Orijinalini görmek için tıklayınız : Hillholder Punto evo
Arkadaşlar yokuş kalkış desteğini sonradan taktırabiliyor muyuz?2012 mylife araç.Bir de kullananlar memnun mu?Teşekkürler.
zafer murat
26/07/2012, 14:10
Malesef yapılmıyor anca aracı satın almadan önce aracı ona göre sipariş verebilip esp asr hilholder bütün paket o paketi satın almanız gerekiyor.Ona göre araç özel üretim oluyor.
Honor COOPER
26/07/2012, 14:22
hill holder mükemmel bir şey zaten o bonus esas onu yanında getiren ESP olmazsa olmaz.
Güvenlik paketi dahilinde olduğundan eklenmesi mümkün değil ne yazıkki...
volume23
26/07/2012, 14:29
Hiç kullanmıyorum hill i olmaz sa olmaz bişey değil ama esp olmaz sa olmazlardan.
liebermann
26/07/2012, 14:43
dış aksesuar dışında birçok özellik daha sonra fiat araçlara takılamıyor, aslında takılabilse, servisler bunu uygulayabilse, fiat pazarı daha da büyür, en bariz eksilerinden..
Hiç kullanmıyorum hill i olmaz sa olmaz bişey değil ama esp olmaz sa olmazlardan.
Erkan ESP açıksa zaten, sen istesen de istemesen de devrede hill holder. İşe de yarayan bir şey ama dediğin gibi ESP çok daha önemli :)
yokuş sorunun varsa dert etme araçlarımızn çoğu destekli olduğu için debriyajı ucundan bırak asla geri kaçmaz..;)
dış aksesuar dışında birçok özellik daha sonra fiat araçlara takılamıyor, aslında takılabilse, servisler bunu uygulayabilse, fiat pazarı daha da büyür, en bariz eksilerinden..
Sadece FİAT değil benim bildiğim hiçbir araca sonradan ESP takılamıyor.Takılsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum, kaldıki bizim araçlarda ESP çok hassas değil gibi.
Ziyaretci036
27/07/2012, 13:24
erkan esp açıksa zaten, sen istesen de istemesen de devrede hill holder. Işe de yarayan bir şey ama dediğin gibi esp çok daha önemli :)
+1000
hillholder yararlı olmaz olurmu dik yokuşda park halinde önünde arkanda arabalar bitişik iken öyle bir yararı oluyorki..