Orijinalini görmek için tıklayınız : aspirin marka temizleyici?
cankara616
18/07/2012, 17:06
slm arkadaşlar daha önce forumda yine bi arkadaşımız paylaşmıştı ama okumamıştım gecen alışveriş esnasında aspirin marka temizleyici gözüme carpt hemen aldım kullanan arkadaşlarım varmı önerileri nedir ögrenmek istiyorum bide koltuklarımda deneyecegim iz kalırmı şimdiden bana yardımcı olan arkadaşlarıma saygılar
tavan lekelerini çıkardı ve iz bırakmadı bende.
memnun kaldım.
Ziyaretci040
18/07/2012, 17:14
Tavan döşemelerinde kullanan arkadaşım var.Corsa'da kullandı.Güzel sonuçlar aldı.Lekede kalmadı...
Yagmuradam
18/07/2012, 17:47
Başarılı bir ürün. Ben de tavsiye ederim.
Ziyaretci040
18/07/2012, 17:49
Peki sadece tavanda mı kullanılıyor yoksa koltuklarda falanda kullanılabilir mi?
celenlee
18/07/2012, 18:14
Kullanım şeklinizi yeniden paylaşırsanız da çok yararlı olur. Tavanda ve koltukta nasıl uyguluyorsunuz?
Forumda bir kaç konusu var arama yapın.
celenlee
18/07/2012, 18:37
Forumda bir kaç konusu var arama yapın.
Teşekkürler!
https://forum.grandepuntotr.com/search.php?searchid=1446832
https://forum.grandepuntotr.com/search.php?searchid=1446829
celenlee
18/07/2012, 18:48
Konuyu gün yüzüne çıkartmanın daha yararlı olduğuna değinmeden edemeyeceğim.
kullanımı : örnek diyelim bir su bardağı aspirix ekledin iki bardak da su eklemelisin yani su miktarı aspirix in iki katı olacak. karışımı bu şekilde yaptıktan sonra temiz bir bezi (bezi ise oto temizlik ürünleri satan yerlerde var ama tüy bırakmayanlarından al) yaptığın karışımda iyice bir ıslat ve biraz sık ondan sonra uygulayacağın zemine uygula ovalayarak uygulayın tavanın tamamını yapın korkmayın içiniz rahat olsun uygularken ;) ve araçlarımızdaki iç taraftaki beyaz yerede uygulayın hangi leke varsa lekeden iz bırakmıyor süt gibi yapıyo yani ilk günki gibi oluyor araç uygulama bittikten sonra aracı bir kaç gün binmeden güneşte beklesin ondan sonra amaaaanııınnnnn ne kadar temiz olmuş diyeceksin tavanım
:icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: işin sonunda böyle yapacaksınız :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball: :icon_smile_8ball:
Krem rengi dynamic koltuklarında denedim işe yaramadı.
sonunda dün çeşmede A101 görüp aldım, annem bende deniyim bari dedi 5lt aldık :D
bugun denedim puntonun plastik kısımları ve kapılardaki kumaşlar pırıl pırıl oldu(kurumuş halini görmedim ancak belli) birde cmax berbat durumdaydı, bej plastikler tertemiz oldu. koltuklarda baya temizlendi.
benimde kullanacağım ve tavsiye edebileceğim bir ürün.
Bir de LOC diye bişi varmış o da baya etkiliymiş.
fotobelit
18/07/2012, 19:12
evet LOC daha iyi..Aracın dışını LOC ile silin cilalanmış gibi parladıgını görüceksiniz..Bir elinizle loc lu bez diğer elinizde kurulama bezi..Durulamaya gerek yok..Sil kurula cilalı gibi oluyor..Reklam gibi oldu..
Ayberk0616
18/07/2012, 20:39
Araç içinde kullanmak için bu kadar ucuz kimyasalları pe tercih etmeyin
Atas vinet
Amway loc
meguiars apc
gibi ürünleri tercih ediniz
yavuzselim
18/07/2012, 21:25
aspirini bende kullandım. Önce güzelcene aspirinli bez ile güzelce bastıra bastıra temizledim. Sonra durulama suyu ve temiz bir bez alıp bol keseden baya bir duruladım sonuç güzeldi.
matushella
19/07/2012, 09:45
Aspirin insanın ellerini mahvediyor ama, çok güçlü bir temizleyici, açıkçası plastiklere sürmek konusunda düşünmek lazım, ilk önce parlatır ama yıpratınca kirli halini ararsınız. Daha kaliteli malzemeler kullanmakta fayda var sanki.
Ziyaretci040
19/07/2012, 09:46
Aspirini bende denemek istiyorum aslında ama koltuklarda , ağarma olur gibime geliyor.
ggultekinus
25/08/2012, 15:33
Asprini ben de denedim, ufak kızım var, arabayı düzenli olarak kirletiyor. Ürün su bazlı olduğu için güvenli, evde çamaşır dahil kullanıyoruz, bence fiyat performans olarak çok iyi bir ürün.
Bu arada eski aracım LADA'nın motorunu bu ürün ile temizlemiştim, denemediğim yer kalmadı diyebilirim :wink: