Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo CD Çalar Arızası

taka1
30/07/2012, 12:43
Merhabalar;

CD çalarım uzun zamandır cd yi bana geri vermekte direniyor :) bazen tek hamlede çıkartıken bazende başka bir cd ile ileri dogru iktirmek, sonra tekrar tekrar cıkartmaya çalışmak ile birlikte yaklasık 5 10dk mı yiyor.

servise sorunu bildirdiğimde cd cıkarma mekanizmasının arızalı olabilceğini, ancak bunu serviste halledemeyeceklerini, teybi istanbula göndereceklerini belirttiler.

gelmesi içinde 15 20günden bahsediyorlar. Merak ettiğim konu bu sorunu servis dışında garanti kapsamına zarar vermeden nasıl halledebilirim 15 20gün teybsiz kalmak istemiyorm.

muti9
30/07/2012, 13:45
aynı sorun bende de vardı. Audio System Digital Music Changer diye bir cihaz var onu aldım. Cd derdinden kurtuldum. usb yi takıp şarkılarımı dinliyorum.

taka1
30/07/2012, 14:11
aynı sorun bende de vardı. Audio System Digital Music Changer diye bir cihaz var onu aldım. Cd derdinden kurtuldum. usb yi takıp şarkılarımı dinliyorum.

Onu bende gördüm de, montaj falan kendim yapamam diye vazgeçmiştim fiyatı nedir acaba?

boby
30/07/2012, 15:11
aynı sorun bendede var ..

boby
30/07/2012, 15:12

en güzel çözüm bu aslında...

yengecbaris
30/07/2012, 17:42
Usbden çalan müzikle cd den çalan müziğin kalitesi aynı olmaz ama ;)

tayfux
30/07/2012, 17:50
Audio System Digital Music Changer sistemini internette biraz araştırdım bir arkadaş BMW aracına takmış ve aşırı memnun kalmış..birde arkasında changer yeri hazır olan araçlara takılıyor sanırım yanlış mıyım?