PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugun basıma gelenler....

raptor9999
23/07/2012, 21:52
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2008 Model 20.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 92438246 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-super-grande-punto-92438246/detay/)

ilandaki aracı almak için pazar gunu aksam 22.30 arabasına bınıp adanadan elazıga gıttım...saat 6.30 da otogardaydım saat 8 de arkadas aracıyla otogara geldi bakdım sagına soluna pek anlamam ama dondum bı etrafında arac cok sık ve temız gozukuyodu ıcıde pırıl pırıldı calısmasıda gayet sessız saglıklıydı ...fiat servisine gittik expertiz için ben aldım gozuyle bakıyodum walla neyse servise dedim expertiz cıkartıcaz dedıler bız sadece motora bakarız kapotaya bakmayız dedım o nasıl ıs ? dedıler kaportaya bakmıyoruz rıske gırmıyoruz 3 kurus alacagz dıe ...sınırlendım ...neyse bosch car servisi gidelım dedım girdik içeri bi sürü araba var kaporta ısı fılanda yapıyorlar adam aynı seyı soyledı dedı motora bakarım...dondum kaldım ...adamda adanalıymıs hemserı muhabetıne gırdık dedım bole bole bana yardımcı ol kardes ben anlamam bana dedı walla bende bu arabalardan pek anlamam o yuzden karısmam dedı ama kaputun ıcıne fılan bakdı pıs pıs guldu dedı noldu bısey gorduysen soyle dedı walla benım sana dıcegım su ıyı bı servıse gostermeden alma bu aracı...ıyıce kıl oldum sogudum arabadan....elazıgda kaportaya bakan adam yok varmı bole bıse....bi daha fiat servisine gittik dedim aracın gecmısını sorgulatayım orda baktılar arac 20.000 bakımlarına gelmıs sonra ön tamponu degıstırmıs sonra arka tamponu degıstırmıs felan fılan orda zaten buz gıbı oldum sahıbıne dedım kardes benı otogara bırak....adamda dondu kaldı oda bılmıyormus...bındık arabaya dedı kardes tamam araba satıs ısı bıttı ama gel bı sanaıyeye gıdelım benım tanıdıgım var araba senınmıs ben alıcakmısım gıbı soralım neyı var neyı yok ogrenelın dedı gıttık arkadasıymıs dedı ben bu aracı alıcam bak bakalım adam bakdı dondu etrafında sag ve sol tarafı boyalı dedı ama kazası fılan yok dedı muhtemelen cızılmus surtulmusdur dedı tamponların degısmesı hıc onemlı degıl ben hıc bakmam bıle ona dedı plastık tampon dedı...vesselam saat 6.30 baslayan elazıg macerası saat 10.00 arabıysla bınmemle sona erdı...aslında araba saat gıbıydı saglıklıydı ama sımdı bu aracı satarken ön arka tamponu degısmıs sagı ve solu boyalı desem kaca satabılırmkı ? almadan geldım bılmıyorum ıyımı ettım kotumu ettım...sahıbınden.coma bakıyorum fıyatlar ucuyor kı nasıl ucuyor 23 24 bın lıra ısıtıyor mıllet yaf...sanırım bu gıdısle eylul ayına kadar beklıcez araba almak ıcın...hayırlısı olsun artık....

Ayberk0616
23/07/2012, 22:00
İyide sağı solu boyalı ön arka tampon değişmiş daha ne kaldı ki?
Kaput,tavan,bagaj kapağı :D

aykutisci
23/07/2012, 22:11
benim aracımda kaput ve bagaj kapağı orjinali ile değişmir tramerde 5000 lira hasar kaydı mevcut ama aracın şasesinde kaynak oynama vs yok panel değişmemiş yani arac ufak bi kaza geçirmiş ama servis değişmeyi ön görmüş aldığımız kişide ford otosandan aldım aracı oranın çalışanı tanıdıkdı daha önce sıfır ford fusion almıştık aracı gözünüz kapalı alın abi kaçırmayın dedi o zamanın piyasasıyla 2011 başında 18,000 liraya aldıydım aracı ve rahat 5 sene daha biniciem benim düşüncem keşke aracda bu kadarda şey çıkınca adamın başına vurup iyice fiyatı düşürüp aracı alsaydınız sonuçda aracda ağır bi kaza yokmuş

Scottie
23/07/2012, 22:12
hayırlısı olsun...

kdrrshnn
23/07/2012, 22:22
araba işi kısmet işidir o araba sizin kısmetiniz değilmiş demekki hayırlısı olsun

raptor9999
23/07/2012, 22:50
alsamda ıcıme sınmeyecekdı almadım uzgunum ama en azından kafam rahat....

fota
23/07/2012, 23:16
içinize sinmesi önemli olan, sinmemişse hayrlisi buymş demek .

ZAK1980
23/07/2012, 23:43
Bızım mıllet olarak takıntımız bence arabanın motorunda,şasesınde ,yuruyenınde bır sıkıntı yoksa takla atmamıs ıse alınabılır tampon degısmıstır ,bagaj degısmıstır veya kapı sonucta yuruyen de sıkıntı yok ıse kaporta cokta onemlı olmamalı bence ama Türk mılletı olarak boyleyız bende boyleyım ne yazıkkı ama Avrupada bunlar onemlı olmuyor kaporta falan adamlar dırek arac benı yolda bırakırmı motoru sıkıntılı mı dıye bakıyorlar yanı iç organlar ıle ılgılıler bızım gıbı makyajında degıller .
Hayırlısı olsun ne dıyelım