PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : araca özel branda hakkında görüşleriniz??

tayfux
29/07/2012, 00:34
arkadaşlar merhabalar..aracıma branda almak istiyorum..60-65 lira civarı modacar marka brandalar var araçlara özel..içi miflon kaplı falan diyor..bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? kullanan var mı acaba?

akca37
29/07/2012, 00:37
Branda kullanmıyorum ama, bir yerde yeni hb aveocu bir arkadaşımız aracın kaput ve sadece tavanını kaplayan malzemesi bez olan beyaz renkli bir brandayla güneşten koruduğunu grödüm gayet te hoşuma gitti, naylon tarzı olabilecek malzemeler aracın tavanına zarar verebileceğini düşünmekteyim.

Scottie
29/07/2012, 00:39
brandalı araçlar bazılarının daha çok dikkatini çektiğini ve özellikle çizdiklerini duymuştum...

tayfux
29/07/2012, 01:11
şu anda didimdeyim ve güneş çok fena ayrıca yolun kenarında duruyor aracım ve aşırı toz toprak alıyor birde farlar aşırı güneşte malum berbat bir hal alıyor..bütün bunları engellemek amacıyla almak istiyorum..içi miflon olması nasıldır sizce? birde akşamları buralarda malum çiğ yağıyor sabah güneş ile birlikte branda aracıma zarar verir mi?

OzzY
29/07/2012, 01:36
ben sevmiyorum branda, aslada kullanmam. güneşten nemden bişey olmasa bile kalan tozlar çizicek söküp takarken, ağaç altı gölge filan idare etmek daha iyi bence...

tayfux
29/07/2012, 03:10
Branda kullanmıyorum ama, bir yerde yeni hb aveocu bir arkadaşımız aracın kaput ve sadece tavanını kaplayan malzemesi bez olan beyaz renkli bir brandayla güneşten koruduğunu grödüm gayet te hoşuma gitti, naylon tarzı olabilecek malzemeler aracın tavanına zarar verebileceğini düşünmekteyim.
bende şu an aynen öyle idare ediyorum..iki bez ile kaput ve tavanı kapattım ama halen daha aklımda branda fikri mevcut içi elyaf ise çizmez gibi geldi bana..

OzzY
29/07/2012, 04:38
bende şu an aynen öyle idare ediyorum..iki bez ile kaput ve tavanı kapattım ama halen daha aklımda branda fikri mevcut içi elyaf ise çizmez gibi geldi bana..

aracın üzerindeki tozların çizmesinden bahsediyorum :) kılcal çizikler fırça çiziği gibi.