Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhabalar arkadaşlar azıcık yardım
papatya006
14/07/2012, 03:44
ACİLLLLLLLL SLM ARKADAŞLAR BEN GP 1.4 FİRE DYNEMİC ARAÇ ALMak İSTİYORUM 77BG ARACIN ÇEKİŞİ YOL TUTUSU VE ARAÇTA ESP VARMI DETAYLI BİR BİLGİ VEREBİLECEK ARKADAŞLAR YORUMUNUZU BEKLİYORUM 2006 VEYA 2007 MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUm. BİRDE 1.3 MULJ DYNEMİC DİZEL Mİ YOKSA 1.4 fire dynemic benzin mi ARASINDAKİ FARKLARI YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM hangisini tavsiye edersiniz maddiyat kısıtlı bıraz. en kısa zamanda arabamla arnıza katılmak dilegiyle allah kazasız belasız suruşler versin hepimize
Birkan61
14/07/2012, 11:28
Öncelikle üyelerimiz bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur hatta bir avatar koyarsanız sizi gördüğümüz zaman daha iyi tanıyabiliriz :)
Sorunuza gelince.. Araçtan fazla bir performans beklentiniz yoksa, atıyorum bir yokuşa hangi devirde hangi viteste girebileceğinizi kestirebiliyorsanız yeterli gelir. Ama sonuçta küçük bir motor 1.4 fire 77 hp 8v'lik motor. Ekonomi adına üretilmiş..
Yakıt tüketimi oldukça başarılıdır benzinli olarak bile harika değerler elde edenler var tüp ile dahada düşüyor bu tüketim.
Araçta ESP var mı bilemiyecem, güvenlik paketi olup olmadığını bilemiyoruz çünkü sıfır alındığında. Sahibi ile görüşün bu durumu.. Emin olmak için kaputu açın, ve resimde gösterilen yerdeki parça var mı ona bakın.. Bosch yazar üzerinde.
Ayrıca imkânınız varsa kesinlikle 1.3 Multijet'i öneririm. Performansı 77 HP olan motora göre dizel olmasınında avantajıyla daha iyidir. Rampa performansı vs..
1.4 fire dynamic'in yokuş aşağı performansı gayet güzel :D
ahmetcihanokke
14/07/2012, 12:05
Öncelikle üyelerimiz bölümünde kendinizi tanıtırsanız daha iyi olur hatta bir avatar koyarsanız sizi gördüğümüz zaman daha iyi tanıyabiliriz :)
Sorunuza gelince.. Araçtan fazla bir performans beklentiniz yoksa, atıyorum bir yokuşa hangi devirde hangi viteste girebileceğinizi kestirebiliyorsanız yeterli gelir. Ama sonuçta küçük bir motor 1.4 fire 77 hp 8v'lik motor. Ekonomi adına üretilmiş..
Yakıt tüketimi oldukça başarılıdır benzinli olarak bile harika değerler elde edenler var tüp ile dahada düşüyor bu tüketim.
Araçta ESP var mı bilemiyecem, güvenlik paketi olup olmadığını bilemiyoruz çünkü sıfır alındığında. Sahibi ile görüşün bu durumu.. Emin olmak için kaputu açın, ve resimde gösterilen yerdeki parça var mı ona bakın.. Bosch yazar üzerinde.
Ayrıca imkânınız varsa kesinlikle 1.3 Multijet'i öneririm. Performansı 77 HP olan motora göre dizel olmasınında avantajıyla daha iyidir. Rampa performansı vs..
%100 katılıyorum ve ben benzinli aldım bır daha alsam kesin dizel olurdu.benzinli araçda motor tam olarak kaputu doldurmuyo boşluk kalıyo dizelde komple kaplıyo
papatya006
15/07/2012, 01:02
yorumun için tesekkür ederim bugun birisi 1.3 multijete o prayaı verene kadar seat leon al dedi 1.6 25000 tl diyor aracın görunusude güzel fakat 2. el piyasası hızlımıdır
Ziyaretci040
15/07/2012, 02:31
Seatın yakıtı üzer. 1.3mjet dynamic kendi aracım kesinlikle konforuna diyecek birşeyim yok.Tabiki daha iyi konfora sahip araçlar var ancak.22 23 bin tl lere alınacak en baba dizel arabadır.
aykutisci
15/07/2012, 03:59
bütçeniz kısıtlı olduguna göre yakıttada cimri olmanız lazım 1,3 multijet yüksek torku sayesinde çekişi çok iyi .. dim dik bayırlarda bile 2. viteste boğulmuyor araç kolay kolay ... vede 20 liralık mazotla çok rahat 85-90 km yapıyor ...
papatya006
16/07/2012, 18:46
saolasın son kararım punto olacak bi araç buldum 1.4 fire activ 3 parça çizikten dolayı lokal boya var 85 binde gümüş griy gibi rengi .89binde 18.750 pazarlıklı 2007 model FİYAT UYGUNMU SİZCE