Orijinalini görmek için tıklayınız : T-jet hakkında önerileriniz
Ziyaretci032
03/08/2012, 16:49
bu başlıkta devam edelim, dünkü başlığımız gereksiz bir tartışma yüzünden uçmuş, moderasyondan da tatmin edici bir cevap alamadım.
arkadaşlar t-jet punto almayı düşünüyorum ve amacım da bu başlık ile bu araç hakkında iyi kötü fikir sahibi olmak. kullanıcıların yorumları çok değerli oluyor, hem benden sonraki arkadaşlara da bir kaynak olur burası.
bir de "tjet sorgulaması" başlığı düşünüyorum, satılık tjetleri paylaşarak bilgi olanlardan araç hakkında en gerçek bilgilere ulaşmayı sağlayabiliriz.
eller klavyeye :lamo0000:
emrahisilti
03/08/2012, 17:01
doğukan sana pm attım.Kazasız tjet arıyorsan benimki var.Allaha şükür hiçbir sıkıntısı yok.Plakasını veririm kontrolü sağlarsın.Bende yetkili servis ekspertizi sonrası forumdan tanıdık birinden almıştım.
tjet genel olarak performanslı araçtır.Boyundan büyük işler başarıyor.Full ekipmanlı.Piyasadaki bir çok araçtan artısı var.Yol tutuşu çok iyi fakat spor süspansiyon nedeniyle konfor az.Bir çok parçası normal puntolar ile aynı.Diğer parçalarda tjet linea ile aynı.Tek sıkıntısı şehiriçi yakıtı.LPG takıp rahatlıkla binebilirsin.
Ziyaretci032
03/08/2012, 17:04
doğukan sana pm attım.Kazasız tjet arıyorsan benimki var.
ilgin için teşekkürler emrah, aracın aklımda. bizim punto s'i elden çıkarmak lazım ama önce. :)
emrahisilti
03/08/2012, 17:06
ilgin için teşekkürler emrah, aracın aklımda. bizim punto s'i elden çıkarmak lazım ama önce. :)
istiyorsan takasa girelim banada bir miktar para lazım hemde puntodan uzaklaşmamış olurum
Emrah'in teklifi cok mantikli bence.
Sent my GT-I9100 using 2
rockforever
03/08/2012, 22:27
Tamam ışte anlaşın gitsin tertemiz t jet miş zaten...
efe_erdem
04/08/2012, 03:10
Temız t jet bulmak pıyasada cok zor. gercekten temız bır arac bulursanız kacrmayın derım bın 2 bın lrıa fazla verın temız olsun. Ben aracımı gecen ay sattım, sımdı arac bakıyorum ama ınanın bu paralara bu kadar performanslı ve donanımlı bır spor arac bulamazsınız. ozellıkle 2.serı alın derım 2009 ve sonrası modeller. cam tavan oluyor take off jantlar vs beyaz renk ozllkle bu arabaya cok yakısıyor. 2008 modellere gore koltukları degısık gostergelerı degısık. Ve ozellkle aracın kendı ses sıstemı cok guzel hı fı olan modeller ıcın. Ne ısıme yarayacak demeyın aracta bluettoh ve usbden muzık dınleme olayı da olsun cok rahat oluyor acıkcası en fulunu alın bu aracın. Satarken cok farkettırıyor fıyat olarak. Benım aracımda cruıse kontrolde vardı ama ozel sıparıs oldugu ıcın. Turkıyede baska crusıelu t jet var mı bılmıyorum ınanın hıc gormedım duymadımda. Servıse gtrdugumde ustalar bıle ınanmadılar once :) yakıt tuketımınızı ozllkle sehır dsnda ortalama 1 ltre kafa dusurecektır.
Saygılar.
Temız t jet bulmak pıyasada cok zor. gercekten temız bır arac bulursanız kacrmayın derım bın 2 bın lrıa fazla verın temız olsun. Ben aracımı gecen ay sattım, sımdı arac bakıyorum ama ınanın bu paralara bu kadar performanslı ve donanımlı bır spor arac bulamazsınız. ozellıkle 2.serı alın derım 2009 ve sonrası modeller. cam tavan oluyor take off jantlar vs beyaz renk ozllkle bu arabaya cok yakısıyor. 2008 modellere gore koltukları degısık gostergelerı degısık. Ve ozellkle aracın kendı ses sıstemı cok guzel hı fı olan modeller ıcın. Ne ısıme yarayacak demeyın aracta bluettoh ve usbden muzık dınleme olayı da olsun cok rahat oluyor acıkcası en fulunu alın bu aracın. Satarken cok farkettırıyor fıyat olarak. Benım aracımda cruıse kontrolde vardı ama ozel sıparıs oldugu ıcın. Turkıyede baska crusıelu t jet var mı bılmıyorum ınanın hıc gormedım duymadımda. Servıse gtrdugumde ustalar bıle ınanmadılar once :) yakıt tuketımınızı ozllkle sehır dsnda ortalama 1 ltre kafa dusurecektır.
Saygılar.
Efe bir zamanlar Bursa'da satılık bir beyaz vardı. O araç senin eski aracın mıydı bilmiyorum ama onda da bu dediklerin vardı sanırım. Belki de aynı arabadan bahsediyorum ama plaka vs görmediğim için emin olamıyorum.
Ziyaretci032
06/08/2012, 08:21
teşekkürler arkadaşlar.
emrahla iletişim halindeyiz, güzel haberler gelebilir yakında zaten :)
teşekkürler arkadaşlar.
emrahla iletişim halindeyiz, güzel haberler gelebilir yakında zaten :)
Hadi hayirlisi.
Ziyaretci032
07/08/2012, 10:14
Hadi hayirlisi.
teşekkürler.
emrahisilti
07/08/2012, 10:57
maalesef doğukanla aramızda uçurum oldu ve anlaşamadık.Umarım en yakın zamanda aracını satar benimki veya bir başka tjete kavuşur.