Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizde yaylandık+lastiklendik
gorkem kaan
19/07/2012, 16:21
Engin abiden aldıgım 3.5 kw dizel yayları ve Bridgestone turanza er 300 lastiklerim şuanda takılıyor detaylı fotolar yakın zamanda :):):)
Güle güle kullan Görkem, bekliyoruz resimleri :)
Ziyaretci037
19/07/2012, 16:25
Bekliyoruz kardess:)
iyi günlerde kullan, resimleri bekliyoruz
gorkem kaan
19/07/2012, 16:30
Güle güle kullan Görkem, bekliyoruz resimleri :)
eyv abi akşama resimleri koymaya çalışacagım :)
gorkem kaan
19/07/2012, 16:31
Bekliyoruz kardess:)
bekle bekle kardeşşşş :)
Foto koymadan konu açıyosunuz heycanlandırıyorsunuz insanı. :D
gorkem kaan
19/07/2012, 16:38
Foto koymadan konu açıyosunuz heycanlandırıyorsunuz insanı. :D
ben dahada heyecanlıyım araba bende degil çünkü suanda :D
Ayberk0616
19/07/2012, 16:40
Resimleri bekliyoruz :)
Ne meşhur lastik şu turanza er 300 :D
streetnoise
19/07/2012, 17:34
Hayırlı olsun , resimleri bekliyoruz :)
erosistanbul
19/07/2012, 18:30
hayırlı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler. resimleri bekliyoruz.
FeyyazYavuz
19/07/2012, 21:28
olm niye 5 lik takmiyosun
Mr.Freeze
19/07/2012, 21:28
Hayirli olsun gule gule kullan.
Ziyaretci037
19/07/2012, 21:29
Adam KW takıyo olm FK ya benzemez bu :D
gorkem kaan
20/07/2012, 12:34
dün kartal sanayideki bir usta sayesinde yayları taktıramadık. yok sürter yok takla atar yarışamı hazırlıyo bu arabayı gibisinden bi usta bizim pedere böyle konuşmuş. peder beyde taktırmadan gelmiş. o sanayide çalışan gerizekalı hem kendi işini baltalamış hemde bilmeden yorumlarla benimde canımı sıktı. sonuç olarak yay işi haftasonuna kaldı :(
bilen arkadaşlara sormak istiyorum yayları aldıgım engin abi içinde yayların üstünde plastik takoz gibi parçalar olması lazım demişti kutudan onlar çıkmadı. takozlar olmazsa ses falan yapabilirmiş. bu konuda bi bilgisi olan varmıdır? acaba o takozlar benim kendi yaylarımın üstünde varmıdır uyarmı?
Ziyaretci037
20/07/2012, 12:37
dün kartal sanayideki bir usta sayesinde yayları taktıramadık. yok sürter yok takla atar yarışamı hazırlıyo bu arabayı gibisinden bi usta bizim pedere böyle konuşmuş. peder beyde taktırmadan gelmiş. o sanayide çalışan gerizekalı hem kendi işini baltalamış hemde bilmeden yorumlarla benimde canımı sıktı. sonuç olarak yay işi haftasonuna kaldı :(
bilen arkadaşlara sormak istiyorum yayları aldıgım engin abi içinde yayların üstünde plastik takoz gibi parçalar olması lazım demişti kutudan onlar çıkmadı. takozlar olmazsa ses falan yapabilirmiş. bu konuda bi bilgisi olan varmıdır? acaba o takozlar benim kendi yaylarımın üstünde varmıdır uyarmı?
Hay o ustanin aklina ben.Ugrasmak istememis belli.
O takozlardan bizim orjinal yaylardada var , onlar kullanilabiliyo ama arka yaylarin ses yapmamasi icin lastik gibi hortumlar var ondan takilimi kanka yayin uzerinde?
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
gorkem kaan
20/07/2012, 12:37
biz işin apaçi boyutunda degiliz kardeşim kibar olsun kararında olsun :):)
gorkem kaan
20/07/2012, 12:38
Hay o ustanin aklina ben.Ugrasmak istememis belli.
O takozlardan bizim orjinal yaylardada var , onlar kullanilabiliyo ama arka yaylarin ses yapmamasi icin lastik gibi hortumlar var ondan takilimi kanka yayin uzerinde?
kutudan sadece sarı yaylar cıktı ekstra hiçbi parça yok kardeşim. pimpirik yaparım ses mes gelirse şimdi nası çözücez bu işi
Ziyaretci037
20/07/2012, 12:42
O ne demek simdi lan biz apacilikmi yaptik :D
kutudan sadece sarı yaylar cıktı ekstra hiçbi parça yok kardeşim. pimpirik yaparım ses mes gelirse şimdi nası çözücez bu işi
Kanka dedigim parcayi takmani tavsiye ederim yay hortumu diye geciyo ismi sanirim.Arka yaylarin asagida kalan kismina takiliyoki baklalar birbirine surtup ses yapmasin..
Bu arada sari da sekilmis hee:)
gorkem kaan
20/07/2012, 12:48
O ne demek simdi lan biz apacilikmi yaptik :D
hahah benim amaç dip basmak falan degil yani onu diyorum.5 cm bana cok fazla geliyor :D
Kanka dedigim parcayi takmani tavsiye ederim yay hortumu diye geciyo ismi sanirim.Arka yaylarin asagida kalan kismina takiliyoki baklalar birbirine surtup ses yapmasin..
Bu arada sari da sekilmis hee:)
Eyv sarı olsa nolucak gözükmez ki :D sende yaylarla alakalı bi ses şu bu varmı o dedigin parçalar takılıyken? o parçaları halledicem taktırırken ctesi günü haberleşelim gel sende işi biliyosun hem :)
Ziyaretci037
20/07/2012, 12:49
Eyv sarı olsa nolucak gözükmez ki :D sende yaylarla alakalı bi ses şu bu varmı o dedigin parçalar takılıyken? o parçaları halledicem taktırırken ctesi günü haberleşelim gel sende işi biliyosun hem :)
Olsun kanka acar arabayi :D
Yok kanka ses bende.her markada o hortumdan olmuyomus.belki o haldede ses yapmiyodur ama olsun sen tedbirini al.3-5 liralik bisey zaten.Olabilir kanka haber verirsin..
gorkem kaan
20/07/2012, 15:19
Olsun kanka acar arabayi :D
Yok kanka ses bende.her markada o hortumdan olmuyomus.belki o haldede ses yapmiyodur ama olsun sen tedbirini al.3-5 liralik bisey zaten.Olabilir kanka haber verirsin..
haber veririm tamam :)
Araba basmak apaçilik mi ?
gorkem kaan
20/07/2012, 16:04
Araba basmak apaçilik mi ?
üstüne alınma feyyazla aramızda olan bi espri bu