Orijinalini görmek için tıklayınız : Dejavu
Bende aracımı sizler ile paylaşmak istedim belki daha önce diğer sahibi tarafından paylaşılmış olabilir eğer daha önce bir paylaşım var ise kusuruma bakmayın ::)
2006 model GP 1.4 starjet dynamic
Anlatmak gerekirse motorda oynama yok sadece kat iptali açık hava filtresi ve çift egsoz var
Dış kısımda ise far kiti yurt dışından gelme body kit ve oxigin 17 inç jant önlerde 205/45/17 arkalarda 215/45/17 kumho lastik mevcut iç kısımda sadece ses sistemi bulunmakta
aykutisci
23/07/2012, 04:23
şu kaput uzatma çok yakışıyor puntolara ... Maşallah Allah nazardan saklasın
Gokdeniz34
23/07/2012, 04:35
Süper güle güle bin
maşallah güzel araç güle güle kullanın..
iddialı.. güle güle kullanın :)
maşallah güle güle kullanın
olmuş bu :D on numara beş yıldız :D
Sparco34
23/07/2012, 12:14
sahibinden.comda gördüm bunu
maşallah
masallah cok güzel arac allah kaza bela vermesin..
basarılı :)
Kazasız belasız kullanın, ben pek beğenmedim
sedat06DF5649
23/07/2012, 16:49
kazasız belasız
Ziyaretci037
23/07/2012, 21:28
Çok fazla iddialı.Güle güle kullanın..
emrahisilti
23/07/2012, 22:01
Cok kasli duruyor bende begenmedim allah kaza bela vermesin
kdrrshnn
23/07/2012, 22:57
bi an gerçek değil diye aklımdan geçti body kıt on numara olmuş güle güle kullanın kazasız belasız
yorumlar için herkese teşekkürler yorumlarınıza saygı duyuyorum çevremde ki kişilerde %50 beğenen var %50 beğenmeyen var orjinale çevirme konusunda herkez bişi söylüyor ama böyle güzeliz
benim tek sorunum ön tarafın yüksekliği onu hallettim mi tamamdır onuda 5cmlik yay ile çözmeyi düşünüyorum tabi yerse
Herşeye rağmen arabamı seviyorum :) :) :)
bence cok iddali ve güzel olmuş :) 10 numara :) ama azcık fazla kaslı :)
aracını görmek isterim orduya giderken yakından :)
maşallah çok dikkat çekici. Nazara gelmeyin :)kazasiz belasız sürüşler. böyle fotolar koymayın kiskananlar olabilir:)
Yakışıklı kırmızı , kazasi belasiz masallah. Ben cok begendim
DeepFear
24/07/2012, 15:24
Çok güzel araç allah kaza bela vermesin..
tek kapı skydome şunu evo da başaramadık :( aracınız çok iddialı çok farklı ve çok güzel kazasız belasız kullanın :)
Sparco34
25/07/2012, 10:03
değişik bi araç gerçekten satma sebebin ney sahibiden.comda gördüm ilanını
Çok Güzel Araç Allah Nazardan Sakınsın....
İlk önce sahibinden de görmüştüm ve merak etmiştim acaba forumdan mı diye, baktım sticker da yok değildir dedim ama forumdan olduğuna sevindim.. böyle müthiş araçları aramızda görmekten mutluluk duyarız...
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 92217709 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-4-starjet-dynamic-92217709/detay)
krakercocuk
26/07/2012, 12:53
güzel araç
maşallah çok iddaalı.. özellikle arka tamponu çok beğendim..:wink:
bence cok iddali ve güzel olmuş :) 10 numara :) ama azcık fazla kaslı :)
aracını görmek isterim orduya giderken yakından :)
tabi görebilirsin ama bayrama doğru çünkü istanbuldayım bayrama kadar ordunun neresindensin benim eşim ordulu :)
değişik bi araç gerçekten satma sebebin ney sahibiden.comda gördüm ilanını
4 kapılı bir araç almak için arabamı seviyorum ama aile genişlemeye başlayınca yapacak bişi yok
istemedende olsa içimden gelmesede araç satılıktır bilginize
4 kapılı bir araç gerekli lazım olduğu için satıyorum araçta bir sorun bir sıkıntı yoktur
Ben görmemiştim daha önce aracı güzelll gayet güzelll :) iyi günlerde kullanın maşallah farklı olmak iyidir :) satılıyomuş gerçi hayırlı satışlar olsun
Kaputu kim uzattıysa çok iyi işçilik çıkartmış eline sağlık ustanın.Allah kaza bela vermesin
okan atak
12/02/2014, 20:39
masallah cok guzel bi arac
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
byadrenalin
12/02/2014, 21:06
Maşallah güzel araç ama bana body kit biraz abartılı geldi :) Özellikle kaput uzatma çok iyi ama. Bu arada ben de Samsun 'luyum :)
Çok güzel araç Allah kaza bela vermesin maşallah
IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.
2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp
erenemre
13/02/2014, 00:03
far kaşı hariç hepsi çok iyi özellikle body kit e bayıldım
Siz beğeniyorsanız diğer bakışlar önemsiz,sorun yok :) Kazasız belasız nazar değmesin.
cengizhan
13/02/2014, 02:11
istemedende olsa içimden gelmesede araç satılıktır bilginize
4 kapılı bir araç gerekli lazım olduğu için satıyorum araçta bir sorun bir sıkıntı yoktur
Hakikaten çok güzel olmuş. Daha önce hiç böylesini görmemiştim. Tam "custom" olmuş yani. :cool0000:
Merak ettim kaça sattınız ? Alan forumdan biri değil galiba ? Olsa haberimiz olurdu ?
emreaktan
13/02/2014, 03:06
bu araç çanakkale deydi hep bakardım sıfırdı o zamanlar sonra benim yeğenim aldı eğer kopyası yoksa tabi orjinaldi herşeyi bütün aksesuarları bunun sonra satıp 207 almıştı
aozalatur
13/02/2014, 03:51
kazasız belasız cezasız sürüşler inşallah..
grande60
13/02/2014, 15:12
Araç gerçekten çok güzel hocam, bi sorum olcak bu body kiti nasıl temin ederim getirtme şansızmız varmı ve fiyatı ne kadar.
rockforever
13/02/2014, 18:13
masallah çok begendim
Hakikaten çok güzel olmuş. Daha önce hiç böylesini görmemiştim. Tam "custom" olmuş yani. :cool0000:
Merak ettim kaça sattınız ? Alan forumdan biri değil galiba ? Olsa haberimiz olurdu ?
Araç halen bende 2 senedir bende ve forumdayım
bu araç çanakkale deydi hep bakardım sıfırdı o zamanlar sonra benim yeğenim aldı eğer kopyası yoksa tabi orjinaldi herşeyi bütün aksesuarları bunun sonra satıp 207 almıştı
kopyası değil aynı araç çanakkaleden ankaraya gecti sonra benim nufusa kayıt oldu :)
Araç gerçekten çok güzel hocam, bi sorum olcak bu body kiti nasıl temin ederim getirtme şansızmız varmı ve fiyatı ne kadar.
pm yazmıştım size
TuqayVAROL
18/02/2014, 13:13
Bu araba Hayaletmidir Nedir. :D Daha Önce NErelerdeydi Bu araç..
İlk Defa Gördüm.. Çok Güzel Olmuş.. Kazasız Belasız İnş...
Bu araba Hayaletmidir Nedir. :D Daha Önce NErelerdeydi Bu araç..
İlk Defa Gördüm.. Çok Güzel Olmuş.. Kazasız Belasız İnş...
hayalet değil yaklaşık 2 senedir forumda :) ben genellikle dejavu diyorum ona