Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan folyosu cam filmi app plaka ve ceza!!!!
Merhaba arkadaşlar;
dün gece floryada çevirmeye girdim adam tavan folyosu cam filmi app plakalardan ve emniyet kemerinden 400 tl civarında ceza kesiceğini söyledi... en son ikna ettim bana plakaları sök getir dedi... zor bela plakaları söktüm ve sadece cam filmine 154 tl ceza ve 1 hafta içinde filmleri söktürüp trafiğe gelmemi söledi.... cam filmlerine ceza kalkmamışmıydı?
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.. Bende cam filmine ceza kalktı diye biliyorum :surprise:
saolasın engin.. bağlıyolardı arabayı!! valla ucuz yırttık ama cam filmlerine ceza kalktı die biliyorum
Ziyaretci037
23/07/2012, 11:14
Ceza kalkti diye bisey yok arkadaslar sadece birisi mahkemeye verdi kazandi ve cezayi iptal ettirdi.Gerci mantikli dusununce bundan sonra bu nedenle ceza kesilmemesi gerekiyo ancak burasi Turkiye..
Sizinde ugrasicak zamaniniz ve paraniz varsa sizde dava acip iptal ettirebilirsiniz cezayi.
Gecmis olsun.Tavan kaplama olunca farkli renk arabayi baglayabiliyolar,iyi kurtarmissiniz.
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
Ziyaretci040
23/07/2012, 11:30
Geçmiş olsun dostum.
Cam filmin kaç numara ? 2 3 numara ise direkt kesiyorlar.Bende 1 numara var dün senin çevrildiğin yerden geçtim.Çevirmediler bile.
THE ORİGİNAL ... !
celenlee
23/07/2012, 11:46
Hangi maddeye dayanarak kesiyorsunuz diye sorabilirsiniz gayet düzgün bir dille.
Mahkeme bu cezaları iptal ediyor neden kesiyorsunuz denebilir.
Bir de Ruhsata 2 renk yazılma zorunluluğu aracın %20 sinin farklı bir renk olması durumunda gerçekleşiyor. bence puntoların tavanı toplam kaportanın %20sinden küçük.
Bu cezaya da bu şekilde itiraz edilebilir.
Kemer ve App plakayı bilmem ama :)
Kerberos
23/07/2012, 11:50
Benim filmler önler 1, arkalar 2 numara. Yaptıralı 4 ay kadar oldu, şimdiye kadar bir problem yaşamadım.
Geçmiş olsun dostum.
Cam filmin kaç numara ? 2 3 numara ise direkt kesiyorlar.Bende 1 numara var dün senin çevrildiğin yerden geçtim.Çevirmediler bile.
THE ORİGİNAL ... !
2 numara dostum neyse 154 tl ile kurtulduk yinede
Sparco34
23/07/2012, 11:51
Merhaba arkadaşlar;
dün gece floryada çevirmeye girdim adam tavan folyosu cam filmi app plakalardan ve emniyet kemerinden 400 tl civarında ceza kesiceğini söyledi... en son ikna ettim bana plakaları sök getir dedi... zor bela plakaları söktüm ve sadece cam filmine 154 tl ceza ve 1 hafta içinde filmleri söktürüp trafiğe gelmemi söledi.... cam filmlerine ceza kalkmamışmıydı?
Geçmiş olsun Hocam
1. tavan folyosunu ruhsata işletmen lazım onuda boya faturası muayene falan fılan
2. cam filmi çok koyu ise 1 numara denilen şey değil %75 karanlıkda olmayacaktır. belirli oranları var onların
onları geçerse cezaya tabi tutuluyorsun polis araç içini göremezse ceza yazar ama polisten polise değişiyor bu durum...
3. app plaka beşiktaş plakası vede mühürlü ise muayenede sadece hafif kusurlu olarak geçiyor mühürlü olupta sıkıntı yapmaları çok sacma biraz laf yapabilirdin bence.....
154 tl cezayı indirimli olarak yatırabilirsin :D 2 hafta içinde
Geçmiş olsun Hocam
1. tavan folyosunu ruhsata işletmen lazım onuda boya faturası muayene falan fılan
2. cam filmi çok koyu ise 1 numara denilen şey değil %75 karanlıkda olmayacaktır. belirli oranları var onların
onları geçerse cezaya tabi tutuluyorsun polis araç içini göremezse ceza yazar ama polisten polise değişiyor bu durum...
3. app plaka beşiktaş plakası vede mühürlü ise muayenede sadece hafif kusurlu olarak geçiyor mühürlü olupta sıkıntı yapmaları çok sacma biraz laf yapabilirdin bence.....
154 tl cezayı indirimli olarak yatırabilirsin :D 2 hafta içinde
saol kardeş eyv. ama appler mühürlü deildi adam zaten direk arabayı bağlamaya geldi yani kafaya koymuştu arabaya gelirken!!
Sparco34
23/07/2012, 12:00
saol kardeş eyv. ama appler mühürlü deildi adam zaten direk arabayı bağlamaya geldi yani kafaya koymuştu arabaya gelirken!!
ben bu memurları anlamıyorum arkadaşım ya milletin parasındamı gözü var malındamı gözü var tamam görevlerini yapıyor olabilirler ama abarthı ney :D
Geçmiş olsun amca oglu okadar söledim sana şuarabayla bukadar oynama diye ama dinletemedim :-))
şaka bi yana üzüldüm gerçekten ama 154lirayla kurtulmuşsun allah beterinden saklasın
Sparco34
23/07/2012, 12:17
Geçmiş olsun amca oglu okadar söledim sana şuarabayla bukadar oynama diye ama dinletemedim :-))
şaka bi yana üzüldüm gerçekten ama 154lirayla kurtulmuşsun allah beterinden saklasın
seko abi naber :D
şaka bi yana üzüldüm gerçekten ama 154lirayla kurtulmuşsun allah beterinden saklasınamcaoğlu hiç sorma la:D ellerim paramparça oldu çıkmıo tampon geldi plaka gelmio:D:D tam sonuna geldim çıktı çıkacak memur tmm çıkmıyosa zorlama demezmi!!! ellerim kesik içinde kaldı başlarım appsine:D
Budweiser
23/07/2012, 12:38
Ceza kalkti diye bisey yok arkadaslar sadece birisi mahkemeye verdi kazandi ve cezayi iptal ettirdi.Gerci mantikli dusununce bundan sonra bu nedenle ceza kesilmemesi gerekiyo ancak burasi Turkiye..
Sizinde ugrasicak zamaniniz ve paraniz varsa sizde dava acip iptal ettirebilirsiniz cezayi.
Gecmis olsun.Tavan kaplama olunca farkli renk arabayi baglayabiliyolar,iyi kurtarmissiniz.
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
+1 ceza kalkmadı. Adapazarında avukatın biri dava açtı kazandı. Yasal bir yürürlülük yok yani.
iptal edilen cezayı emsal olarak göstererek trafik mahkemesine cezanın iptali için başvurabilirsiniz..
Sparco34
23/07/2012, 12:49
iptal edilen cezayı emsal olarak göstererek trafik mahkemesine cezanın iptali için başvurabilirsiniz..
mahkeme ceza yazılan aracı araştıracaklardır inceliyecektir.
ondan sonra karar verilir ama :D şansa %50 payın var
Perdiril
23/07/2012, 12:49
Cam filmine ceza kalkmadı ama avukatın kazandığı mahkeme emsal gösterileceği için mahkemeye verirsen ceza iptal olur.
aynen öyle o iptal edilen kişinin camlarının rengi sizinkinden açık değilse cezanız iptal edilir büyük ihtimal..
Ziyaretçi034
23/07/2012, 13:10
ceza iptali için başvurmak tamamda cam filmleri sökülcekmi genede ? zira mahkemenin 1 hafta içinde sonuçlanacağını sanmıyorum, 1 hafta sonra bi çevirmeye yakalansak arabayı bağlarlarmı direkt?
kısaca bu işin prosedürü nedir bilen var mı? aklımızın bi köşesinde bulunsun :)
Sparco34
23/07/2012, 13:18
ceza iptali için başvurmak tamamda cam filmleri sökülcekmi genede ? zira mahkemenin 1 hafta içinde sonuçlanacağını sanmıyorum, 1 hafta sonra bi çevirmeye yakalansak arabayı bağlarlarmı direkt?
kısaca bu işin prosedürü nedir bilen var mı? aklımızın bi köşesinde bulunsun :)
1 Olayın sıcağına sıcağına başvurulması lazım
2 aracı mahkeme kararı ile alıp modifiye şube memurları tarafından incelenecektir.
3 araçta modifikasyon herşey dahil kontrol edilecektir.
4 araçta cam filminin görüş yönlerine bakılacaktır.
5 mahkeme kararıyla tek başına çözmen biraz zor avukat girmesi daha hızlı sonuç alabilirsin
mümkünse hemen gidip öğle tatilinden sonra dilekçenizi verin bencede.
celenlee
23/07/2012, 13:45
Cezanın hangi maddeye dayanılarak kesildiğine bir bakın ama önce :)
Sparco34
23/07/2012, 13:47
Cezanın hangi maddeye dayanılarak kesildiğine bir bakın ama önce :)
oda var :D
Bende orj e çeviriyorum arabamı
modifiyeye karşıyız orj e agşıgız :-D
modifiyeye karşıyız orj e agşıgız :-Dharbimi yok yok yapmassıns sen:D
FeyyazYavuz
23/07/2012, 18:24
aynen doğrudur mahkemeye gidip emsâl gösterin ceza da kalkar filmleri söküp meni kaldırmak zorunda da kalmazsınız
hocam geçmiş olsun inşallah birdaha başınıza gelmez filmleri sökmeyi düşünüyorsan sakın kendin sökme sıkıntı çıkarır..sırf bu yüzden perde almıştım..
Sparco34
23/07/2012, 18:38
modifiyeye karşıyız orj e agşıgız :-D
ciddimisin seko
Ziyaretci040
23/07/2012, 19:01
Kardeşim plakanın arasına çelik tel sokucaksın Aşşağı yukarı oynatarak ( Tampona doğru değil dışa doğru çekerek) çıkarabilirsin...App plaka nedir zaten çözebilmiş değilim vallahi.
ciddimisin seko
hanımdan zıngıt yedı ondan abı sen takılmaaaa serkan abıye puhahah
Semih Kurtulmus
23/07/2012, 22:08
Merhaba arkadaşlar;
ben sordum polislere kalkmamış o dava varmış sadece ortada ama deseydin keşke buradan o kadar lüks araba geçiyor bula bula benim arabayı mı buldun diye üç kuruş para kazanıyoruz onu da cezaya verirsek halimiz ne olur diye...
ama cidden öyle yani
ben sordum polislere kalkmamış o dava varmış sadece ortada ama deseydin keşke buradan o kadar lüks araba geçiyor bula bula benim arabayı mı buldun diye üç kuruş para kazanıyoruz onu da cezaya verirsek halimiz ne olur diye...
ama cidden öyle yani
aynen semihim ama bnm hiç kaçar tarafım yokki hadi filmden yırttık tavandan? hadi ondanda yırttık app plakalardan!!! sadece film olsaydı bi nevi kardeşim
ahmetcihanokke
24/07/2012, 03:11
ben bu memurları anlamıyorum arkadaşım ya milletin parasındamı gözü var malındamı gözü var tamam görevlerini yapıyor olabilirler ama abarthı ney :D
sadece bizlere değil herkeze.bu plakada muhur olmadıgı ıcın bır tane polıs memuru nerdeyse meslegınden oluyodu.(sahte plaka kullanmak)o yuzden bence sakıncalı bı ıs genede buna sukur gecmıs olsun
Sparco34
24/07/2012, 09:43
sadece bizlere değil herkeze.bu plakada muhur olmadıgı ıcın bır tane polıs memuru nerdeyse meslegınden oluyodu.(sahte plaka kullanmak)o yuzden bence sakıncalı bı ıs genede buna sukur gecmıs olsun
allahtan benim araca önceden yapılan 2 mühürlü app var
ceza indiriminden yararlanmam için 2 hafta var.. 1 haftada filmleri sök gel dediler.. şimdi ben bu cezayı ödemeden filmleri söküp gösterebilirim değilmi? yani illa ceza ödeyip gitmem şart değil?
Sparco34
25/07/2012, 12:16
ceza indiriminden yararlanmam için 2 hafta var.. 1 haftada filmleri sök gel dediler.. şimdi ben bu cezayı ödemeden filmleri söküp gösterebilirim değilmi? yani illa ceza ödeyip gitmem şart değil?
evet kardeşim ceza ister öde ister ödeme :D
ödemedende trafik düşümünü yapabilirsin
cosworth20
25/07/2012, 12:51
Geçen ön camlarım filmsiz olmasına rağmen filmli bunlar die bana da ceza kesmeye kalktı polis emice ama baktıki tırnakları camı avuçluyor sonra ser bıraktı :D çok enteresan tip polisler var...
Geçen ön camlarım filmsiz olmasına rağmen filmli bunlar die bana da ceza kesmeye kalktı polis emice ama baktıki tırnakları camı avuçluyor sonra ser bıraktı :D çok enteresan tip polisler var...
rahatsızlık varmış o emicede:D
Sparco34
25/07/2012, 18:25
:motorcu::motorcu:
yunuslarada dikkat etmek lazım
Daha da birkaçgün önce film yaptırdım insana bir şüphe oluyor :) 1Numaraya'da çok karışan memur varmı acaba?
adamlar taktığında 1 numara 3 numaraya bakmıyolarki... söktük fimleri bugün emniyete gidicek arabam meni kaldırcaz nelerle uğraşıyoruz canım ülkemde!!!!!
Ziyaretçi034
30/07/2012, 11:07
tamamen şans işi bu,
aralık ayında yaptırdım filmleri, 2 numara. hiç bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. bir arkadaşım yeni aldığı aracına cumartesi 2 numara film yaptırdı, pazar günü bebekte cezayı yedi, ertesi gün söktürdü, uğraştı v.s.
tamamen şans işi bu,
aralık ayında yaptırdım filmleri, 2 numara. hiç bi sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. bir arkadaşım yeni aldığı aracına cumartesi 2 numara film yaptırdı, pazar günü bebekte cezayı yedi, ertesi gün söktürdü, uğraştı v.s.
oğuz; harbiden doğru sölüyosun:) 19 aydır hiç bi sıkıntım olmadı ama işte olmıcak die bişey yok:) arkadaşındakide ne şansmış yaaa
Ziyaretçi034
30/07/2012, 11:25
oğuz; harbiden doğru sölüyosun:) 19 aydır hiç bi sıkıntım olmadı ama işte olmıcak die bişey yok:) arkadaşındakide ne şansmış yaaa
bende teselli ettim abi dert etme, bak ne güzel cam filmi daha yeniyken söktürdüler, mazallah 1 sene sonra olsa yapışkandır v.s. uğraştıracaktı sökerken diye... dalga geçtiğimi anladı tabi :D
bende teselli ettim abi dert etme, bak ne güzel cam filmi daha yeniyken söktürdüler, mazallah 1 sene sonra olsa yapışkandır v.s. uğraştıracaktı sökerken diye... dalga geçtiğimi anladı tabi :Dehehehehe:) adam daha tadını alamamış yyaa hakkaten uyuz oluncak bi durum:)
Gecmis olsun gercekten. Yakalanma biraz da sans isi.
Gecmis olsun gercekten. Yakalanma biraz da sans isi.hakkaten öle tşk ederim
thekafkef
30/07/2012, 22:55
cam filmine ceza kalkmadı mı :O
Belki sorduğum şey saçma olacak ama aklıma şöyle br şey geldi.
Filmleri camın iç kısmından kaplatmak mümkün değil mi? :crutch00:Yani yine içeriyi göstermesin ama yapışkanı camın iç üzeyine yapışacak şekilde olsun.
Polis filmmi var dediğinde orjinal istersen tırnakla dersin:)
aykut_1914
31/07/2012, 01:23
güzel fikir,şrefszim aklıma gelmişti :D
celenlee
31/07/2012, 01:25
Belki sorduğum şey saçma olacak ama aklıma şöyle br şey geldi.
Filmleri camın iç kısmından kaplatmak mümkün değil mi? :crutch00:Yani yine içeriyi göstermesin ama yapışkanı camın iç üzeyine yapışacak şekilde olsun.
Polis filmmi var dediğinde orjinal istersen tırnakla dersin:)
Zaten hepsi içten kaplanmıyor mu?
Benimkiler içten kaplı.
içten yapılıyor tabikide :D
içten kaplanıyorda biz anlamadık herhalde:D neyse dün emniyete gitti arabam tavanıda söktürdüler bi güzel araba bildiğiniz yolunmuş tavuk gibi oldu tavan folyosu yok cam filmi yok app plakalarım gitti arabaya bakasım gelmiyo:(...
celenlee
31/07/2012, 16:37
içten kaplanıyorda biz anlamadık herhalde:D neyse dün emniyete gitti arabam tavanıda söktürdüler bi güzel araba bildiğiniz yolunmuş tavuk gibi oldu tavan folyosu yok cam filmi yok app plakalarım gitti arabaya bakasım gelmiyo:(...
Peki hiç sormadınız mı? Bu %30 olayı nedir?
Bu ceza maddesi nedir diye?
Peki hiç sormadınız mı? Bu %30 olayı nedir?
Bu ceza maddesi nedir diye?
ben bugün muayenede sordum %30 muhabbetini, "tavanda veya kaputta varsa işletilmesi lazım" dediler, bilginize,(bence birazda muayeneyi yapan elemanın kıllığı )
ayrıca bugün bi kez daha nefret ettim ülkemin gerzekliklerinden ,tüp taktırdığım için muayeneye gitmiştim,tavandan dolayı "ağır kusur" yazdılar rapora ,"işletiim bari, söktürüp tekrar taktırmak ruhsat masrafından çok olur diye" dedim ,tespit raporu aldım,şimdi trafikte ruhsat değişecek ,ama asıl rezillik,ruhsat değiştikten sonra bu seferde tüp için tekrar ruhsat değişecek.... neden bi kerede ikisi birden yapılmaz anlamadım...vatandaşı yolmak için dört bir taraftan kuşatılmış durumdayız,haram zıkkım olsun verdiğim fazladan 2. ruhsat parası.
ben bugün muayenede sordum %30 muhabbetini, "tavanda veya kaputta varsa işletilmesi lazım" dediler, bilginize,(bence birazda muayeneyi yapan elemanın kıllığı )
ayrıca bugün bi kez daha nefret ettim ülkemin gerzekliklerinden ,tüp taktırdığım için muayeneye gitmiştim,tavandan dolayı "ağır kusur" yazdılar rapora ,"işletiim bari, söktürüp tekrar taktırmak ruhsat masrafından çok olur diye" dedim ,tespit raporu aldım,şimdi trafikte ruhsat değişecek ,ama asıl rezillik,ruhsat değiştikten sonra bu seferde tüp için tekrar ruhsat değişecek.... neden bi kerede ikisi birden yapılmaz anlamadım...vatandaşı yolmak için dört bir taraftan kuşatılmış durumdayız,haram zıkkım olsun verdiğim fazladan 2. ruhsat parası.mustafa abi sonuna kadar haklısın valla... abi tavanımı işleticeksin?
tuncaykcd
01/08/2012, 19:36
bende izmir bornovada köprü altında gereksiz bir kırmızı ışıkdan geçerken yedim cezayı geçen haftasonuda camlara film yaptırmıştım.polis emmi ooo camlarda filmliymiş yazık oldu bak şimdi durdurduk cezan 2ye katlandı 154 kırmızıışık 154 de filmden yiyecen dedi. yapma dedim etme dedim sadece kırmızıya razı olduk. polis amcama sordum cezan 154 peşim ödersen 100 dedi bende sana ödiyim 50 lira olsun dedim. yok dedi arabada komser var diyor. olmasa alacak. ayrıca bu ara apolet söktürme olaylarından çok sinirliler ankarada dayım var demeyin benden önceki adama köpürüyorlardı.
sadece kırmızı ışığamı kesti cezayı peki?
cama film sadece ticari araclarda geçerli
filmden dolayı arabaya el koyunmaz
katip onur
14/12/2013, 12:55
Geçmiş olsun arkadaşım.. Puntonun ön kaputu kaplamanın da cezası var mı? bilen var mı?