Orijinalini görmek için tıklayınız : jant temizliği
bugün can sıkıntısından Ne yapayım diye düşünürken gidip bi şişe tiner aldım:) yanlış anlamayın Jantlari temizlemek için fazla detaya inmeden Temiz bi bez ile Jantlari temizledim gayet güzel parladı bütün lekeler siyahlik lar çıktı. Arkasından da Temiz bi bezle kuru olarak sildim sonuç süper:) yarın daha detaylı bi şekilde uygulayacağım
seastar1905
15/07/2012, 02:40
güzel parlamış.jantımız olsada bizde yapsak:)
Yav ben de temizliyorum da frenlerden olsa gerek bir suruste eski haline geliyor
Yav ben de temizliyorum da frenlerden olsa gerek bir suruste eski haline geliyor
balata tozundan kaynaklanıyor.aslında jantlar çok dallı budaklı olmamalı temizlerken zor oluyor:)
Budweiser
15/07/2012, 11:19
Tiner zamanla verniğini incelterek boyaya zarar verebilir. Carrefour da Sonax ın jant temizleme spreyi var çok başarılı. Sıkıyosunuz duruluyosunuz.
balata tozundan kaynaklanıyor.aslında jantlar çok dallı budaklı olmamalı temizlerken zor oluyor:)
ee sende olmuyor mu zamanla? :)
Bende sonaxın ürününü kullanıyorum gayet güzel sonuç veriyor :) tavsiye ederim :)
seastar1905
15/07/2012, 14:00
t jet In janti yok mu:)
yok abi nerde tenekelerle takılıyorum:)
ee sende olmuyor mu zamanla? :)
frene basmıyorum hıç:) geçen hafta balataları değıştırdım toz oranı azaldı
yok abi nerde tenekelerle takılıyorum:)
avatarda jant lı gibi görünüyorda:)
lektonstar17
15/07/2012, 16:30
jantlarımız çok dallı budaklı temizlemesi zor. Ayrıca tinerle temizlemeye bende sıcak bakmıyorum , verniğe zarar verebilir ve zamanla soldurabilir.
jantlarımız çok dallı budaklı temizlemesi zor. Ayrıca tinerle temizlemeye bende sıcak bakmıyorum , verniğe zarar verebilir ve zamanla soldurabilir.
bi kereden birşey olmaz herhalde:)
seastar1905
15/07/2012, 17:51
avatarda jant lı gibi görünüyorda:)
kapak onlar:)
ben migrostan set aldım 4-5 tane temizleyici fena değil..ama süper olmuş elinize sağlık..
thevahsi
26/07/2012, 17:17
Bende gazla temizliyorum birde cant temizleme sipreyi almıştım onunla temizliyorum çok güzel oluyor...
ben de kendi yöntemimi yazayım: bimde satılan güldal yağ çözücü var sprey şeklinde. elime eldiven takıyorum fısfısı tüm jantlara sıkıp az bekliyorum sonra süngerle tertemiz edip çıkıyorum :) eldiven takılmazsa eller çok kötü olabiliyor..
Budweiser
02/08/2012, 12:40
Bu iş için üretilenin dışında kullanılan kimyasallar jantın üzerindeki verniği zamanla götürecek. Ve Matlaşma olacaktır jantlarda. Keyfiniz bilir, ben bu kadar kolay gözden çıkaramıyorum jantları.
Bu iş için üretilenin dışında kullanılan kimyasallar jantın üzerindeki verniği zamanla götürecek. Ve Matlaşma olacaktır jantlarda. Keyfiniz bilir, ben bu kadar kolay gözden çıkaramıyorum jantları.
jantları lastikleri değiştirmek için bahane arıyorum zaten :)
Budweiser
02/08/2012, 14:41
Dynamic jantlarınız düzgünse ben talip olabilirim Hatta 17 Jant mevcut takas yapabiliriz ama kargo biraz maliyetli olur ikimiz için.
Dynamic jantlarınız düzgünse ben talip olabilirim Hatta 17 Jant mevcut takas yapabiliriz ama kargo biraz maliyetli olur ikimiz için.
Ben 16 jant düşünüyorum ama Şuan değil bi kaç ay sonra. Ön sağ jant kaldırıma surtmeden dolayı çizik var. O çizik yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.kargo bayağı bi maliyetli Olur dediğiniz gibi:)
Budweiser
02/08/2012, 16:31
Ben 16 jant düşünüyorum ama Şuan değil bi kaç ay sonra. Ön sağ jant kaldırıma surtmeden dolayı çizik var. O çizik yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.kargo bayağı bi maliyetli Olur dediğiniz gibi:)
Sağlık olsun o zaman :) o zaman size tavsiyem. Gerçi orada ne kadar kış oluyor bir bilgim yok ama. Kış lastiği alacak gibiyse eğer ve jantıda satacam diyorsanız mutlaka sac jant edinin 1 takım kışlıkları ona takın yeni jantınıda baharda al hocam. Yada en azından yazlık lastiğini baharda al beklemiş lastik alma ondan sonra yeni yılın lastiği daha işe yarar.
Sağlık olsun o zaman :) o zaman size tavsiyem. Gerçi orada ne kadar kış oluyor bir bilgim yok ama. Kış lastiği alacak gibiyse eğer ve jantıda satacam diyorsanız mutlaka sac jant edinin 1 takım kışlıkları ona takın yeni jantınıda baharda al hocam. Yada en azından yazlık lastiğini baharda al beklemiş lastik alma ondan sonra yeni yılın lastiği daha işe yarar. teşekkürler verdiğin bilgi için. Burda kış yok gibi birşey ılık geçiyor kışları :) kar lastiğine gerek yok ama Sadece Karların içinde mangal yapmak için yaylaya çıkıyoruz o zaman gerek oluyor :)