Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen Golf 1.6 TDI ilk İzlenimlerim
Arkadaşlar 19 Temmuz günü Golf 1.6 TDI 90 Ps lik arabamı teslim almıştım... Arabayı alışımın üstünden 9 gün geçti ve ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim...
ilk olarak aracın sürüş keyfi çok iyi... Kliması mükemmel derece güzel... klimayı çalıştırdıktan 10 saniye sonra soğuk üflemeye başlıyor... deri direksiyon ve vites topuzu çok iyi... araç içinde herhangi bir tramvay yolundan geçerken fazla sallanma ve ses olayı yok... içeriye sesi minimum şekilde veriyor... dizel sesi araç içinde pek hissedilmiyor fakat yüksek devirlerde ses geliyor... motor ivmelenmesi çok seri.. 90 ps alınca yetersiz geleceğini duymuştum bir kaç yerden fakat hızlanması gayet iyi... bagaj çok büyük değil... bebek arabası rahatlıkla sığıyor...
son olarak yakıt tüketimi aracım şuan 230 km yol yaptı... 230 km de şehir içi kullanımı... yakıt tüketimim 6.0 lt/ 100 km... aracı aldığımda PO dan 189 liraya fulletmiştim... şuan çeyrek depo mazot gitmedi... çeyreğe az kaldı...
kmde şehir içinde 23.4 kuruş civarı yakıyor... yakıt olarak beni memnun etti...
herkese keyifli forumlar...
fotobelit
28/07/2012, 15:36
Memnun oldugunuz belli..yakıt olarak şehir içi gayet güzel..Hayırlısı olsun tekrardan..
inş ikinci arabam ww olacak ama şimdilik puntoya devam
Eser Abi hayırlı uğurlu olsun aracın. Vwci oldun demek sen de :) City den sonra direksiyon sertliği nasıl?
Bu arada fotoğrafsız inceleme olmaz ama ;) En yakın zamanda fotoğrafları da bekliyoruz :)
Mugen_punto
28/07/2012, 18:37
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Puntodan önce benimde 2006 model golf vardı. Gerçekten güzel araç benzinli olduğu için satıp punto almıştım. Çekişi nasıl sizi memnun ettimi? Bu 1.6 tdi ler fiyatları kaçtan başlıyor?
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı uğurlu olsun hocam tekrardan inşallah kazasız belasız kullanırsınız..
kazasız belasız Eser abi :)
Hayırlı olsun Eser Kaptan, modeli nedir, kaç bin km'de?
uzuncocuk
28/07/2012, 22:46
hayırlı olsun eser iyi tercih
Hayırlı olsun Eser Kaptan, modeli nedir, kaç bin km'de?
2012 model 230 km.de daha...
volume23
28/07/2012, 23:27
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun Eser bey , kazasız belasız kullanın, bu arada hangi versiyonu, benimde ileride niyetimde olan Comfortline TSI veya Highline TSI istiyorum... ama DSG olmayanı çünkü DSG çok pahalı
Hayırlı uğurlu olsun Eser bey , kazasız belasız kullanın, bu arada hangi versiyonu, benimde ileride niyetimde olan Comfortline TSI veya Highline TSI istiyorum... ama DSG olmayanı çünkü DSG çok pahalı
Trendline aldım ben... trendline larda da hemen hemen her özellik mevcut...
zafermutlu
29/07/2012, 01:01
hayırlı olsun.. güle güle kullanın.. bende vw 2012 tiguan white aldım.. aksesuarları vw de uçuk fiaytlarda.forumlarda araştırıyorum bizim puntolar sudan ucuzmuş..bir rns 510 a 7000 tl filan diyorlar.. bizim araba paralarına aksesuar yaptıran var...
hayırlı olsun.. güle güle kullanın.. bende vw 2012 tiguan white aldım.. aksesuarları vw de uçuk fiaytlarda.forumlarda araştırıyorum bizim puntolar sudan ucuzmuş..bir rns 510 a 7000 tl filan diyorlar.. bizim araba paralarına aksesuar yaptıran var...
hayırlı olsun abi, biraz kullandıktan sonra sende görüşlerini paylaşırmısın, bi ara babam niyetlenmişti :) gerçi bize dizel lazım bakım zamanı yaklaşınca 5.5tan 6.0ya çıkıyor ortalama babam sinir krizine giriyo çok yakıyo diye :D
zafermutlu
29/07/2012, 02:00
hayırlı olsun abi, biraz kullandıktan sonra sende görüşlerini paylaşırmısın, bi ara babam niyetlenmişti :) gerçi bize dizel lazım bakım zamanı yaklaşınca 5.5tan 6.0ya çıkıyor ortalama babam sinir krizine giriyo çok yakıyo diye :D
teşekkürler ozan kardeşim.. forumlarda 1.6 dizel dsg li gelecek diye okumuştum.. kaç para olur bilemem ama ucuz da olmaz dsg farkı dizel farkı..
hayılı olsun fiyat olarak nedir acaba ?
teşekkürler ozan kardeşim.. forumlarda 1.6 dizel dsg li gelecek diye okumuştum.. kaç para olur bilemem ama ucuz da olmaz dsg farkı dizel farkı..
oda uçar gider dediğin gibi :) bizim üst limit yine 65 filan olur heralde sonuçta dizel full cmax o fiyata :)
hayılı olsun fiyat olarak nedir acaba ?
46.300 tl... Kasko 1222tl... Uzatilmis garanti 1500 tl...hepsi bu kadar..
hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.Bir kaç bin km sonra hem araca alışırsınız
hem de motor kendini bulduktan sonra daha ii yakıt değerleri elde edersiniz.
Eser bey hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız kullanın
Bende gp den sonra golf tercih edenlerdenim 1,5 yıldır kullanıyorum Benim aracımda 1,6 102bg trendline Memnun olmanıza sevindim Trendline yetersiz gelirse ki bence gelecektir ufak tefek donanım değişiklikleri yapabilirsiniz Bu konudaki tecrübelerimi sizinle paylaşabilirim
Bende puntomu sattıktan sonra 2012 golf 1.6 tdi highline aldım. Oncesi arac çok keyifli yol tutusu güzel iç malzemesi çok kaliteli izolasyon olayı güzel içeri hiç ses almıyor desem yeri. 1.6 motor çok keyifli ölü devir olayı hiç yok desem yeridir. Ses sistemi çok kaliteli. Puntomu göre biraz daha fazla yakıyor. Ama bazen sattığım puntomu özlemiyor değilim. İlk aracimdi ondan mı acaba. Sorusu olan oZelden yazabilir
hayırlı olsun...golf 7 lerden haber var mı ?
Onumuzdeki yil cikacak galiba... Golf 5 senede bir kasa degistirmis... Senesi geldi sanirim...
hayırlı olsun...golf 7 lerden haber var mı ?
kasımda autoshowa çıkıcak diyenler var
kasımda autoshowa çıkıcak diyenler var
Eylülde türkiyeye gelecek hatta şimdiden sıraya yazmaya başladılar bile diyen var :) Net bilgi için doğuşu bir arayım :)
Edit: 2013 ün ilk yarısıymış...
Golf7 eylül sonunda autoshow da tanıtılacak ve 2013 ilk çeyreğinde satışa sunulacak
Hayirli olsun gule gule kullanin.
pilotender
31/07/2012, 00:29
VW de işin suyunu çıkarttı. Bir model sürekli kasa değiştiriyorsa o modelin ömrü bitmiş demektir bence...
VW de işin suyunu çıkarttı. Bir model sürekli kasa değiştiriyorsa o modelin ömrü bitmiş demektir bence...
vw golfün reklamını Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir şeklinde yaptığını unutmayalım...
+1 abarttılar bencede makyaj yapar gibi kasa değişiyor :)
pilotender
06/08/2012, 03:23
vw golfün reklamını Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir şeklinde yaptığını unutmayalım...
Babamda da Polo var. VW için kötü arabadır demiyorum. Gerçekten rahat ve kullanımı zevkli araçlar yapıyorlar. Lakin ben çok taraflı konuştuğunuzu düşünüyorum. Kullandığınız araba Golf olmasaydı konuşma tarzınız daha farklı olurdu sayın moderatör. Adamların reklamı nasıl yaptığı beni hiç alakadar etmez. Ben gördüğüme yorum yaparım. Benim şahsi fikrim, efsane çok fazla şekil değiştirmez. Çok şekil değiştirmeden yıllara meydan okuyabiliyorsa efsane olabilir!
liebermann
17/08/2012, 15:01
punto kararına varmadan ve bu foruma kayıt olmadan ben de wv alırım , golf veya polo alırım diyordum ancak aylardır o kadar sıkı takip ediyorum ki forumları, vw sadece fazla fiyat vermiş oluyorsunuz o kadar.. evet belki konfor bi tık daha yukardadır ama arada fazla vereceğiniz 15-20k fiyatlara değmez.. milletçe bize itelenmek istenen vw fiyatlarını rahatlıkla ödeyecek zenginlikte olmadığımızı düşünüyorum..
punto kararına varmadan ve bu foruma kayıt olmadan ben de wv alırım , golf veya polo alırım diyordum ancak aylardır o kadar sıkı takip ediyorum ki forumları, vw sadece fazla fiyat vermiş oluyorsunuz o kadar.. Evet belki konfor bi tık daha yukardadır ama arada fazla vereceğiniz 15-20k fiyatlara değmez.. Milletçe bize itelenmek istenen vw fiyatlarını rahatlıkla ödeyecek zenginlikte olmadığımızı düşünüyorum..
vw golf sınıfının en ucuz fiyatlarına sahip donanım ve mototr seçenekleriyle kıyaslayın lütfen... 122 hp tsi higline 47700 tl şu anda bu paralara bu dolulukta bu sınıfta bence gayet rekabetçi.... Dizelleri ve otomatik vitesi pahalı... Polo pahalı diyebilirim ama 15-20k değil... Hatta gti 180 hp dsg si 48800 den başlıyo bence harika bi fiyat... Vw bazı modelleri pahalı jetta gibi... Oda ülkemizde ki vergi sisteminden kaynaklanıyo meksika üretimi araçlar %10 fazla vergi alınıyor. şu ana kadar vw jetta-polo clasic - caddy- seat cordoba - grande punto kullandım... şuan ford focus kullanıyorum... 1,5 sene grande punto kullandıktan sonra alman dan şaşmamaya karar verdim...
Eserciğim yeni aracın hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle....