Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 RR 232 - Malibu GP
Semih Kurtulmus
30/07/2012, 19:16
-
Sparco34
30/07/2012, 21:01
maşşalah
gurgocuk
30/07/2012, 21:07
maşallah , kar topu gibi .
Birkan61
30/07/2012, 21:09
Kazasız belasız hocam aracınız çok güzel :)
İlk fotoda dörtlüler yanarken mi yakaladınız :D Amerikan park mı var? Yoksa amerikan park tavsiye ederim..
Kapı kollarını beyaza, aynaları piano black'e boyatmanızı öneririm..
Yay takmışsınız zaten.. Dış görünüm olarak jant ve lip takarsanız çok daha güzel olacaktır aracınız.
Hatta ön tarafa kare plakalık düşünün bence çok hoş oluyor :)
kdrrshnn
30/07/2012, 21:10
maşallah beyazın sadeliğide çok güzel
Semih Kurtulmus
30/07/2012, 21:15
maşallah , kar topu gibi .
teşekkür ederim beyazı nedense çok seviyorum :)
maşşalah
teşekkür ederim..
Kazasız belasız hocam aracınız çok güzel :)
İlk fotoda dörtlüler yanarken mi yakaladınız :D Amerikan park mı var? Yoksa amerikan park tavsiye ederim..
Kapı kollarını beyaza, aynaları piano black'e boyatmanızı öneririm..
Yay takmışsınız zaten.. Dış görünüm olarak jant ve lip takarsanız çok daha güzel olacaktır aracınız.
Hatta ön tarafa kare plakalık düşünün bence çok hoş oluyor :)
amerikan park yok sinyali açıp yakaladım ama yaptıracağım onu.
kare plakalık düşünmemiştim ama neden olmasın :)
abart spoiler taktıracağım ve arka sinyallere 2 tane ampul taktıracağım (ismini bilmiyorum o zımbırtının :D )
kapı kolları ve aynaları boyatacaktım ama piano black aklıma gelmedi evet süper olur bence :)
Lip düşünüyorum jant lastikte istiyorum fakat öğrenciliğin gözü kör olsun :D
maşallah beyazın sadeliğide çok güzel
teşekkür ederim :)
Semih Kurtulmus
31/07/2012, 01:15
maşallah maşallah :)
nazar değmez inşallah :) teşekkürler
Semih Kurtulmus
31/07/2012, 15:25
maşallah kazasız belasız
teşekkürler :)
sedat06DF5649
31/07/2012, 16:56
maşallah nazar değmesin
gorkem kaan
31/07/2012, 20:36
beyaz candır. bursanın neresinden?
küçük astonlara giden en güzel renk beyaz bence,çok şık duruyor :)
Semih Kurtulmus
31/07/2012, 21:38
maşallah
teşekkürler
maşallah nazar değmesin
teşekkür ederim hiç birimizin aracına nazar değmesin :)
beyaz candır. bursanın neresinden?
aynen aslında sedefli beyaz kaplatacaksın aracı süper olur .. Hürriyet'te ana cadde üzerinde oturuyorum tarım il müdürlüğünün karşısında
küçük astonlara giden en güzel renk beyaz bence,çok şık duruyor :)
aynen öyle birde araca ne yaparsan araçta sırıtmıyor o yüzden seviyorum :)
Mugen_punto
31/07/2012, 23:11
Maşallah allah kaza bela vermesin.. çok güzel olmuş..
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Semih Kurtulmus
01/08/2012, 15:36
Maşallah allah kaza bela vermesin.. çok güzel olmuş..
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
çok teşekkür ederim :)
thevahsi
03/08/2012, 10:56
Güzel resimler arabada öyle tebrikler...
Semih Kurtulmus
05/08/2012, 04:30
Güzel resimler arabada öyle tebrikler...
teşekkür ederim telefondan elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım :)
valla hemen hemen bütün renkleri yakışıyor bence ama beyaz daha bir hoş gösteriyor diye düşünüyorum,
kazasız-belasız kardeş, maşallah
Semih Kurtulmus
05/08/2012, 05:14
valla hemen hemen bütün renkleri yakışıyor bence ama beyaz daha bir hoş gösteriyor diye düşünüyorum,
kazasız-belasız kardeş, maşallah
teşekkür ederim aynen bende o şekilde düşünüyorum ama araçta jant olmayınca eksik oluyor hep :)
zamanla o da olur Semih,
ama bence böyle de harika kardeşim.
Semih Kurtulmus
05/08/2012, 13:34
zamanla o da olur Semih,
ama bence böyle de harika kardeşim.
Abi teşekkürler.. Aynen spor yay taktım aracın duruşu bile değişti bu bile yeterli bugün aksilik olmazsa Yozgat çamlıkta fotoğraflarını çektireceğim ev arkadaşıma o zaman onları da atarım
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 21:01
Fotoğraflar güncellenmiştir . ( flood olarak değil up olarak yazılmıştır mesaj :) )
Maşallah diyelim önce aracın gayet güzel olmuş...
lastiklerle ilgili yanak ölçüsü tek başına bi anlam ifade etmez yani:
175/65/15 lastiğin yanak genişliği 175 in %65 i kadardır(yaklaşık 11 cm)
185/65/15 lastiğin yanak genişliği 185 in %65 i kadardır(yaklaşık 12cm)
kadardır öyle olunca aynı yanak ölçüsü zannedilsede aslında ikisinin yanakları aynı değildir...
Ziyaretci032
03/09/2012, 21:27
cok iyi masallah kardesim kazasiz belasiz.
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 21:27
Maşallah diyelim önce aracın gayet güzel olmuş...
lastiklerle ilgili yanak ölçüsü tek başına bi anlam ifade etmez yani:
175/65/15 lastiğin yanak genişliği 175 in %65 i kadardır(yaklaşık 11 cm)
185/65/15 lastiğin yanak genişliği 185 in %65 i kadardır(yaklaşık 12cm)
kadardır öyle olunca aynı yanak ölçüsü zannedilsede aslında ikisini yanakları aynı değildir...
bu açıklama güzel oldu :) teşekkür ederim..
birde şu direksiyonu tam çevirdiğimdeki ilk kalkıştaki sürtme sesini bi halledebilirsek tamamdır. debriyajdan da hissediliyor direksiyondan da :/
teşekkür ederim , jant lastik ihtiyacımız devam ediyor malesef :)
bu açıklama güzel oldu :) teşekkür ederim..
birde şu direksiyonu tam çevirdiğimdeki ilk kalkıştaki sürtme sesini bi halledebilirsek tamamdır. debriyajdan da hissediliyor direksiyondan da :/amaortisör takozlarına baktır büyük ihtimal onlardan yapıyordur. hatta ina marka alman malı takozlar vardı ben tan aldım orjinali gibi bozulmuyor 1.5 senedir tık yok maşallah...
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 21:44
amaortisör takozlarına baktır büyük ihtimal onlardan yapıyordur. hatta ina marka alman malı takozlar vardı ben tan aldım orjinali gibi bozulmuyor 1.5 senedir tık yok maşallah...
servise gittim bugün öyle olabilir diye konuşmuştuk ama sorun olmaz falan denildi içime dert oldu yalnız gerçekten rahatsız edici .. öyleyse o dediğinden alayım bende değiştireyim 1.5 yılda tık yok diyorsan gerçekten iyidir.. maşallah diyelim :)
(1 ay eibach 5 lik dizel yayı ondan sonra 2 gün hr 5 lik benzinli yayı taktık bu olay başladı demek ki bu kadar dandik mal kullanıyorlar :thumbdown: )
servise gittim bugün öyle olabilir diye konuşmuştuk ama sorun olmaz falan denildi içime dert oldu yalnız gerçekten rahatsız edici .. öyleyse o dediğinden alayım bende değiştireyim 1.5 yılda tık yok diyorsan gerçekten iyidir.. maşallah diyelim :)
(1 ay eibach 5 lik dizel yayı ondan sonra 2 gün hr 5 lik benzinli yayı taktık bu olay başladı demek ki bu kadar dandik mal kullanıyorlar :thumbdown: )Maalesef buda puntolarımızın kronik sorunlarından birisi yaylarla falan bi ilgisi yok takozların içine su girdiği için zamanla içindeki yağın özelliğini kaybetmesiyle tokuzun içindeki bilyalar pas tutup ses yapmaya başlıyor bu dediğim İNA marka takozları içine su girmeyecek şekilde yaptıkları için ses falanda yapmıyor..:wink:
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 22:02
Maalesef buda puntolarımızın kronik sorunlarından birisi yaylarla falan bi ilgisi yok takozların içine su girdiği için zamanla içindeki yağın özelliğini kaybetmesiyle tokuzun içindeki bilyalar pas tutup ses yapmaya başlıyor bu dediğim İNA marka takozları içine su girmeyecek şekilde yaptıkları için ses falanda yapmıyor..:wink:
ben yaylarla alakalı birşey sandım içim rahatladı şimdi :D bugün biraz araştırdığımda farklı markalarda da aynı sıkıntıları gördüm hatta birisi demişti yıkamada çamurlukların oraya su attırmayın diye :) bildiğin güvenilir yer varsa link alabilir miyim acaba bu ürün için ?
Fiat parçacılarında bulabilirsin aslında biraz bakındım internette göremedim.en kötü ihtimal tan alırsın sana kargolar...
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 22:41
Fiat parçacılarında bulabilirsin aslında biraz bakındım internette göremedim.en kötü ihtimal tan alırsın sana kargolar...
bende parçayı arıyorum bulamadım :( dediğini aradım onu da bulamadım sahibinden de çıktı resmi siteyi bulamadım :) google amca yardımcı olamıyor :D
- şimdi buldum bu sefer parçalardan takozu göremedim açılmıyor bazı şeyler fiyatını falan görseydik güzel olurdu
Ziyaretci032
03/09/2012, 22:47
benim jantlari vereyim semih :)
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 23:08
benim jantlari vereyim semih :)
beğenmesine beğeniyorum ama garibanlığın gözü kör olsun :)
bizim :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/-oto-izmir.html
Semih Kurtulmus
03/09/2012, 23:19
bizim :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/-oto-izmir.html
evet evet sonradan buldum zaten :) sitesine giriyorum oradan parçalara ulaşamadım :)
bu arada az önce üst komşuma test ettirdim z rot ayarına baktır lifte aldır dedi ondan olabilirmiş takoz olduğunu sanmıyorum dedi. sert kasise girdin mi dedi yok dedim ama uzun yoldayken 100 le falan bi çıkıntıya girmiştim böyle yol bitiyordu yeni yapılmış yola girerken yüksekti orada güm diye vurmuştu belki ondandır :D:D
Semih Kurtulmus
04/09/2012, 02:58
Fotoları koyduk anında nazar değdi sağ xenon far iptal :D korsan gibi gidiyorum tek farla :D Bende komple kapattım farları sislerle gezdim gece gece :D
41 kere maaşallah, kazasız, belasız ve trafik cezasız keyifli sürüşler dilerim :)
Arac guzel kazasiz belasiz.ama acil jant ve far karartma istiyor.
Semih Kurtulmus
04/09/2012, 13:16
Arac guzel kazasiz belasiz.ama acil jant ve far karartma istiyor.
Evet kesinlikle en büyük eksik far karartmayı da geçtim jant lastik acaba hem kış hem yaz kullanmak için 17 yerine 16 mı alsam diyorum
41 kere maaşallah, kazasız, belasız ve trafik cezasız keyifli sürüşler dilerim :)
Teşekkür ederim nazar değmesinde ne kazamız oldu ne trafik cezamız :) 1 defa park cezası yedim engelli yerine çekmekten onun dışında güzel güzel devam ediyoruz :)
Maşallah
Teşekkürler
hacı hayırlı olsun çok tatlı durmuş şimdi :)
Semih Kurtulmus
04/09/2012, 14:06
hacı hayırlı olsun çok tatlı durmuş şimdi :)
Teşekkürler kardeşim :)
O eibachlar kesin 3.5 luktu kardeşim , gerçi bariz belliydi arabanın altını hiç sürtmemiştim :D
şimdi bastım diyebiliyorum :evet:
çatır çutur sürtüyo diyosun şimdi :D mermer masrafından kurtuldun ya ona bak kardeşim :D
Semih Kurtulmus
04/09/2012, 14:53
çatır çutur sürtüyo diyosun şimdi :D mermer masrafından kurtuldun ya ona bak kardeşim :D
valla sürtüyor ama çok değil istisna :D
ahahaha harbiden ya az önce tech te onu yazmıştım bende aklıma geldi yine güldüm :D :D :D
güzel olmuş hacıı parana sağlık :)
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 20:00
güzel olmuş hacıı parana sağlık :)
Teşekkür ettim :) daha çok eksiğimiz var herşey zamanla :)
Bu halde sürtüyorsan maşallah :)
Araç iyi olmuş modifiyeye devam :)
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 21:18
sürtmeden kastım normal zamanlarda hiç sürtmedim ama V şeklinde çıkışlar falan oluyor ya o tarz yerlerde ya da bugün servisten dışarı çıkarken frenle milim milim indim karlık sürttü :D çıkarkende arabayı yıkatmaya götüren hart diye sürttü karlık ne zaman düşecek çok merak ediyorum ahahaha :D
bu arada sürttü dediğim tampon değil karlık :D ama ek yaptırsam diyorum o zaman çabuk kırılır :) sanırım en güzeli tatlı esnek bir lip yanına da punto RR sticker oh :)
aynen durmak yok. . . :D
Hacı bu arada araç gırrrrr gırrrr gırrr diye bağırıyor jant lastik jant lastik diye garibanlıktan alamıyorum :D foruma mendil açıcam az kaldı :D:D:D:D hayrına herkesten 1 tl para toplasak oho kaç takım jant alırız var ya :D:D
Janta gerek yok ya kapakların üstüne dip basman yeterli :D Karlık her yerde sürter bişi olmuyor korkma :D
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 21:27
Janta gerek yok ya kapakların üstüne dip basman yeterli :D Karlık her yerde sürter bişi olmuyor korkma :D
aslında istediğim ayar bu ama bunu okul bittikten sonra gelecek yeni araca düşünüyorum yani air istiyorum o zaman için :)
tamamen haklısın mükemmel duruyor ama yayları bu kadar düşecek şekilde kestirirsek avuçlarız :D:D coil candır ahhh ah :D
Coil Air Yay kesme sökme presleme farketmez bassan yeterli :D
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 21:37
Coil Air Yay kesme sökme presleme farketmez bassan yeterli :D
aga çok sekiyor ya :D şuan 5 lik hr benzinli var ya işte 100 ün üstünde şehir içinde gidiyorum arada 130 üstü falan oluyor koltukla temasım kesiliyor birde böyle dip olsa ohoooooo :D yemin ederim tavana kafam bile çarpabilir :D
Sen o zaman sakın coile geçme beyninde ur bile çıkabilir sekmekten :D
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 21:43
Sen o zaman sakın coile geçme beyninde ur bile çıkabilir sekmekten :D
amortisör alıcam koni onlarda 1400 lira arkadaş :D:D
böbrek taşı genetik bizde ona iyi geliyor ama hoppidi hoppidi :D cidden aşırı sekmesi normal mi :D bazen çok sinir bozucu oluyor :D
Ne kadar sektiğine bağlı ama basık araba seker :D
Semih Kurtulmus
05/09/2012, 22:01
Ne kadar sektiğine bağlı ama basık araba seker :D
baya çok sekiyor :D acaba benim kullanımıma göre mi öyle oluyor anlamıyorum :D kafa gömülüyor hep :D
streetnoise
09/09/2012, 12:34
Araç Lip diye bağırıyor :siritma: Jant alana kadar idarelik jant kapakları sökülmeli bence +far karartma+lip çok güzel göstericektir arabayı ne çok şey söyledim ben:hammer00:
Zamanında parasızlıktan farlarını karartamayan bi genç vardı streetnoise kimdi o ya ? :D
Semih Kurtulmus
09/09/2012, 18:02
Araç Lip diye bağırıyor :siritma: Jant alana kadar idarelik jant kapakları sökülmeli bence +far karartma+lip çok güzel göstericektir arabayı ne çok şey söyledim ben:hammer00:
valla benim içimden neler neler geçiyor peeeh peh :D öğrenciliğin gözü kör olsun :D
Zamanında parasızlıktan farlarını karartamayan bi genç vardı streetnoise kimdi o ya ? :D
bana hiç yabancı gelmedi ama :D
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
streetnoise
11/09/2012, 12:53
Birinin ona far yollamasını bekliyordu diye biliyordum ben yollamayan utansın( daylight farı olan biri ) :D Son duyumlarıma göre farı kendi açıp yapıcakmış ama farların valeo olması onu korkutuyormuş :D
Semih Kurtulmus
11/09/2012, 20:12
Maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın :)
çok teşekkür ederim :)
Semih Kurtulmus
11/09/2012, 20:13
Birinin ona far yollamasını bekliyordu diye biliyordum ben yollamayan utansın( daylight farı olan biri ) :D Son duyumlarıma göre farı kendi açıp yapıcakmış ama farların valeo olması onu korkutuyormuş :D
herşeyi boşver amerikan park işini hallet sen :D
Bende duydum ki far yollucak adam orj. farlarını taktırmış. :D
Semih Kurtulmus
24/09/2012, 02:20
-
Birkan61
24/09/2012, 02:30
https://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=75930588.jpg&res=landing
Bu resmi özel olarak bastırıp çeyizine sakla hatta italyaya mail at fiat ana sayfasına koysunlar :D
Semih Kurtulmus
24/09/2012, 02:46
https://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=75930588.jpg&res=landing
Bu resmi özel olarak bastırıp çeyizine sakla hatta italyaya mail at fiat ana sayfasına koysunlar :D
o kadar mı güzel geldi bu foto :D
volume23
24/09/2012, 02:59
Beyaz rengi çok yakıştırıyorum puntolara ben t-jet ararken denk gelseydi byzını alırdım garanti.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Semih Kurtulmus
24/09/2012, 03:15
Beyaz rengi çok yakıştırıyorum puntolara ben t-jet ararken denk gelseydi byzını alırdım garanti.
aynen yapılan herşey yakışıyor.. bi tjet vardı (sport) 24 bine falan satılmıştı full+ full extradan da fiatın full kiti vardı çok istedim babam almadı tek kapısı daha bi başka
volume23
24/09/2012, 03:21
Maşallah diyelim nazar değmesin yakışıklı aracın var.
Semih Kurtulmus
24/09/2012, 03:41
Maşallah diyelim nazar değmesin yakışıklı aracın var.
teşekkür ederim hiçbirimizinkine nazar değmez inş.
Semih Kurtulmus
02/11/2012, 15:51
Coilover candır dediler tamam dedik ve yaptık resimler yakında , amatör kamerayla çekmek istemedim Yozgat çamlık milli parkında orman içi çekimlerle umarım yakında paylaşacağım :)
TayfunBulat
02/11/2012, 15:56
hayırlı olsun diyelim...
Ziyaretci032
02/11/2012, 16:01
hadi bekliyoruz semih, hayırlı olsun.
Semih Kurtulmus
02/11/2012, 18:27
hayırlı olsun diyelim...
teşekkür ederim.
hadi bekliyoruz semih, hayırlı olsun.
Teşekkür ettim :) Ankara buluşmasına geçeceğim pazar günü Ankara'ya orada makinasıyla gelen olursa belki o gün bile çekeriz diye düşünüyorum
Sparco34
03/11/2012, 12:34
maşallah
Semih Kurtulmus
03/11/2012, 13:26
maşallah
teşekkürler
Maşallah maşallah kazasız belasız
Semih Kurtulmus
03/11/2012, 21:51
Yola gel. :D
geldik geldik :)
Maşallah maşallah kazasız belasız
çok çok teşekkür ederim :)
firari83
03/11/2012, 22:30
maaşallah kazasız belasız...
Semih Kurtulmus
16/11/2012, 00:51
maaşallah kazasız belasız...
teşekkür ederim hazirana kadar eksikleri giderip bırakacağım aracı :)
Semih Kurtulmus
16/11/2012, 23:48
-
Ziyaretci032
16/11/2012, 23:50
marka nedir? fiyat? kac cm daha pay var?
goruntu harika, kazasiz belasiz kullanmani dilerim.
Semih Kurtulmus
16/11/2012, 23:58
marka nedir? fiyat? kac cm daha pay var?
goruntu harika, kazasiz belasiz kullanmani dilerim.
hemen detayları veriyorum. teşekkür ederim :)
gurgocuk
16/11/2012, 23:59
İyi günlerde kullan Semih.
Markayı belirtirsen iyi olur...
Semih Kurtulmus
17/11/2012, 00:04
İyi günlerde kullan Semih.
Markayı belirtirsen iyi olur...
teşekkür ederim . t.a. technix markası bu arada 2 yukarıda belirttim fotoların üstünde herşeyi detayı yazdım bursa yollarında nasıl olduguğunu söyleyebilirim bütün yay markalarının :) merak ettiğin birşeyler varsa sorabilirsin
1ocak2011
17/11/2012, 00:15
Jant jant jantt.. Güle güle kullan kardeşim...
Semih Kurtulmus
17/11/2012, 00:16
Jant jant jantt.. Güle güle kullan kardeşim...
abi çok teşekkür ederim ankaraya en kısa sürede geleceğim görüşelim o zaman.
evet inan param olsa jantları çekeceğim altına ama hiçbirşey yapamıyorum :( öğrenciliğin gözü kör olsun maaşımız yok ki :D
Tuncay abinin jantlar güzel olur Semih, arabadaki gun metaller :Ç
Semih Kurtulmus
17/11/2012, 01:38
Tuncay abinin jantlar güzel olur Semih, arabadaki gun metaller :Ç
evet bencede çok güzel ama öğrencinin bütçesini epey yorar o :D
çok güzel olmuş kardeşim maaşallah. merak ettiğim bişey var ben orjinal halinle bile bile altını sağa sola vururken sen nasıl geziyorsun bu araçla merak ettim. sanırım asfalttan hiç inmiyor araç :) balığa falan gitmeye kalktım mı aracın altını illa bi yere vuruyorum. neyse gayet güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
Semih Kurtulmus
01/12/2012, 01:33
çok güzel olmuş kardeşim maaşallah. merak ettiğim bişey var ben orjinal halinle bile bile altını sağa sola vururken sen nasıl geziyorsun bu araçla merak ettim. sanırım asfalttan hiç inmiyor araç :) balığa falan gitmeye kalktım mı aracın altını illa bi yere vuruyorum. neyse gayet güzel olmuş güle güle kullanman dileğiyle
hehe :D
valla aracın altını coiloverları taktırdıktan sonra hiç vurmadım :) ama ondan önce 2 takım yay değiştirdim alıştırma oldu onlar yani şuana kadar 2 defa vurdum toplamda :) ve gerçekten çok zor geçilecek yollardan geçtim sıkıntı yaşamıyorum sanırım olay tamamen alışmak ve dikkat :)
tek sıkıntı karlık :D o sürtüyor özellikle okulun çıkış yerinde maşallah bir yapmışlar dimdik :D
uLTRa GP
01/12/2012, 01:42
Güzel olmuş yakışmış :) janta gerek bile yok böyle ayrı güzel gözüküyo
Kanka bu basıksa millet yazı beklesin diyorum :D
Semih Kurtulmus
01/12/2012, 01:55
Güzel olmuş yakışmış :) janta gerek bile yok böyle ayrı güzel gözüküyo
teşekkür ederim :) valla ince lastikten çok sıkıldım şöyle güzel bi jant alıp gun metal e boyatayım diyorum
Kanka bu basıksa millet yazı beklesin diyorum :D
aynen jantlar olduğu zaman onları takarken onu da aradan çıkartıcam :D o zaman janta kadar iner :D ama araba nasıl döner bilemiyorum :D:D:D
StrawBeeRy
01/12/2012, 16:35
gideri var ama arka neden daha basık içinde birimi var
Semih Kurtulmus
01/12/2012, 17:15
gideri var ama arka neden daha basık içinde birimi var
teşekkür ettim.
yok hayır içinde kimse yok ama önle arka arasında 1 cm kadar fark var sanırım öne her zaman birisi oturuyor dengeler diye düşünmüşler
StrawBeeRy
01/12/2012, 17:16
peki şuan coiller ön arkada diptemi?eğer dipteyse arkayı biraz daha kaldırmanı öneririm en azından kafanın yerde olması daha güzel görüntü elde edecektir.
Semih Kurtulmus
02/12/2012, 05:39
peki şuan coiller ön arkada diptemi?eğer dipteyse arkayı biraz daha kaldırmanı öneririm en azından kafanın yerde olması daha güzel görüntü elde edecektir.
kesinlikle haklısın. bir ara lifte almam gerek aracı arka yaylara hortum takmayı unutmuştum onu mecbur yaptırmalıyım. onu yaptırırken ince yayı sökeceğim önü direkt sıfır yada çok az daha aşağıya alacağım o zaman daha fena olacak. Bende dediğin gibi seviyorum ön arkaya göre 1 2 cm daha aşağıda olmalı.
bu arada evet dipte ilk taktırdığımda daha basıktı soğuklar geldi araç yükseldi :D nedenini anlamadım
Semih Kurtulmus
18/12/2012, 05:22
Kış geldi , hoş geldi =)
https://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305402_10151429929473777_321934925_n.jpg
Semih Kurtulmus
19/12/2012, 00:42
https://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546510_10151429929528777_744260431_n.jpg
teşekkür ettim.
yok hayır içinde kimse yok ama önle arka arasında 1 cm kadar fark var sanırım öne her zaman birisi oturuyor dengeler diye düşünmüşler
Ulan koptum yaa :D :D :D :D :D
Semih Kurtulmus
19/12/2012, 02:36
Ulan koptum yaa :D :D :D :D :D
neden oğlum yine ne oldu :D
Mühendisler HERHALDE öne birisi oturur diye düşünmüş ya :D
Semih Kurtulmus
19/12/2012, 17:34
Mühendisler HERHALDE öne birisi oturur diye düşünmüş ya :D
:D:D 2 tane adam oturunca güzel oluyor :D
maşallah çok hoş olmuş araba.kazasız belasız sürüşler
matadorcuk
21/01/2013, 02:17
Sisler xenon gece gunduz yakma kardes.amele derler maganda derler apacı derler derlerde derlerr.Aracın cok guzel sıslerınde masalllah dıyeyım..
Semih Kurtulmus
22/01/2013, 19:50
teşekkürler =) o artık kamyon ama :D
kazasız belasız çok güzel gerçekten ama jantla süslemek lazım
Semih Kurtulmus
23/01/2013, 17:51
kazasız belasız çok güzel gerçekten ama jantla süslemek lazım
valla artık o iş bitti coilleri çıkardık orjinal halde geziyorum. artık yaza tr de kalacak olursam yeni gelecek canavara yaparım birşeyler .
teşekkürler ayrıca
cluppunto65
24/01/2013, 02:47
maşallah kkardeşim Allah ım kaza bela vermesin...
Kanber Tastan
24/01/2013, 12:10
Maşallah Allah kaza bela vermesin sade ve çok güzel bir araç.
Hatayye81
24/01/2013, 21:54
Maşallah kazasız belasız sürüşler kardeşim.
Sent my iPad using HD
Semih Kurtulmus
25/01/2013, 11:03
maşallah kkardeşim Allah ım kaza bela vermesin...
Maşallah Allah kaza bela vermesin sade ve çok güzel bir araç.
Maşallah kazasız belasız sürüşler kardeşim.
Sent my iPad using HD
Hepinize teşekkür ederim umarım hiç birimiz kaza yapmayız. Artık orjinale döndüğüm için sakin kullanıyorum bir aksilik olmadıkça kaza yapmam gibi geliyor :)
serhan791
26/01/2013, 04:11
Maşallah,kafayı biraz daha bas arkası iyi..
Semih Kurtulmus
29/01/2013, 19:10
Maşallah,kafayı biraz daha bas arkası iyi..
öne arkaya 4 parmak falan giriyor artık :D
Semih Kurtulmus
29/01/2013, 19:11
ama coiller varken birşey girmiyordu orası ayrı