Orijinalini görmek için tıklayınız : PALİO SR gitti golf 5 geldi :)
Uzun zamandır çok yoğun çalıştığımdan nöbetlerden fırsat bulup da giremedim.Sıfır paliomu sattım bilenler bilir SR :) golf 5 le yola devam etme kararı aldım.Yakında resimleri eklicem.Şu an stock durumda bu hafta ilk olarak jant olayına el atıcam.2008 den beri üysesi olduğum bu güzel aile ortamından hangi marka araca geçersem geçiyim vazgeçmicem tabikide :) İlk canlı gören sanırım bulut abi oldu forumdan arabayı.Bi turbo bizede şart :P :)
hayırlı olsun... kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun kazasız belasız...
Ziyaretci040
17/07/2012, 10:55
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...
Ziyaretci037
17/07/2012, 11:43
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullan..
ibrahim06
17/07/2012, 13:45
Hayırlı olsun. Umarım palioyu aratmaz sana :)
ykaya1983
17/07/2012, 15:42
Hayırlı olsun yeni aacınız.Orjinal lastik ebatlarını değiştirmeyin.Yakıtta artış olabiliyor.
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler..Açıkçası Golf 5 bence en güzel tasarıma sahip Golf...
Hayirli olsun kazasiz belasiz
yengecbaris
17/07/2012, 18:14
Kazasız belasız sürersin inşallah
Budweiser
17/07/2012, 18:27
Golf 5 ne aldın model, donanım, motor, km? bende şu aralar bakınıyorumda kestiremiyorum :) Fikir sahibi olurum.
Golf 5 ne aldın model, donanım, motor, km? bende şu aralar bakınıyorumda kestiremiyorum :) Fikir sahibi olurum.
aynı durum bendede var :) bu aralar golf 5 in pulse modeli ile 1.6 tdi 105 hp trendline modeli arasında gidip geliyorum :)
Birkan61
17/07/2012, 23:42
Yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız :)
WiSTaRiA
18/07/2012, 00:23
Hayırlı olsun
Kardesim tekrar hayirli olsun , kazasiz belasiz. Arac cok sık masallah. Yavastan yükle bakalim canavari :)
Hayırlı olsun. Umarım palioyu aratmaz sana :)
Tesekkurler.. Palio baskaydi ya SR :)
Hayırlı olsun yeni aacınız.Orjinal lastik ebatlarını değiştirmeyin.Yakıtta artış olabiliyor.
Tesekkurler.. Valla isin açığı geniş taban koyucam 225/40/18 hatta arkalar belki 235 artsin artık görüntüye deger ya :)
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler..Açıkçası Golf 5 bence en güzel tasarıma sahip Golf...
Teşekkürler arda abi sana katılıyorum bu konuda fazlasıyla :)
Golf 5 ne aldın model, donanım, motor, km?
bende şu aralar bakınıyorumda kestiremiyorum :) Fikir sahibi olurum.
Teşekkürler...
1.6 105 lik 2004 model trendline ama arabada 10 airbag asr falan baya dolu standart mi yoksa bazı geçiş dönemlerinde trendlinelar comfortline doluluğunda oluyor öyle mı bilemiyorum
Km 120 binde arabayı ilk sahibi müzisyenden aldım tamamen sehirler arası binilmis kullanım kilawuzundan sifir stepnesine kadar araç sıfır gibi ve en önemlisi bence bir woswogende aradigim seylerden birisi araç seker beyazı :)
fyat olarak merak ettim
27 bine mal oldu bu temizlikte bı araç için çok uygun denk geldi 26 yada war ama görüyoruz arabayı :) parasına göre araba 28.500 istiyordu normalde :)golflerde model km fark etmiyor araba temiz olsun 2004-2005 ine 30-33 milyar isteyenler war :)
Kardesim tekrar hayirli olsun , kazasiz belasiz. Arac cok sık masallah. Yavastan yükle bakalim canavari :)
Saol abicim :) yapacaz bişeyler bakalım ondan sonra bı daha duracam yanına :-P saka bı yana şimdilik önce görsellik :)
Cevaplar biraz geç oldu bu dönemler yogunum biraz kusura bakmayın :)
Budweiser
24/07/2012, 09:46
Teşekkürler...
1.6 105 lik 2004 model trendline ama arabada 10 airbag asr falan baya dolu standart mi yoksa bazı geçiş dönemlerinde trendlinelar comfortline doluluğunda oluyor öyle mı bilemiyorum
Km 120 binde arabayı ilk sahibi müzisyenden aldım tamamen sehirler arası binilmis kullanım kilawuzundan sifir stepnesine kadar araç sıfır gibi ve en önemlisi bence bir woswogende aradigim seylerden birisi araç seker beyazı :)
Valla 1.6 8v olması dışında bence herşey şahane. Gerçi o motorlar tüple uyumlu motorlar benzinli halide basmadınmı yakmıyor. Tekrar hayırlı olsun :) 1.4 tsi olsaydı tadından yenmezdi hatta GT olanı 170hp lik :)
Sparco34
24/07/2012, 09:50
hayırlı olsun iyi günler binmeyi nasip olsun
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanın.
Sparco34
24/07/2012, 10:10
resimleri nereden bakıyoruz ki
Valla 1.6 8v olması dışında bence herşey şahane. Gerçi o motorlar tüple uyumlu motorlar benzinli halide basmadınmı yakmıyor. Tekrar hayırlı olsun :) 1.4 tsi olsaydı tadından yenmezdi hatta GT olanı 170hp lik :)
Valla üzerinde tüp var gayet uyumlu yakitida baya baya ekonomik ama wolswogen motoru bı başka beklediğimden iyi gidiyor.Haklısını deli gönül neler istiyor amma :) a3 alicaktim mesela BMW alicaktim çok araç denk geldi de bu isler kısmet ısı bide temiz olunca araç aldım :) Tekrardan saol :)
resimleri nereden bakıyoruz ki
Resimler yakında daha fırsatım olmadı resim çekmeye arabayla ilgilenmeye baya yogunum bu aralar