Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon Yardım
Merhabalar,
Aracıma bi-xenon far yaptırmak istiyorum ama birsürü olumlu olumsuz haber okudum. Yok farklar uyumsuzmuş mercekli xenon için, işte açılıp kesilmesi lazımmış bunu her usta düzgün yapamazmış, fark yükseklik motoru bozulursa muayeneden geçemez vs. Bu konuda birisi yardımcı olabilir mi acaba?
Ziyaretci037
25/07/2012, 10:58
Merhabalar,
Aracıma bi-xenon far yaptırmak istiyorum ama birsürü olumlu olumsuz haber okudum. Yok farklar uyumsuzmuş mercekli xenon için, işte açılıp kesilmesi lazımmış bunu her usta düzgün yapamazmış, fark yükseklik motoru bozulursa muayeneden geçemez vs. Bu konuda birisi yardımcı olabilir mi acaba?
Artik hic bisekilde muayeneden gecemiyo eger yaptiricaksaniz mutlaka cikma far alip onlara yaptirin cunku xenonla muayeneden gecemezsiniz.İsinin ehli bi ustaya yaptirmakta da fayda var cunku merceklerin yonunu falan ayarlamak kolay is degil..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Artik hic bisekilde muayeneden gecemiyo eger yaptiricaksaniz mutlaka cikma far alip onlara yaptirin cunku xenonla muayeneden gecemezsiniz.İsinin ehli bi ustaya yaptirmakta da fayda var cunku merceklerin yonunu falan ayarlamak kolay is degil..
Peki bu işi servisler garanti kapsamında yapıyor mu? yaptıran varsa tahmini fiyat nedir acaba?
Ziyaretci037
25/07/2012, 11:01
Peki bu işi servisler garanti kapsamında yapıyor mu? yaptıran varsa tahmini fiyat nedir acaba?
Servis yapmaz.Cikma farla birlikte yaklasik 600-700lirayi buluyo..
Sparco34
25/07/2012, 11:05
xenonlar orjinal fabrika çıkışı olmayan araçlarda ağır kusur olarak tüvtürkden kalıyor araçlar
ama dersem xenon muayene öncesi çıkarırım dersen kimsesin dediğini değil kendi bildiğini yap
benim paliiomda var ben muayeneden önce taktırmıştım sisler dahil sonrası gelince 2 hafta sonra söktüm vede muayenden geçtikten sonra geri taktım :D
far ayarının güzelce yaptırınca sıkıntı olmuyor
Servis yapmaz.Cikma farla birlikte yaklasik 600-700lirayi buluyo..
Teşekkür ederim dostum vakit ayırıp cevapladığın için. Biraz daha araştırayım ben.
Ziyaretci037
25/07/2012, 11:10
Teşekkür ederim dostum vakit ayırıp cevapladığın için. Biraz daha araştırayım ben.
Rica ederim.Daha detayli bilgi icin geceucusu sitesine bakabilirsiniz..
hocam sahibinden com a yaz bi xenon far diye orda uygulanmış arabalar çıkıyor cruze falan bakabilirsin
hocam sahibinden com a yaz bi xenon far diye orda uygulanmış arabalar çıkıyor cruze falan bakabilirsin
Teşekkürler