PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehidin sitemkar yazısı yürek burktu



SKELETER
15/07/2012, 01:37
O bölgede yeri geldi aç kalıp askerlik yapan biri olarak benim içim acıdı. Paylaşmak istedim. Televizyonlar magazin peşinde koşarken, millet bodrumda tatil yapsın diye vatan evlatları can veriyor. Bence bu ülkenin sonu gelecekse bu sebepten gelecek.



Şırnak'ın Irak sınırında yer alan Kato Dağı'nda düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş 27 yaşındaki Cevdet Deniz Özdemir'in, sosyal paylaşım sitesindeki 'Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yük, aklımda vatanım dağlarda geziyorum' yazan sitemkar yazısı yürek burktu.

Gaziantep'teki babaevine akşam saatlerinde gelen askeri yetkililer Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir'in şehit olduğu haberini babası Cuma Özdemir'e verdi. Acı haberi alan şehit Özdemir'in yakınları sinir krizi geçirirdi. Şehit Özdemir'in facebook sayfasında paylaştığı, 'Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yük, aklımda vatanım dağlarda geziyorum' sitemkar yazısı yürek burktu. Şehidin kızkardeşi kapının önünde baygınlık geçirirken hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin babası Cuma Özdemir, metanetini korumaya çalışırken, oğluyla en son 5-6 ay önce telefonla görüştüğünü ve kendisine iyi olduğunu söylediğini belirterek, "Vatan Sağolsun" dedi.
1 yıllık evli olduğu öğrenilen Şehit Cevdet Deniz Özdemir'in annesi Dursun Özdemir'in köy ziyaretinde olduğu için oğlunun şehit olduğundan henüz haberinin olmadığı belirtildi. Özdemir ailesinin 2'si erkek 3 çocuğundan ikincisi olan şehit Cevdet Deniz Özdemir'in eşini görev yeri olan Şırnak'a götürmediği belirtildi.
ARTIK UYANIN
Şehit Özdemir'in sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasından paylaştığı yazılar yürek burktu. Özdemir'in sevdiği sözlere 'Susuşumuz merminin namluda duruşu gibidir' yazdığı, ayrıca duvarında da 25 Haziran 2012'de 'Benim ödediğim vergilerle lüks arabalarla gezip, benim ölmeme göz kapatıp, öldürmeme izin vermeyen zevatlar artık uyanın. Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yük, aklımda vatanım dağlarda geziyorum' yazısını paylaştığı görüldü.

Kaynak:
Şehidin sitemkar yazısı yürek burktu - Hürriyet Gündem (https://www.hurriyet.com.tr/gundem/20986973.asp)

ibrahim06
15/07/2012, 02:57
Kahroluyorum. zaten hergün 2-3 tane şehidimiz var.Özelliikle bahardan başlayıp kışa kadar ayda en az 50 tane şehit veriyoruz.Uyu ülkem uyu. İdam cezasının geri gelmesi ve uygulanması lazım. Yakaladıklarımızı da besliyoruz.Adamlar her gece yol kesip milletin ekmek teknelerini yakıyorlar.O bölgeler gündüz TC'nin gece malesef...


Geçen hafta Çaldıran -Doğubeyazıt yolunda 11 tane tırı yakıp 3 vatandaşı kaçırdılar. Sonra orda operasyon başladı. 3 tanesini geberttiler.Bu cuma hastaneye bir uzman çavuş gelmişti eşime muayeneye.O operasyonda yer alan bir kahraman. Beli tutulmuştu. Operasyonu anlattı biraz ama çok dertliydi. Neyse..

Öcalana özgürlük naraları atar hale geldiler. Yetkililer ev hapsi mev hapsi diye ağızlarında bakla dolaştırıyorlar.

Öcalanı bırakmaya bırakacaklar ama bari dağlara bıraksınlar. orda en azından üşür,yılan-akrep sokar belki.ne bileyim hastalanır belki.

Yakaladınız da ne oldu? benim vergilerimle hem besleniyor hem de ordan dağı yönetiyor.

LİNK
O PKK'lılar böyle görüntülendi foto galerisi 1 - 13 Temmuz 2012 Cuma (https://www.internethaber.com/o-pkklilar-boyle-goruntulendi-foto-galerisi-23869-p1.htm)


....

dogus618
15/07/2012, 05:11
Artik dayanamiyorum bu haberlere hep yasitlarim abilerim can veriyo pislikler yuzunden sonra hukumet yani tayyip amca cenazede sifatini kiligini gosteriyo basiniz saolsun bitecek bu teror diyip insanlarla dalga gecip havasini satip gitmeyi biliyo yaziklar olsun su gibi gencler telef oluyo bu hukumetin allah belasini versin bu pislikleri hepten icimize soktular it soylari .
O askerlerin icinde belki tezkeresine 3 gun kalan var anasina bacisina kavusucak diye gun sayiyodu lanet olsun bu hukumete ve şehit mezarligindan gecerken arabada muzigi son ses acik olanlar hicmi vicdaniniz yok o askerler orda yatmasa sen burda o muzigi nah dinlersin biraz sehidimize saygili olun.
Bu formda kac bin kisiyiz istanbul ve ankara es zamanli bi eylem yapsak sessiz kalmasak basini cagirsak ama nerde insanlar bole seyleede cok sus pus zaten susa susa bu hale geldik dimi ama

krm1983
15/07/2012, 10:44
Diyecek çok şey var da Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil…

Radiance
15/07/2012, 12:21
Diyecek çok şey var da Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil…

Ne yazık ki aynen öyle oluyor. Kendileri konuşunca demokratik hak oluyor, biz konuşunca faşist oluyoruz.

aykut_1914
15/07/2012, 16:52
:(
okudukça kalbim sıkışıyor.
Kuzenim komando tim başı,4*5 ay önce vurulduğu haberini almıştık. Yaşadığım şoku ve psikolojiyi bir ben bir allah bilir. Çok şükür şu an sağlığı yerinde. Anlattıklarına kanım donmuştu. Adından tam emin değilim ama (tuncelide görev yapanlar bilirler muhtemelen) "ali boğazı" ' nı ortadan kaldırmadığımız sürece hiç birşey yapamayız demişti. Hikayeleri o kadar kötü ki :(