Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel Punto Evo Egsoz Sesi
FeyyazYavuz
01/08/2012, 16:19
Katalizör orta ve son susturucu iptali, 60 lık boru ve sonuç :)
Diesel Punto Evo 1 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Xl5_i9dkwrw&feature=youtu.be)
Diesel Punto Evo 2- YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=KO2eZePcMeo&feature=youtu.be)
Diesel Punto Evo 3 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Bv4Hmt8NPPU)
Ne zaman roll hacı :D yapıcaz
FeyyazYavuz
01/08/2012, 18:00
her zaman her yerde :)
Gokdeniz34
01/08/2012, 18:02
Cekiste nasil oldu
Franbuaz
01/08/2012, 18:20
Çok kötü bir ses bence. Dışarıdan bakan insanlara araba bozuk izlenimi veriyor.
FeyyazYavuz
01/08/2012, 18:44
Cekiste nasil oldu
çekişteki artış çok az da olsa hissettiriyo kendini.
Çok kötü bir ses bence. Dışarıdan bakan insanlara araba bozuk izlenimi veriyor.
ulan kamuran senin işin gücün yokmu geçende yakaladık seni bu nickle haala şutlamadılarmı lan seni
new holland gibi ses maşallah :D
FeyyazYavuz
02/08/2012, 00:35
new holland gibi ses maşallah :D
kanka en fazla bu kadar oluyor napalım :)
aykut_1914
02/08/2012, 01:15
ohaaa,2.video süper :D
FeyyazYavuz
02/08/2012, 14:19
ohaaa,2.video süper :D
Reyizden egzoz şov :D
sağolun gençler :)
amoleddarkness
02/08/2012, 20:00
vosvos badem - fiat punto (100 metre avans 300 m de biter ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1p-uULvCUgw) benimkide anca bu kadar ses vermişti :D :D
FeyyazYavuz
02/08/2012, 20:06
vosvos badem - fiat punto (100 metre avans 300 m de biter ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1p-uULvCUgw) benimkide anca bu kadar ses vermişti :D :D
haha güzelmiş ama vosvos badem olayını anlayamadım arkadan rüzgar gibi geliyor :)
amoleddarkness
02/08/2012, 20:21
vosvosta yok yok 230hp 2.0 TypeR bmw 3.18Ti hepsinle yürüyor benim aracada 100 metre avans vermiş bu video aracın bir önceki sahibinden bende gezerken buldum :D :D
FeyyazYavuz
02/08/2012, 20:30
vosvosta yok yok 230hp 2.0 TypeR bmw 3.18Ti hepsinle yürüyor benim aracada 100 metre avans vermiş bu video aracın bir önceki sahibinden bende gezerken buldum :D :D
vay be ne vosvosmuş :)
amoleddarkness
02/08/2012, 20:33
bu arada aracın sesi çok güzel olmuş ben bu kadarını beklemiyordum :thumbup1:
Budweiser
02/08/2012, 20:33
İş yerimin önünde gazlamayın len :D Bende diyorum neresi lan burası tanıdık geliyo :) Badem efsanedir ya :)
FeyyazYavuz
02/08/2012, 20:37
bu arada aracın sesi çok güzel olmuş ben bu kadarını beklemiyordum :thumbup1:
teşekkür ederim :)
Ziyaretci037
02/08/2012, 20:49
Adam gibi bi son susturucuyla daha tok 10 numara bi ses alıcaksın ama dinlemiyosun işte beni..
Budweiser
02/08/2012, 20:54
Ve 60 lık bence büyük gelmiş ;/ kalkarken özellikle mi yapıosun feyyaz bilmiyorum ama isteksiz kalkıyo sanki? Bana mı öyle geliyo?
FeyyazYavuz
02/08/2012, 20:55
Adam gibi bi son susturucuyla daha tok 10 numara bi ses alıcaksın ama dinlemiyosun işte beni..
takıcamda düzgün bişey araştırıyorum birkaç tane denedik hoşuma gitmedi
Ziyaretci037
02/08/2012, 20:58
Otto diyolar kanka dinle bence
FeyyazYavuz
02/08/2012, 21:04
Otto diyolar kanka dinle bence
denemek lazım kanka o zaman biraz sustursun çok bağırıyo bu mahalleye giremiyorum :D
FeyyazYavuz
05/08/2012, 22:47
Ve 60 lık bence büyük gelmiş ;/ kalkarken özellikle mi yapıosun feyyaz bilmiyorum ama isteksiz kalkıyo sanki? Bana mı öyle geliyo?
onu özellikle yaptım ses daha çok anlaşılsın diye
tonymontana
05/08/2012, 23:03
Şu katalitik konvertörü zevk için iptal eden her Allah'ın kulu, doğmamış çocukların hakkına giriyor. Millet regülasyon koysun, milyon dolar yatırım yapsın emisyonu azaltmak için; gel gör ki başkaları da 75hp'lik araçtan spor araba sesi almak için hiç etsin alınan önlemleri.
Budweiser
05/08/2012, 23:09
Türkiye en düşük emisyona değerlerine sahip ülkelerden biri...
tonymontana
05/08/2012, 23:15
25.yiz bu konuda.Pek altlarda sayılmayız. Ayrıca bu sadece araçlardan atılan CO2 değil. Kaldı ki araçlardan sadece CO2 atılmıyor. Türkiye çok büyük sanayiye sahip bir ülke değil buna rağmen fazla bile. Bizim üstümüzdeki ülkelerin çoğu sanayi ülkeleri.
Hem hepsini bi kenara bıraktım. Bu bize biraz daha kirletme hakkı verir mi? Yani az kirletiyoruz diğerlerine göre diye daha fazla kirletme kotamız mı var?
FeyyazYavuz
06/08/2012, 00:51
Şu katalitik konvertörü zevk için iptal eden her Allah'ın kulu, doğmamış çocukların hakkına giriyor. Millet regülasyon koysun, milyon dolar yatırım yapsın emisyonu azaltmak için; gel gör ki başkaları da 75hp'lik araçtan spor araba sesi almak için hiç etsin alınan önlemleri.
o zaman katalizörsüz üretilmiş eski araçları trafikten çeksinler onlar nasıl katalizörsüz dolaşıp muayeneden de geçebiliyorlarsa bende katalizörsüz dolaşma hakkımı kullanabilirim kimse gelipte bana neden katalizörünü iptal ediyorsun gibisinden hesap soramaz
tonymontana
06/08/2012, 01:03
o zaman katalizörsüz üretilmiş eski araçları trafikten çeksinler onlar nasıl katalizörsüz dolaşıp muayeneden de geçebiliyorlarsa bende katalizörsüz dolaşma hakkımı kullanabilirim kimse gelipte bana neden katalizörünü iptal ediyorsun gibisinden hesap soramaz
bu kadar saçma bi mantık bekliyordum bende zaten. bu sana tanınan bir hak değil. senin kanunu çiğnemen. Başkası kirletiyor diye, sen kendinde çevreyi kirletmeyi bir hak olarak görüyorsan vay halimize.
FeyyazYavuz
06/08/2012, 01:15
bu kadar saçma bi mantık bekliyordum bende zaten. bu sana tanınan bir hak değil. senin kanunu çiğnemen. Başkası kirletiyor diye, sen kendinde çevreyi kirletmeyi bir hak olarak görüyorsan vay halimize.
ya kardeşim katalizörsüz üretilen araçlara izin veriliyorsa bende gezerim katalizörsüz gezmemem gerektiğini sen bana öğretme. ayriyetten doğmamış çocukların hakkına falan giriyomuşuz o zaman soba yakan ateş yakanda giriyor kimsenin yatacak yeri yok
tonymontana
06/08/2012, 11:12
ya kardeşim katalizörsüz üretilen araçlara izin veriliyorsa bende gezerim katalizörsüz gezmemem gerektiğini sen bana öğretme. ayriyetten doğmamış çocukların hakkına falan giriyomuşuz o zaman soba yakan ateş yakanda giriyor kimsenin yatacak yeri yok
İnsanlar zevkten mi yakıyor sobayı? Sen zevk için çevreyi kirletiyorsun ya bi de pişkinlik ediyorsun. Başkası geziyorsa bende gezerim kadar basit,manasız bir cevap olabilir mi? Benim sana birşey öğretme derdim yok, zaten sen bu şekilde cevap verebiliyorsan, maalesef üzülüp doğru olanı yapma derdine düşeceğine zerre kadar inanmam.
FeyyazYavuz
06/08/2012, 15:31
İnsanlar zevkten mi yakıyor sobayı? Sen zevk için çevreyi kirletiyorsun ya bi de pişkinlik ediyorsun. Başkası geziyorsa bende gezerim kadar basit,manasız bir cevap olabilir mi? Benim sana birşey öğretme derdim yok, zaten sen bu şekilde cevap verebiliyorsan, maalesef üzülüp doğru olanı yapma derdine düşeceğine zerre kadar inanmam.
bak kat iptalinin çevre için iyi birşey olmadığını bende biliyorum bana bunu anlatmana gerek yok. bunu ben dahil kat iptali yaptıran yüzbinlerce kişi biliyor heryerde aynı uyarılar, sıkıldık artık. Senin bana bu cevabını herkesin bildiği uyarıyı yapmandaki maksat ne forum üyelerine sevimli görünmek mi?
tonymontana
06/08/2012, 16:56
Yapmayin kardesim baskasinin hakkini cignemeye hakkiniz yok. Forum uyelerine sevimli gorunmek icin niye yapayim bunu, sıkıldım bagirta bagirta gezenlerden cevreyi sacma zevki icin kirletenlerden. Ustelik bunu yapanlarin mantigina da gicik oluyorum, eski arabalar geziyormus... Var mi boyle birsey ya? Universite okuyan adamsin senin aklin yatiyor mu buna gercekten gozunu seveyim soyle
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
FeyyazYavuz
06/08/2012, 17:13
Yapmayin kardesim baskasinin hakkini cignemeye hakkiniz yok. Forum uyelerine sevimli gorunmek icin niye yapayim bunu, sıkıldım bagirta bagirta gezenlerden cevreyi sacma zevki icin kirletenlerden. Ustelik bunu yapanlarin mantigina da gicik oluyorum, eski arabalar geziyormus... Var mi boyle birsey ya? Universite okuyan adamsin senin aklin yatiyor mu buna gercekten gozunu seveyim soyle
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
bende biliyorum zararlı olduğunu söylemene gerek yok ama artık sürekli uyarılmak insanı sıkıyor. Biz böyle konuşacaksak bir sonuca varamayız mübarek ramazan ayında birbirimizi kırmaya gerek yok şurda güzel bir ortamımız var