PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Form'un Üyesi olmaktan Çok Mutluyum Güzel İnsanlar Tanıdım Bu Form Sayesinde...

dogus618
01/08/2012, 16:37
Geçen sene Eylülde Arabamı alırken forma üye oldum ve iyikide üye olmuşum.
Ufak tefek tatsızlıklar olsada formun genelinde çok güzel bir ortam var.
Burası gerçekten çok sıcak bir ortam belki bir çok insan birbirini yakından görmese bile güzel bir ortam dostluk yardımlaşma oluşmuş burada,baska formlara baktığımda bu sıcaklık yok insanların arasında o yüzden burda olmaktan çok mutluyum...
Bir Kaç kez buluşmalara geldim ve bir çok kişiyi tanıdım gerçekten çok güzel abilerim oldu çok güzel ortamlardı herkes birbirinle ılımlı yardım sever şekildeydi
herkes olduğu gibiydi ve bu doğallık sayesinde güzel sohbetler dostluklar kuruluyor.
Forma üye olduğum günden bu yana bir çok insanlar yazıştım tanıştım ve hepsine kanım kaynadı.
Bence formumuzun değerini bilelim ve bazen ufak tefek de olsa kırıcı cümleler kullanan arkadaşlar birbirmizi kırmaya deymez anlık sinirler iiçin bu güzel ortamı bozmaya da hiç deymez bence...
Bu Formdan Güzel bir arkadaş edindim zor anımda bile bana destek olan yanımda olan bir arkadaş o kendini bilir zaten iyiki senide tanımışım iyiki bu formu görüp üye olmuşum....
Güzel bir Form ve güzel arkadaşlıklar dostluklar var hepimiz bunun değerini bilelim ve huzur bozmak isteyenleri aramıza sokmayalım...

Bu kardeşiniz Hepinizi çok sevdi. 1 yıldır üyeyim ve çokda memnunum....
Tüm Form Üyelerine Selamlar

aykut_1914
02/08/2012, 00:55
dostum kız arkadaşına yaşa bu duygu selini :D
2.başlık sanırım bu senin böle :) helal valla ist grubuna :)

Franbuaz
02/08/2012, 00:58
Duygusal çocukmuş ağlattı beni :(

LorDracula
02/08/2012, 01:01
:) aman mendil getirin ismail kardeşimize sel basmasın sonra forumu :)

BeCkS
02/08/2012, 09:32
doğukan geldiğin buluşmalarda efendiliğinle saygın kişiliğinle bizde seni çok sevdik kardeşim..... her ne kadar bazen poloyu kullanıp yolda gördüğünde beni tanımasanda:))

dogus618
02/08/2012, 09:53
doğukan geldiğin buluşmalarda efendiliğinle saygın kişiliğinle bizde seni çok sevdik kardeşim..... her ne kadar bazen poloyu kullanıp yolda gördüğünde beni tanımasanda:))

Abilerin tatlı dillisi bundan sonra neyle çıkarsan cık karşıma aklıma yazıldın bi kere asla unutmam seni:) :tooleet0:

BeCkS
02/08/2012, 11:07
Abilerin tatlı dillisi bundan sonra neyle çıkarsan cık karşıma aklıma yazıldın bi kere asla unutmam seni:) :tooleet0:cansın....:)

Ziyaretci040
02/08/2012, 11:36
Ben tatildeyken buluşmamı yaptınız la yoksa :D

BeCkS
02/08/2012, 11:48
Ben tatildeyken buluşmamı yaptınız la yoksa :D
:d:d:d:d:d:d:d:d:d YOK BE BİLADER SENSİZ YAPARMIYIZ:d:d:d