PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bende Deri Kaplattım :)

Budweiser
04/08/2012, 21:36
z

Budweiser
04/08/2012, 21:38
s

Budweiser
04/08/2012, 21:38
s

kadir07
04/08/2012, 21:59
güle güle kullan çok güzel olmuş...
eğer bende Antalyada güzel bi yer bulamasaydım aynı yere söktürüp gönderecektim çok güzel işçilikleri varmış gerçekten..

tonymontana
04/08/2012, 22:00
işçilik muazzam. güle güle kullan.

Ziyaretçi051
04/08/2012, 22:05
çok güzel olmuş sonuç itibariyle içinede sinmiş gerisi hikaye ne söylense boş hayırlı olsun.:clapping:

Budweiser
04/08/2012, 22:11
güle güle kullan çok güzel olmuş...
eğer bende Antalyada güzel bi yer bulamasaydım aynı yere söktürüp gönderecektim çok güzel işçilikleri varmış gerçekten..

Hocam senin içine sindiyse sıkıntı yok. Önemli olan a firması b firması farketmez.

işçilik muazzam. güle güle kullan.

çok teşekkür ediyorum. Düşünen varsa şiddetle tavsiye ediyorum.

çok güzel olmuş sonuç itibariyle içinede sinmiş gerisi hikaye ne söylense boş hayırlı olsun.:clapping:
Abim saolasın. Sayende. Ankaralardan yetiştin imdadıma. Hayatımda ilk kez bir işim tek seferde kusursuz aklıma birşeyi takılmadan içime sinerek oldu nasıl mutluyum anlatamam hele gösterge üstü muazzam oldu. Yakından görmek şart.

Ayrıca Eros ve Muhammed ustanın muhabbetleri muazzamdı. Graham bell Newton lu şakalar falan seviyeli muhabbetler çok iyidi :) Eros usta sağolsun metal müziğe doyurdu bizi. Iced Earth Metallica Megadeth Slayer iyi eğlendik :)

kdrrshnn
04/08/2012, 22:42
çok güzel olmuş güle güle kullanın çok emek isteyen bir işmiş eline sağlık ustanın valla

fuatcosar
05/08/2012, 01:47
süper olmuş abicim. özellikle gösterge güneşliği ve direksiyonu bende yaptırmak istiyorum ama malum burda bu şekilde işçilik bulmak zor.

Budweiser
05/08/2012, 02:51
Eyvallah tesekkur ederim sokebilme imkaniniz varsa gonderin bana ben yardimci olurum.

macman
05/08/2012, 03:07
işçilik 10 numara olmuş vallaha çok beğendim iyi günlerde kullan

darkman
05/08/2012, 03:53
nerde yaptırdınız birde direksiyon için ne kadar bi maliyet çıktı?bu arada çok güzel olmuş maşallah

Budweiser
05/08/2012, 04:29
Tesekkurler yukarida yaziyordu ama gozunuzden kacmis sanirim altinuç deri doseme icerenkoyde sitelerinde fiyat bilgileri var www.otoderi.com sadece direksiyon icin 180tl istiyorlar ama pazarlikla belki 150 olabilir.

Mugen_punto
05/08/2012, 04:45
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Deri dışında kumaş uygulama da yapıyorlar mi? Oturduğum yerede yakın pazar günü açık olur mu ? Bilginiz var mi?

HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi

alpimmm
05/08/2012, 04:57
çok beğendim, güle güle kullan,
çok şık durmuş

tayfux
05/08/2012, 05:59
çok şık durmuş hocam güle güle kullanın inşallah..

Budweiser
05/08/2012, 11:26
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Deri dışında kumaş uygulama da yapıyorlar mi? Oturduğum yerede yakın pazar günü açık olur mu ? Bilginiz var mi?

HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi

Tesekkur ediyorum. Pazar gunleri acikmi bilmiyorum ama kumas yapiyirlar sanirim.

Herkese tekrar tesekkurler :) ufak bir masallahi esirgemiyelim ;)

celenlee
05/08/2012, 12:25
Tesekkur ediyorum. Pazar gunleri acikmi bilmiyorum ama kumas yapiyirlar sanirim.
Herkese tekrar tesekkurler :) ufak bir masallahi esirgemiyelim ;)

Hayırlı olsun güzel olmuş :)
Jantlardan vazgçtin herhalde bu şartlar altında :laugh000:

Mr.Freeze
05/08/2012, 12:43
Gule gule kullan

Ziyaretci037
05/08/2012, 13:13
Alacantra mükkemmel olmuş,ama tabi maşallah hepsi çok güzel..

Keşke imkan olsa da komple alacantra kaplatsak..Göstergelerin üstünü ne kadara kaplattınız alacantra olan kısmı?

Budweiser
05/08/2012, 13:29
Hayırlı olsun güzel olmuş :)
Jantlardan vazgçtin herhalde bu şartlar altında :laugh000:

Yok abi bunun parası hazırdı :) Seninle ayrıca görüşücez :D

Gule gule kullan

Saol abi :)

Alacantra mükkemmel olmuş,ama tabi maşallah hepsi çok güzel..

Keşke imkan olsa da komple alacantra kaplatsak..Göstergelerin üstünü ne kadara kaplattınız alacantra olan kısmı?

Kardeşim açıkçası bilmiyorum. Şöyle kabaca hesap yaparsak. 150tl Direksiyon desen 100TL de Vites topuzu körüğü ve gösterge paneli oldu. Hangisi ne kadar bilmiyorum biraz pazarlık ettim :) Normalde toplam maliyet 300 küsür tutuyordu.

teacherofenglish
05/08/2012, 13:37
Direksiyon gerçekten muazzam kaplanmış.Bir de iç döşemeniz bordo siyah olaymış tam bir uyum yakalardınız yeni direksiyonunuzla...Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Budweiser
05/08/2012, 13:47
Eğer uzun süreli kullanma niyetine gidersem aracı komple döşemeleri değiştirme fikrim var. :) Ön koltuklar farklı bir arabadan gelecek tabi :)

mutunch
05/08/2012, 14:01
Çok güzel olmuş, işçilik muazzam gerçekten de. Deri direksiyonum olur da soyulursa alternatifi çok :)

1ocak2011
05/08/2012, 14:30
Kaan Hayırlı olsun. Ön göğüse Ankaraya geldiğinde abine kırmızı ile değiştirt. Fiyatı uygun...

Budweiser
05/08/2012, 14:57
Kaan Hayırlı olsun. Ön göğüse Ankaraya geldiğinde abine kırmızı ile değiştirt. Fiyatı uygun...

Saol abi çok teşekürler. Evet geçen hafta geldiğimde gördüm uğraşıyordu göğüslükle bende yaptıracağım onu bi geleyimde ankaraya :) Kırmız değilde şu gösterge üstündeki alcantradan yaptırabilirim abi :) Daha uyumlu ve spor durur kanımca :)

darkman
05/08/2012, 16:23
fiyat gözümden kaçmış yeri bana çok yakınmış haftaya bende uğrayayım konuşmaya işçilikleri baya iyiye benzziyor

Budweiser
05/08/2012, 16:26
İşçilikleri çok iyi, gidersen mutlaka benim vasıtamla gittiğini söylersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum fiyatta, daha önce punto evo lu arkadaş gelmiş dersen hatırlayacaklardır.

emrgnc
05/08/2012, 16:48
kardeşim çok güzel olmuş maşallah, güle güle kullan. darısı bana

izoci
05/08/2012, 17:37
Hepsi tamamda bu ne ? Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com (https://hizliresimyukle.com/showpic-293691/p8040149.jpg) :D
Çok iyi beee,güle güle kullan moruk.

Budweiser
05/08/2012, 17:56
kardeşim çok güzel olmuş maşallah, güle güle kullan. darısı bana
Amin kardeşim. Ankarada da güzel yerler var. Gideceğin zaman bana ya da Selahattin abiye ulaşman yeterli.

Hepsi tamamda bu ne ? Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com (https://hizliresimyukle.com/showpic-293691/p8040149.jpg) :D
Çok iyi beee,güle güle kullan moruk.

Panpa o reklam tıklayınca benim resim geliyo

WILD
05/08/2012, 18:15
Gerçekten çok güzel olmuş. Maşallah.
Koltukların baş dayama kısımlarına EVO yazısı yaptırmayı düşünüyorum bende , bu arkadaşlar yapar mı? Nerde yaptırabilirizki acaba? Cevrolette olduğu gibi.

segin
05/08/2012, 18:25
maaşallah çok güzel olmuş 250 ye değmiş göğüslük üzeri mükemmel olmuş

Budweiser
05/08/2012, 19:58
Gerçekten çok güzel olmuş. Maşallah.
Koltukların baş dayama kısımlarına EVO yazısı yaptırmayı düşünüyorum bende , bu arkadaşlar yapar mı? Nerde yaptırabilirizki acaba? Cevrolette olduğu gibi.

O işlemeleri yaptırıyorlar. Kendi üretimleri değil gidip görüşmek lazım.

maaşallah çok güzel olmuş 250 ye değmiş göğüslük üzeri mükemmel olmuş

Çok teşekkürler :) Benimde içime çok sindi :)

CesSpOoL
05/08/2012, 23:23
Çok güzel olmuş güle güle kullan, aracımı sattım gibi birşey, aksilik olmazsa salı günü devredicem, alıcı para ayarlayamazsa bir süreliğine satışı erteleyeceğim, aynı yere bende ziyarette bulunurum bu durumda : )

KorayAkca
06/08/2012, 00:38
Güle güle kullan :)

Budweiser
06/08/2012, 00:56
Çok güzel olmuş güle güle kullan, aracımı sattım gibi birşey, aksilik olmazsa salı günü devredicem, alıcı para ayarlayamazsa bir süreliğine satışı erteleyeceğim, aynı yere bende ziyarette bulunurum bu durumda : )
Hayırlısı olsun. Eğer satılmazsa pişman olmayacağınız bir yenilik yapmış olacaksınız.

Güle güle kullan :)
Eyvallah :)

can-asan
12/08/2012, 14:34
Masallah cok guzel olmus hepsi, kirmizi dikislere bayildim:)

ametist
12/08/2012, 15:31
Ben de halihazırda Ankara'da tatilde olduğum için burada direksiyonu ve topuzu kaplattım. şaşmazda cici otoya gittim, sağolsun beş saatlik bir uğraşıyla bravonun direksiyonunu iki farklı deriyle kapladı... mamafih sağ yan taraftaki delikli deride, derinin üretiminden kaynaklanan bir desen hatası olduğunu ancak ertesi gün farkettim. on gün sonra da biraderimin mazdasının direksiyonu için gittik, benimkini de gösterince ücretsiz değiştirmeyi teklif etti... çarşamba günü tekrar gideceğim, inşallah yeniden kaplanacak...

eski uygulama ve biraderimin arabasının uygulamasıyla ilgili çektiğim bir dolu foto var, ilerleyen günlerde paylaşmayı düşünüyorum.

Ziyaretçi049
12/08/2012, 16:14
Maşallah çok güzel duruyor.

Budweiser
12/08/2012, 17:14
Ben de halihazırda Ankara'da tatilde olduğum için burada direksiyonu ve topuzu kaplattım. şaşmazda cici otoya gittim, sağolsun beş saatlik bir uğraşıyla bravonun direksiyonunu iki farklı deriyle kapladı... mamafih sağ yan taraftaki delikli deride, derinin üretiminden kaynaklanan bir desen hatası olduğunu ancak ertesi gün farkettim. on gün sonra da biraderimin mazdasının direksiyonu için gittik, benimkini de gösterince ücretsiz değiştirmeyi teklif etti... çarşamba günü tekrar gideceğim, inşallah yeniden kaplanacak...

eski uygulama ve biraderimin arabasının uygulamasıyla ilgili çektiğim bir dolu foto var, ilerleyen günlerde paylaşmayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun, olur öyle genelde yaptıkları işin arkasında duruyorlar. Banada 2 sene yıpranmama garantisi verdiler. Herhangi bir dikiş yada deri sorununda sorgusuz halledeceklerini söyledir.

caner_ege
12/08/2012, 17:38
güzel olmuş gerçekten nazar değmesin... yarın kısmetse tekrar bir punto alıyorum izmir den bakalım kısmetse ona da aynı işlemi düşünüyorum....
güle güle kullan arkadaşım... tekrar MAŞALLAH....

Budweiser
12/08/2012, 19:52
güzel olmuş gerçekten nazar değmesin... yarın kısmetse tekrar bir punto alıyorum izmir den bakalım kısmetse ona da aynı işlemi düşünüyorum....
güle güle kullan arkadaşım... tekrar MAŞALLAH....

Çok teşekkürler. Umarım sizde istediğiniz gibi bir araç alırsınız. Tekrar teşekkürler.

biancoangelo
12/08/2012, 19:59
Harika olmuşşş Helalll..

Engin_T
12/08/2012, 22:47
Güle güle kullan Kaan :)

fhmnl
12/08/2012, 23:10
Hayırlı olsun güzel olmuş Bende vites körugü ve kapı yüzlerini bordo deri yaptırmayı düşünüyorum. Kapı yüzleri çabuk kirleniyor

Budweiser
13/08/2012, 01:42
Harika olmuşşş Helalll..

Eyvallah :)

Güle güle kullan Kaan :)

saolasın Engin :)

Hayırlı olsun güzel olmuş Bende vites körugü ve kapı yüzlerini bordo deri yaptırmayı düşünüyorum. Kapı yüzleri çabuk kirleniyor

Eyvallah. Kapı döşemelerini deri değilde Alcantra kaplatın daha güzel olur. Göğüslükle aynı renkte. Deri çok hoş durmayabilir ama tabi zevk meselesi ben öyle beğeniyorum derseniz bana laf düşmez :)

fhmnl
13/08/2012, 04:24
Eyvallah. Kapı döşemelerini deri değilde Alcantra kaplatın daha güzel olur. Göğüslükle aynı renkte. Deri çok hoş durmayabilir ama tabi zevk meselesi ben öyle beğeniyorum derseniz bana laf düşmez :)[/QUOTE]

estağfurullah:) ya o malzeme nubuk tarzı birşey değilmi. Aslında güzel Olur ancak açık renk olacağı için o da kirlenecektir. Temiz birşey olsun diye deri yi tercih ettim

Carolita1907
13/08/2012, 09:49
Güzel olmuş ustanın ellerine sağlık.

Bence vites mandalını iptal ettirip biraz kısaltırsan 10 numara olur..

Budweiser
13/08/2012, 11:17
Eyvallah. Kapı döşemelerini deri değilde Alcantra kaplatın daha güzel olur. Göğüslükle aynı renkte. Deri çok hoş durmayabilir ama tabi zevk meselesi ben öyle beğeniyorum derseniz bana laf düşmez :)

estağfurullah:) ya o malzeme nubuk tarzı birşey değilmi. Aslında güzel Olur ancak açık renk olacağı için o da kirlenecektir. Temiz birşey olsun diye deri yi tercih ettim[/QUOTE]

Evet işte benim gösterge panelini kaplattığım malzeme. Kir konusunda birşey diyemem ama görsellik olarak şahane duracağından eminim :)

Güzel olmuş ustanın ellerine sağlık.

Bence vites mandalını iptal ettirip biraz kısaltırsan 10 numara olur..

Öyle bir işlem zor gibi geri vites için gerekli oluyor o mandal :) Kişisel yaşamımda geri vitesim olmaz ama trafikte araçta mecbur geri vites lazım oluyor :D

Carolita1907
13/08/2012, 11:52
estağfurullah:) ya o malzeme nubuk tarzı birşey değilmi. Aslında güzel Olur ancak açık renk olacağı için o da kirlenecektir. Temiz birşey olsun diye deri yi tercih ettim

Evet işte benim gösterge panelini kaplattığım malzeme. Kir konusunda birşey diyemem ama görsellik olarak şahane duracağından eminim :)

Öyle bir işlem zor gibi geri vites için gerekli oluyor o mandal :) Kişisel yaşamımda geri vitesim olmaz ama trafikte araçta mecbur geri vites lazım oluyor :D[/QUOTE]

Ben de eski stilo'cu olduğumdan oldum olası hem mandallı hem uzun olan vitesleri sevmemişimdir.

Zamanında Maslak Sanayi'de kestirmiştim ve mandalı iptal edip geri vitesi normal olarak kullandım..

Budweiser
13/08/2012, 13:15
Bende memnun değilim mandaldan ama maalesef orjinallik dışı hareketlere karşıyım :D

bilalaydin
15/08/2012, 04:09
güle güle kullanın. benim aracında önceki sahibi vitesi aynen sizinki gibi yapmış.direksiyon ve vitesin dikiş renkleride aynı .d

jagar
15/08/2012, 12:42
çok güzel ve orjinal durmuşş maşallah kazasız belasız ellerinize sağlık

serkandemir
07/11/2012, 01:18
konuyu hortlatıyorum kusurma bakmayın öncelikle

bende geçenlerde bravo satın almıştım takip eden dostlarım varsa bilirler

benim de en acilinden değişmesi gereken bir direksiyon kaplamam ve vites topuzum var adam resmen bant çekmiş üzerine minibüsçülerin yaptığı şekilde

bu konuda istanbul için de bana yardımcı olacak veyahut bu konuda gidebileceğim iyi bir usta var mıdır

tabikide istediğim orjinaline en yakın olması

Luc
07/11/2012, 01:28
konuyu hortlatıyorum kusurma bakmayın öncelikle

bende geçenlerde bravo satın almıştım takip eden dostlarım varsa bilirler

benim de en acilinden değişmesi gereken bir direksiyon kaplamam ve vites topuzum var adam resmen bant çekmiş üzerine minibüsçülerin yaptığı şekilde

bu konuda istanbul için de bana yardımcı olacak veyahut bu konuda gidebileceğim iyi bir usta var mıdır

tabikide istediğim orjinaline en yakın olması

Oneri: Bostanci Modern Deri Doseme.

Benim garajimdan direksiyonda ki isciligi gorebilirsin.

GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi

serkandemir
07/11/2012, 01:37
Oneri: Bostanci Modern Deri Doseme.

Benim garajimdan direksiyonda ki isciligi gorebilirsin.

aslında tam istediğim gibi fiyat ve süre hakkında bir fikir verebilirmisiniz

ayrıca fiyat konusunda çok sıkıntım yok ama gene de bilgim olsun istiyorum

bdurak
15/11/2012, 19:44
Selamün Aleyküm Hocam Bunun Masrafı Ne Kadar OLdu acaba ?

Luc
15/11/2012, 20:57
Kusura bakmayin mesaji yeni gordum. Direksiyon+Vitez topuzu 180tl.

Sabah 10'da verip oglen 13.30 gibi teslim aliyorsun arabayi.