :)
O KADAR YAZDIM OTOMATİK İSTEDİĞİN KISMI TAM OKUMAMIŞIM... SONRADAN FARKETTİM:)
teşekkürler safak..

Civic HB 1.4'un performansi GP 1.4 77PS olanlardan daha kotu.

Yazdigin araclar arasinda Ford Cmax derim. Aldigina kesinlikle pisman olmazsin. ikinci elide iyidir.
Cmax 2008 ve üstü titanum x paket bakıyorum (manuel olarak sadece Cmax bakıyorum)

otomatık olacaksa cıvıc,dızel olacaksa c-max,yarı otomatık 308'ı kesınlıkle almayın.acıkcası ben alacak olsam c-max veya s-max alırım.buyuk ve statıon wagon arabayı sevdıgımden olsa gerek..
civic in içini beğeniyorum- cmax ta aslında tipim deil ancak çocuktan sonra aracın büyük olması önemli oldu benim için.. büyük bu sınıftaki araçlar içinde de Cmax en yakışıklısı bence..

C-max ile civic farkli segmentlerde dostum bence sen tam olarak ne istedigine karar ver.civic vtec harici civic alinmaz otomatik dizel alicaksan da fluance den sasma. Arabada dsg sanzimanla kafa tutabilecek edc sanziman war.km de 20 kurus yakarsin.110 hp dizel 1.5 oldukca tatmin eder seni ...
aradığım araçların ortak özelliği km sinin düşük olması onun dışında tasarım ve konfor açısından beğendiğim araçları almaya çalışıyorum yukardaki listede deki araçlar da beğendiğim araçlar , aynı sınıftan olmamaları kararsız olduğum anlamına gelmez.. .:) teşekkürler

uzuncocuk
07/08/2012, 23:26
308 dizel otomatikler 6 ileridir. benzınlıler 4 ılerı. 308 dizel otomatik uygun fiyatlı olabilir... crdi ile aranız nasıl... dizel tom. bir ceed hiç fena olmaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-damla-yakit-ile-kac-km-gidersiniz-93225141/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2010-kia-ceed-concept-at-orjinal-84619776/detay

kukart
08/08/2012, 02:33
308 dizel otomatikler 6 ileridir. benzınlıler 4 ılerı. 308 dizel otomatik uygun fiyatlı olabilir... crdi ile aranız nasıl... dizel tom. bir ceed hiç fena olmaz.
Peugeot 308 1.6 HDi Premium 2009 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 93225141 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-damla-yakit-ile-kac-km-gidersiniz-93225141/detay)
Kia Cee'd 1.6 CRDİ Concept 2010 Model 38.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 84619776 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-2010-kia-ceed-concept-at-orjinal-84619776/detay)

308 leri beğeniyorum yolladığın kırmızı özellikle rengi ve içi çok tatlı.. ama istanbul bana çok yabancı tanışta olmayınca yurt dışına gitmekle eşdeğer benim için...
samsun ve çevre illerden bakınıyorum çorumda bitaane 308 beğendim yarın bi telle bilgi alacam...
kia ceed in otomatikleri (yolladığın linkteki modellerde) 4 ileri diye biliyorum (emin olmamakla beraber)

emreonur
08/08/2012, 13:54
peugeot 308 leri özellikle yakut tasarrufu açısından öneririm. çok yakın zamanda honda civic hb i shiftlere baktım, bunlarda da görüntü ve motor ömrü ön planda, zayıf noktaları yarı otomatik şanzıman ve baskı balata ömrü...istanbulda bir iki tanesiyle görüşüp birine bizzat bakmıştım, baktığım iyi durumdaydı, bir tanesini de arkadaşa satın aldık ayrıntıları özelden de sorabilirsin.

kukart
14/08/2012, 02:00
planlar komple değişti,
henüz 20 bin km de 2010 model (klasik III dedikleri-bir önceki kasa)
astra HB 1.3 CDTİ otomatik vites buldum.. yarın nasipse bitecek devir işleri...
aradığım araç değildi ama bildiğim temiz araç olması ve hanımın baskısı sonucunda opel de noktaladık arayışlarımızı..

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

tayfux
14/08/2012, 03:16
planlar komple değişti,
aradığım araç değildi ama bildiğim temiz araç olması ve hanımın baskısı sonucunda opel de noktaladık arayışlarımızı..

bir opelci daha :) hocam belki bilirsin aynı kasa bende de var bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah..

pdr42
14/08/2012, 09:47
planlar komple değişti,

hayırlı olsun fiyatı ne civarlarada acaba

sinanuzun
14/08/2012, 10:01
Kemal hocam hayırlı olsun ne kadara mal olacak?

coll34
14/08/2012, 10:16
hayırlı olsun şimdiler güzel araç arkadaşımda vardı yarı otomatik dizel ilk kalkışlar çok hantal yani araçta 1-2 vites çok kötü spot modunu açarak toparlanıyor

kukart
15/08/2012, 01:56
bir opelci daha :) hocam belki bilirsin aynı kasa bende de var bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım..hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah..
teşekkürler kardeş hernekadar artık opel ci de olsak daha önce alfacı olduğumuzdada puntocularla takılmaya devam ettik .:)

hayırlı olsun fiyatı ne civarlarada acaba
saolun 39bin tl ye devrini aldım..

Kemal hocam hayırlı olsun ne kadara mal olacak?
sinan saolasın, biraz pahalı oldu ama araç gerçekten sıfır gibi, kapı eşiklerinde bile çizik yok, +ları da diğer esentialardan farklı olarak : kapı çıtaları ve alt kartel muhafaza, ve yeni takılmış chip var..

hayırlı olsun şimdiler güzel araç arkadaşımda vardı yarı otomatik dizel ilk kalkışlar çok hantal yani araçta 1-2 vites çok kötü spot modunu açarak toparlanıyor
saolun.. kalkışlardaki hantallığı biliyordum bu aracın 2009 yılında 3 ay kadar kullanmıştım ancak bu aldığım araçta chip uygulaması yapılmış kolayca sök çıkarlardan (gerçi chip konusunda hiç bir deneyimim yok bilgimde...) aracın 1-2-3. viteslerde yani kalkışlarda 110 beygirlik araçlar kadar seri olduğunu hissediyorsunuz.. tabiii chip konusunu biraz irdelemem lazım duruma göre sökebilirimde..

kukart
15/08/2012, 02:12
bu arada araç arayanlara: sahibinden.kom favori listemden tavsiyelrde bulunabilirim :
Örneğin:(GP evo) özellikle ben ucundan ilgilendim temiz araca benziyor...

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 96511278 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-en-dolusu-full-full-cam-tavan-yakitta-cok-cimri-96511278/detay/)