Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön kaputu çizmişler... :(
cute.poison
11/07/2012, 15:11
Arkadaşlar merhaba...Dün işten eve erken geldim...Bir saat kadar kaldıktan sonra dışarı çıktım arabadan indiğimde bir baktım ki sol ön farın yan tarafı yani kaportada 10-15 tane çizik...Anlaşılan veledin biri almış çivi veya taş gibi birşeyi vermiş veriştirmiş kaportaya...Çok sinirim bozuldu...Arabamda çizik yoktu hafta sonu biri bisikletle sağ kapıyı çizmişti pastayla gidermiştik onu fakat bunlar biraz derin astara kadar inmiş...Sanayiye kaportacıya gittim pasta ile denedik daha fena oldu pasta o bölgedeki boyanın parlaklığını aldı...Makineyle de yapsam değişmez gidermez çizikleri dedi...Usta, "Abi lokal boya yapmak lazım ama tavsiye etmem böyle bin, arabanda boya yok yaptırma bence" dedi...Kapıda tavanda olsa sıkıntı yok ama en görünen yerde ve her baktığımda sinirim tavan yapıyor haliyle...Usta kırmızı renkli folyoda çektirebileceğimi söyledi...Malum bizim GP lerin kırmızısı değişik yani folyonun tonu tutmazsa daha kötü görünebilir belkide...Yada ilerleyen zamanlarda güneşle folyonun rengi açılırsa sürekli yenilemem gerekecektir...Şeffaf yaptırsam çizikler görünecektir bu seferde...Aranızda folyo yaptıran var mıdır?Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?Gördükçe sinirim artıyo...Resimleri ekledim...İlkinde siyah alan içersine aldım çizilen bölgeyi...Resimlerde kılcal gibi görünsede yakından çok daha belirgin...Offf...:ranting2:
gecmis olsun bencede boyatma sonra derdini anlatamıyorsun insanlara..
gecenlerde balkondan bakıyorum gecenin bi yarısı veletin biri almıs eline ufak bıcak gibi birseyi adamın arabasını ciziyor ne yapıosun dedim orada babası falanda oradaymıs ne olmus oynuyor diyor iste gelde dövme simdi bunu..
gecmis olsun arkadasım..
cute.poison
11/07/2012, 15:27
Teşekkürler Ömer Bey...İnsanlar çok garip bizde çocuktuk zamanında ama ben kalkıpta birinin arabasını bırakın çizmeyi elimi sürmezdim...Çocuk doğuruluyor ama hakkıyla yetiştirmek herkese göre değil bence...
Ziyaretci040
11/07/2012, 15:50
Geçmiş olsun.Aracınız genelde temizse ve bu resimleride elinizde tutarsanız sorun çıkacağını sanmıyorum....Ben arabamı aldım sorun etmedim...
Teşekkürler Ömer Bey...İnsanlar çok garip bizde çocuktuk zamanında ama ben kalkıpta birinin arabasını bırakın çizmeyi elimi sürmezdim...Çocuk doğuruluyor ama hakkıyla yetiştirmek herkese göre değil bence...
abi cocuk babasının gözünün önünde arabayıda gör sahibi gözü gibi bakıyor yani yaa diyorum bak arabayı cizecek birsey olmaz diyor adama dedim ki dua et benim arabam degil o dedim ne olacak ki senin araban olsaydı diyor o cocugu elimden sen degil kralın gelse alamaz dedim sustu kaldı
garip insanlar yaa adet adap terbiye saygı yok garip insanlar
dedigin gibi bizde cocuk olduk annemizde bizi sokaga salardı ama ne kimseden sikayet ne kimsenin malına zarar vermisligimiz vardir.. cok rahat insanlar bunlar ya
iskmehmet1975
11/07/2012, 16:02
başıma geleni bugüne kadar yazmadım sanıyorum,şimdi aklıma geldi.arabam 314 km de iken gece yarısı 3 köpek çamurluklarımı ısırdı:) güvenlik kamerasından izledim.bana da boyatma böyle bin dediler ama götürdüm serviste boyattım.ben zevkindeyim arabanın diyorsan benim gibi korkma boyat.kaza olmadıktan sonra sorun yok,sakla resimlerinide.zaten bu kaportada boya yokmu?ben alırken ii incelerim ama boyayıda dert etmem açıkçası
Abi bizde cocukluk yasadik ama bizim niye boyle fantezilerimiz yoktu
cute.poison
11/07/2012, 17:10
Abi bizde cocukluk yasadik ama bizim niye boyle fantezilerimiz yoktu
Aynen ya yeni nesil fantezi peşinde biz efendi efendi oynardık şimdikiler çocuk değil canavar sanki...(Bu tiplerden bahsediyorum genel olarak algılanmasın)
bu çocuklara uyuz oluyorum. benimde bagaj kapağını ve ön sol kapıyı çizmişler bıktım artık bu çiizik olayında birde benim araç siyah iyice belli oluyor her çizik .fazla önemsemiyorum
Birkan61
12/07/2012, 11:36
Konuyu okuyunca aklıma ilkokul çağında yaşadığım bi olay geldi :)
Sene 2001 ya da 2002 olması lazım. Babamın 94 model sedan mazda 323 aracı vardı o zaman aynı renk kırmızı.. Memleketteyiz kuzenimle dışarıda top oynuyoruz arabada bulunduğumuz sokakta. Serseri tipli bir uşak geldi babamın arabasına tükürdü :D
Bunu gören ben o çocuğa arabamıza niye tükürüyosun dedim ve bir daha tükürdü.. Nasıl bi psikolojime denk geldiyse o yaşımda çocuğa hiç çekinmeden var gücümle kafa atmıştım :D
O bizim kırmızı arabamıza tükürmüştü, bende onun burnundan kırmızı birşeyler akıtmıştım :)
ibrahim06
12/07/2012, 12:14
ula içimden küfür ediyorum şuan.
cute.poison
12/07/2012, 13:15
Folyo çektirmeye karar verdim...Bu bahaneyle ne zamandır aklımda olan plakanın altında kalan kısma siyah folyo da çektireceğim...Çektiren bi kaç arkadaş görmüştüm değişik bi hava katıyor GP lerimize...
Ziyaretci040
12/07/2012, 13:20
Folyo çektirmeye karar verdim...Bu bahaneyle ne zamandır aklımda olan plakanın altında kalan kısma siyah folyo da çektireceğim...Çektiren bi kaç arkadaş görmüştüm değişik bi hava katıyor GP lerimize...
Hayırlı olsun...
fotobelit
12/07/2012, 15:06
Geçmiş olsun..Velet resmen yazı tahtası gibi kullanmış kaputu..Folyo geçici çözüm ama göz görmeyince gönül katlanırmış hesabı şimdiden hayırlı olsun folyon..
cute.poison
12/07/2012, 18:40
Hayırlı olsun...
Teşekkürler...
cute.poison
12/07/2012, 18:41
Geçmiş olsun..Velet resmen yazı tahtası gibi kullanmış kaputu..Folyo geçici çözüm ama göz görmeyince gönül katlanırmış hesabı şimdiden hayırlı olsun folyon..
Teşekkür ederim...O veledi bi bulsam ellerinden folyoyla ağaca asacam :)
rötuş boyayla giderilebilir bence biraz. folyo çekmeyin bence. bikaç kişi değil , resmen herkes yapıyor onu. :D Yakışmıyor artık
Ziyaretci032
13/07/2012, 11:36
çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum.
Geçmiş olsun. o bölgeyi kapatınca biraz rahatlayacaksınız emin olun.
N-ciniir
13/07/2012, 15:16
ben de uyuz oluyorum mahalle veletlerine. Benim arabanın da kaputuna isim yazmış hayvan. siyah arabada çok belli oluyor.. araba kirliyken daha az gösteriyor diye yıkamaktan soğudum..
sonytech
13/07/2012, 15:43
Çoçuk yapıp sokağa salmakla olmuyor.Helali-haramı öğretecek,terbiye verecek anne-baba nerdeeee.
'' ne olmus oynuyor diyor iste '' diyebilen zihniyetede Allah akıl fikir versin.
Geçmiş olsun kardeşim.Forumda kaputun üstüne küfür yazılan araçlarda oldu yinede şükretmelisin.Allah beterinden korusun
cute.poison
17/07/2012, 12:15
ben de uyuz oluyorum mahalle veletlerine. Benim arabanın da kaputuna isim yazmış hayvan. siyah arabada çok belli oluyor.. araba kirliyken daha az gösteriyor diye yıkamaktan soğudum..
Aynen ya yazın haftada bir arabamı yıkatır ışıl ışıl binerdim...O olaydan sonra arabayı yıkatmadım hala leş gibi biniyorum...İşte folyo yaptırcaz artık bakalım ama baya bi soğudum ya of...
cute.poison
17/07/2012, 12:16
Çoçuk yapıp sokağa salmakla olmuyor.Helali-haramı öğretecek,terbiye verecek anne-baba nerdeeee.
'' ne olmus oynuyor diyor iste '' diyebilen zihniyetede Allah akıl fikir versin.
Geçmiş olsun kardeşim.Forumda kaputun üstüne küfür yazılan araçlarda oldu yinede şükretmelisin.Allah beterinden korusun
Evet anne baba olmak sadece çocuk yapmakla olmuyor...Sorumluluk sahibi olmayan anne baba çocuğa ne verebilir ki zaten...Çocuğa öğretmedikten sonra çocuktur yapar diyorum...Ben o tip insanlardan insanlık namına birşey beklemiyorum...Allah akıl fikir versin ne diyim...