Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Piknik Yeri Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu ailecek gidilecek güzel piknik yeri önerebilir misiniz?
(Kızılcahamam ve gölbaşı haricinde).
Aklımda çamlıdere var ama biraz uzak gittiğimize değer mi sizce,
mangal yapmaya uygun mudur. Alternatif önerileriniz neler olur?
ibrahim06
13/07/2012, 17:44
Çamlıdere çok güzeldir. Gittiğinize değer. 1 ay önce gittik.
Mavigöl iyidir. Samsun yolu üzerinde...
ilker_ozcevik
13/07/2012, 19:45
piknik diyince boluya gelmelisiniz zaten ankaranın dibi geldiğinize fazlasıyla değer :) ( abant, gölcük, yedigöller, beşpınarlar vb. )
mavigöl güzel ama curcuna...haftasonu bir daha gitmemeye tövbeliyim...72,5 milletten insan doluşmuş...
Çamlıdere çok güzeldir. Gittiğinize değer. 1 ay önce gittik.
Hocam çamlıdere hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Tam olarak neresine gitmeliyiz piknik için? Hangi yoldan gidelim. Ve başka aklınıza gelen öneriler varsa beklerim.
mavigöl güzel ama curcuna...haftasonu bir daha gitmemeye tövbeliyim...72,5 milletten insan doluşmuş...
Ben de o curcuna dan nefret ettiğim için zaten çamlıdere düşündüm, yani biraz merkeze uzak olursa daha rahat bir piknik olacağını düşünüyorum.
ibrahim06
13/07/2012, 22:20
Hocam çamlıdere hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Tam olarak neresine gitmeliyiz piknik için? Hangi yoldan gidelim. Ve başka aklınıza gelen öneriler varsa beklerim.
Bizim gitttiğimiz yer çamkoru tabiat parkıydı. otobandan gittik. çamlıdere tabelasından döndük. Çamlıderenin içinden geçiyorsunuz. Bir yol ayrımı var.bu yol ayrımında sağa doğru bir piknik alanı daha gösteriyor ama orayı bilmiyorum. Siz sola giriyorsunuz. Dümdüz gidin o yol direkt oraya gidiyor.
şu siteye de bakın.
ÇAMKORUYA ULAŞIM | Ankara piknik/Ankarada Piknik /Çamkoru Tabiat Parkı /Mesire Alanı/ piknik/kamp alanı/ Mesire/Çamlıdere/kızılcahamam/çamkoru/Piknik yerleri/Kurumsal Piknik (https://ankaradapiknik.com/index.php/bize-ulasin/)
Bizim gitttiğimiz yer çamkoru tabiat parkıydı. otobandan gittik. çamlıdere tabelasından döndük. Çamlıderenin içinden geçiyorsunuz. Bir yol ayrımı var.bu yol ayrımında sağa doğru bir piknik alanı daha gösteriyor ama orayı bilmiyorum. Siz sola giriyorsunuz. Dümdüz gidin o yol direkt oraya gidiyor.
şu siteye de bakın.
ÇAMKORUYA ULAŞIM | Ankara piknik/Ankarada Piknik /Çamkoru Tabiat Parkı /Mesire Alanı/ piknik/kamp alanı/ Mesire/Çamlıdere/kızılcahamam/çamkoru/Piknik yerleri/Kurumsal Piknik (https://ankaradapiknik.com/index.php/bize-ulasin/)
çok sağol hocam, peki bir de internetten aluçdağı piknik yeri diye bi yer duydum, orası mı iyidir çamkoru mu?
cemal arslan
14/07/2012, 00:04
ankarada bana göre güzel bir yer yok...piknik için bence gidilecek en güzel yer...gerede...esentepe....muhteşem bir yer...
yemyeşik ağaçlık...kır kahvesi otel tuvalet su mevcut....
ibrahim06
14/07/2012, 09:56
çok sağol hocam, peki bir de internetten aluçdağı piknik yeri diye bi yer duydum, orası mı iyidir çamkoru mu?
Aluçdağı hakkında bilgim yok hocam.Lakin çamkoru çok güzel. Her tarafta su v etuvalet mevcut. Çocuk parkı da var.Öğleden sonraya kalmayın zira oraya kampa gelenler oluyor ya da izciler geliyor[/B].piknik masalarını toplayıp işgal ediyorlar. Masa bulmakta sıkıntı çekmezsiniz ama uzaktan taşımak zorunda kalırsınız. O da kuvvetli 2 adam ister.
bora.sen
14/07/2012, 11:16
malesef ankarada manzarasıyla havasıyla tavsiye edebileceğim pek piknik alanı yoktur,eğer yol uzak demezseniz bolu gölcük'e gidin asla pişman olmazsınız
ibrahim06
14/07/2012, 12:44
malesef ankarada manzarasıyla havasıyla tavsiye edebileceğim pek piknik alanı yoktur,eğer yol uzak demezseniz bolu gölcük'e gidin asla pişman olmazsınız
Aslında biraz araştırmayla yakın güzel yerleri bulabilirsiniz.
-Çamkoru
-Aluçdere
-Gerede-Esentepe
-Kurtboğazı
-Güdül Sorgun Yaylası (buraya 2 sene önce okul öğretmenleriyle birlikte gitmiştik. Çok güzel bir yer.)
-Boludaki her yer
Hocam bir de beynam mesire yeri varmış, orayı biliyor musunuz?
ibrahim06
14/07/2012, 21:32
Aluçdağı hakkında bilgim yok hocam.Lakin çamkoru çok güzel. Her tarafta su v etuvalet mevcut. Çocuk parkı da var.Öğleden sonraya kalmayın zira oraya kampa gelenler oluyor ya da izciler geliyor[/B].piknik masalarını toplayıp işgal ediyorlar. Masa bulmakta sıkıntı çekmezsiniz ama uzaktan taşımak zorunda kalırsınız. O da kuvvetli 2 adam ister.
Cümlemden öğleden sonra ordan ayrılın anlamı çıkıyor. Yanlış yazmışım. Öğleden önce orda olmaya çalışın demek istemiştim. Bence buraya gidin memnun kalırsınız.
Hocam bir de beynam mesire yeri varmış, orayı biliyor musunuz?
Orası sanırım Bala'daydı. ben gitmedim eniştemler gitmiş.fena değil diyorlardı
Çok teşekkürler yer belli oldu, yarın sabah 08:00'de hedef çamkoru :)
ibrahim06
17/07/2012, 13:48
Çok teşekkürler yer belli oldu, yarın sabah 08:00'de hedef çamkoru :)
Gittiniz mi? İzlenimleriniz hangi yönde?