Orijinalini görmek için tıklayınız : satılığa çıkardık hala bişeyler yapıyoruz..hastalık demekki :D
satılığa çıkardım puntoma hala bişeyler yapma çabasındayım acaba ben hasta falanmıyım ya :D
emrahisilti
21/07/2012, 23:46
Gayet guzel olmus aynalari nasil nerd yaptirdin bilgi alabilirmiyim
Gayet guzel olmus aynalari nasil nerd yaptirdin bilgi alabilirmiyim
boyasını kendimiz yaptık.S 2000 boyanıyodu boyası arttı bizde aynaları boyadık.stickerleri de bugün reklamcıda googledan baktık cizimi yaptık çıkarttık
emrahisilti
21/07/2012, 23:51
Bn komple folyo sanmistim benim arac siyah aynalari folyo ile kaplayip ustune stickeri yapistirsam guzel olur herhalde
ayna kapakları siyah değil mi? yani boyalıdeğilde plastik mi?
FeyyazYavuz
22/07/2012, 00:32
güzel olmuş kaça mâl oldu abarth yazısı
Birkan61
22/07/2012, 00:36
Sinyallerdeki turuncu folyo ve kapaklardaki sticker çok hoşuma gitti reyiz :)
Tek diyeceğim tazmanya canavarını at gitsin :D
güzel olmuş kaça mâl oldu abarth yazısı
feyyaz abarth lar eskidende vardı 80 liraya mal olmuştu montajıyla.aynadaki esseleri soruyosan 10 lira
FeyyazYavuz
22/07/2012, 00:38
bende yazdırmayı düşünüyorum araba resmen oyuncak gibi duruyor cok hoş :)
bende yazdırmayı düşünüyorum araba resmen oyuncak gibi duruyor cok hoş :)
kendim yapıştırırım diyosan 50 tl ye yazdırırm ben sana.ama yapamam dersen gel yaptırırız.20 dk da hallediyolar.istediğin rengini yaptırırız.senin araç metalikbeyaz ya gri olursa etiket güzel olur bence
emrahisilti
22/07/2012, 00:42
essessenin logosu varsa bizede gönderir misin benim çok hoşuma gitti aynalara yapıştırırım
emrahisilti
22/07/2012, 00:43
kendim yapıştırırım diyosan 50 tl ye yazdırırm ben sana.ama yapamam dersen gel yaptırırız.20 dk da hallediyolar.istediğin rengini yaptırırız.senin araç metalikbeyaz ya gri olursa etiket güzel olur bence
volkan aynısını bende istesem :)) benima raç siyaj tjet sport.Kırmızı güzel gider herhalde
matadorcuk
22/07/2012, 00:45
Hacı hanı la benım esseesseler?Ellerıne saglık gusel olmus
Fazla olmuş biraz :D Tüm stickerları folyoları bide rüzgarlığı çıkart o zaman süper olur abi
volkan aynısını bende istesem :)) benima raç siyaj tjet sport.Kırmızı güzel gider herhalde
abi ben siyaha kırmızı yakıştıramam yaa..gri yaptırıcan aynalarıda gri ye ya boyatırsın ya kaplatırsın esse yazılar da gri aynanın üstünde siyahh of diyorum fna olur.istanbuldasın işte abi gel bi gün yaptıralım?aynalar tamam da yan şeritleri kendin yapamazsın bence :S ısıtarak falan yapıyolar sıkıntılı biraz yani
Hacı hanı la benım esseesseler?Ellerıne saglık gusel olmus
hallederük ;)
emrahisilti
22/07/2012, 01:02
abi ben siyaha kırmızı yakıştıramam yaa..gri yaptırıcan aynalarıda gri ye ya boyatırsın ya kaplatırsın esse yazılar da gri aynanın üstünde siyahh of diyorum fna olur.istanbuldasın işte abi gel bi gün yaptıralım?aynalar tamam da yan şeritleri kendin yapamazsın bence :S ısıtarak falan yapıyolar sıkıntılı biraz yani
gri nasıl olur canlandıramadım :) ne tarafta yaptırıyosun bu işleri
bence güzel olurabi.kırmızı boğar..bağcılar mahmutbeyde yapılıyo sticker işleri.diğer modifiye işleri kendimizin :)
emrahisilti
22/07/2012, 01:06
bence güzel olurabi.kırmızı boğar..bağcılar mahmutbeyde yapılıyo sticker işleri.diğer modifiye işleri kendimizin :)
abi ben erenköyde oturuyorum arabayı getir götür 100 tl benzin yakar ya :)))
amoleddarkness
22/07/2012, 01:06
farlardaki turuncu folyo harika olmuş
abi ben erenköyde oturuyorum arabayı getir götür 100 tl benzin yakar ya :)))
uslu gelicen abi :D neyse nasıl yapalım o zaman?
farlardaki turuncu folyo harika olmuş
bugün yaptımda acıkcası benim pek hoşuma gitmedi ama yaptırdık bi kere ;)
Sinyallerdeki turuncu folyo ve kapaklardaki sticker çok hoşuma gitti reyiz :)
Tek diyeceğim tazmanya canavarını at gitsin :D
la sen delimisin adamım benim o yaaaa.atarmıyım onu.o yokken arabada kendimi yanlız hissediyorum :D
amoleddarkness
22/07/2012, 01:47
çok iyi olmuş dokunma sen güzelim folyolara :thumbup1:
FeyyazYavuz
22/07/2012, 02:00
ben beyaz düşünüyorum metalik renk abarthlara beyaz yapıyolar. kendim yapıştırsam heryeri yamuk olur işi bilene yaptırmak lazım. haberleşelim en kısa zamanda uğrarım yanına
çok iyi olmuş dokunma sen güzelim folyolara :thumbup1:
sağolasın moral oldu ;)
bu arada araç satılık arkadaşlar.gerçi ilan bölümünde ilanı var
matadorcuk
28/07/2012, 21:44
la sen delimisin adamım benim o yaaaa.atarmıyım onu.o yokken arabada kendimi yanlız hissediyorum :D
kardesım ben sana demedımmı arabana ne yaptırıosan bı tane fazkadan yaptıracan dıe?Hep hıkayesın esseesse yaptırıon banada yaptırıodunn hep hıkaye.Bu arada tazzz dehsetttt yaaaa.Farlardakı turuncuu öğğ kusammmı
esseleride söktüm abarth şeritleride söktüm farlardaki sarı folyolarıda :D:D
matadorcuk
31/07/2012, 01:06
esseleride söktüm abarth şeritleride söktüm farlardaki sarı folyolarıda :D:D
cınsmısın la sen?nıe yaptırıon nıe sokuyonn?Ben aksam ayna kapakları carbon yaptım.Su esse esselerın cızımı neyın varmı sende reklamcıyı ugrasturmayım.hemncecık yazsın versın.Turuncuları cıkarmak dogru karar :D
matadorcuk
31/07/2012, 01:08
Tazzzz duruyoo demı laaa.adam o:D