Orijinalini görmek için tıklayınız : Koç allianz hasar problemi
uzuncocuk
01/08/2012, 12:30
babamın 2010 model peugeot 308 aracı bir yakınımız tarafından pert edildi.. aracı exper gördü.35000 tl kasko değeri olan araca 24000 tl hasar çıktı. dosya sigorta şirketine gitti.şirket aracı autoonline a devrettiğini bildirdi... autoonline da araç onarılacak deyip dosyanın kapatıldığını söyledi.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım... iki parça olmuş burnu olmayan hasarı 24000 tl cıkan bir araç nasıl pert olmaz? experin onarılamaz dediği bir araç nasıl onarılır???
Ümit hocam bu sigprta şirketlerinin nasıl çalıştığını ben anlamış değilim. Gözümün önünde pert araç getirdiler masrafı agır hasarlı 22 bin tl gozukuyor. Sanayiden edilen masraf 3 bin lira . Ve bu aracın kaportasında cizik dahi yok tekerden hasarı var degisen sadece on takımı baskada bişey yok gerisini sen düşün. Bu aracı perte cıkarmıslar Sizin dediginiz arac perte cıkmıyor hayret ne diyeyim.
Kasko şirketleri aldıkları paranın bir kısmını ortak havuza yönlendiriyor ve hasarın büyük kısmı bu hvuzdan ödeniyor diye biliyorum.. Bu yüzden kasko firmaları havuza yönlendirdikleri paranın üzerine para demek istemiyor.. Perte çıkan arabalar yaptırılıp satılabiliyor ya da fazla hasar gösterilip düşük maliyetle hallediliyor ve kara geçiliyor... Buna benzer bir durum diye hatırlıyorum.. 4-5 sene önce işi yakından bilen bir arkadaşın anlattıklarından aklımda kalanlar tabi bunlar...
aykut_1914
02/08/2012, 01:07
abi geçmiş olsun. Koç allianz başka bi kafalarda cidden