Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep'te direksiyona deri kaplama yapan yer varmı ?

sunas
22/07/2012, 22:51
Benim aracın direksiyon derisi delindi elime gelip duruyor. Daha fazla soyulmasın diye japon yapıştırıcı ile yapıştırdım ama hem görüntüsü kötü hem hala direksiyon çevirirken hissettiriyor rahatsız oluyorum. Servis 500 tl istiyor.
Gaziantep'te olup bu işi iyi yapabilecek bir yer bilen var mı acaba ?

ykaya1983
22/07/2012, 23:28
Ben sanayide hiçbir yerde görmedim.Güya antepte yapılmayan birşey yok derler ama forumda arkadaşların yaptırdığı birçok işlemi antepte yaptıracak yer bulamıyorum.Gene de küsket sanayiye bir bakın derim.Orda deri ya da kumaş olark oto döşemesi yapan birçok yer var.Forumda arkadaşların yaptırdığı gibi olur mu bilmiyorum.

emrahisilti
23/07/2012, 00:35
Mutlaka antepte vardir ben dbakirdayken dbakir mardin batman urfa arabalari hep antepe tamire giderdi

fhmnl
23/07/2012, 02:01
Benim aracın direksiyon derisi delindi elime gelip duruyor. Daha fazla soyulmasın diye japon yapıştırıcı ile yapıştırdım ama hem görüntüsü kötü hem hala direksiyon çevirirken hissettiriyor rahatsız oluyorum. Servis 500 tl istiyor.
Gaziantep'te olup bu işi iyi yapabilecek bir yer bilen var mı acaba ?

osmaniye ye yolun düşerse gel abi on numara birşey yaptıralim :) orjinalden Iyi olmazsa Ben birşey bilmiyorum

sunas
27/07/2012, 00:36
Yine de duyan ve karşılaşan olursa yazsın . Olur da ben bulursam bende yazarım koca Antep'te yaptıracak yer bulamıyoruz:)

fhmnl
27/07/2012, 01:45
Yine de duyan ve karşılaşan olursa yazsın . Olur da ben bulursam bende yazarım koca Antep'te yaptıracak yer bulamıyoruz:)

abi antep te adamIn bile sahtesini yapıyorlar deri direksiyon kaplama mi yapmıyorlar :-D