Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirden Selamlar

serkanmsg26
09/07/2012, 12:19
Merhabalar,
https://forum.grandepuntotr.com/alinik-araba/37332-2006-2009-dizel-grande-punto.html linkinde ilanım vardı, ilgi gösteren arkadaşlara teşekürler. Yaklaşık iki aylık bir arayıştan sonra 06.07.2012 itibarı ile 2011 model siyah dynamic evonun satışını aldım, biner binmez de ne kadar doğru bir iş yapmış olduğumu hissettim. İçi beklediğimden daha kaliteli ve ferah.Araç yerine göre dizel bir arabadan beklenmeyecek kadar atak, ebat olarak küçük araba (B) sınıfında olsa da bana fazlası ile güven verdi.

Forumdaki arkadaşlara iki sorum olacak;

1- Aracım siyah renk, camlarına film yaptırmayı düşünüyorum yaptıran arkadaşların fikirlerini almak isterim. Faydaları neler olur varsa zararları ne olur? Eskişehirdeki arkadaşlar nereyi tavsiye edersiniz?

2- Gün içinde kapalı garajda duracak olsa da siyah renkten dolayı boyasının daha uzun ömürlü olması ve/veya boyayı daha iyi korumak için ekstra neler yapabilirim - yapmalıyım? Sağ kapısında 3-4 cm uzunluğunda yakından belli olan ince bir anahtar çiziği var, orjinalliğini bozmadan nasıl yokedilebilir?

Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.

murat26
25/07/2012, 02:04
Serkan öncelikle hayırlı olsun güzel bir seçim
1-siyah renk güzel ama bakımı zor bir renk herşeyi belli eder oyüzden durmadan silmelisin camlara film işine gelince o tamamen sana kalmış çok koyu olmamak koşulu ile istediğin yere yaptırabilirsin fiyatı ise 50.00 tl ile 350.00tl arası tercih senin
2- aracına boya koruma yaptırabilirsin eğer çizik derin değil ise çiziği yok edebilirler

vonali26
25/07/2012, 02:16
Hayırlı olsun hemşerim Allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah.
Kaça mal oldu size aracınız.

Scottie
25/07/2012, 07:56
Hosgeldin... Keyifli forumlar... Hayirli ugurlu olsun...

Sparco34
25/07/2012, 09:57
aramıza hoş geldin

aktif ve keyifli yorumlar

serkanmsg26
26/07/2012, 12:44
Serkan öncelikle hayırlı olsun güzel bir seçim
1-siyah renk güzel ama bakımı zor bir renk herşeyi belli eder oyüzden durmadan silmelisin camlara film işine gelince o tamamen sana kalmış çok koyu olmamak koşulu ile istediğin yere yaptırabilirsin fiyatı ise 50.00 tl ile 350.00tl arası tercih senin
2- aracına boya koruma yaptırabilirsin eğer çizik derin değil ise çiziği yok edebilirler

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Aslında merak ettiğim şu araç gün içinde kapalı garajda ama hafta sonları dışarıda duruyor ve renginden dolayı çok güneş çekiyor cam filminin içeriye giren sıcaklığı önemli ölçüde azalttığı söyleniyor ama polisin farklı illerde farklı uygulamalar yaptığı ve tabiri caiz ise kafasına göre ceza yazdığı forumda sıkça belirtilmiş, Eskişehirde Polisin bu konuya yaklaşımı nasıl? Çizik tam kapı kolunun üstünde muhtemelen anahtar çiziği, hatta ben de ellerim dolu ve anahtar da elimde iken aynı yeri çiziyordum yanlışlıkla.. çizik uzun değil ama derin gibi yer yer beyaz astar görünüyor, rengi siyah olduğundan da beyaz astar çizgisi yakından belli oluyor ayrıca ileride paslanmaya neden olabileceğinden de endişe ediyorum yanlış bir yere götürüp geri dönülmez bir renk, matlık, harelenme sorunu da yaşamak istemiyorum. Eskişehirde boya koruma için önerebileceğin bir yer var mı?

serkanmsg26
26/07/2012, 12:47
Hosgeldin... Keyifli forumlar... Hayirli ugurlu olsun...

Çok teşekkür ederim.

serkanmsg26
26/07/2012, 12:54
aramıza hoş geldin

aktif ve keyifli yorumlar

Üye olmadan önce de forumu yardımlaşma ve bilgi paylaşımı açısından çok takdir ediyordum. Googleda grande punto yazınca fiatın sitesinden önce forumun sitesi çıkıyor. Bu vesile ile foruma emeği geçen herkese teşekkür ederim. Puntonun marka değerinin artmasında ve benim de punto almamda sitenin katkısı büyük..

Sparco34
26/07/2012, 12:57
sitenin katkısı varsa ne mutlu bize

ecosi26
03/08/2012, 08:29
Öncelikle foruma hoşgeldin...derin çizikler boya koruma tarafından pek kaybolmaz benimde aracım siyah mucurlu yolda kullanmamdan ötürü diğer araçların attığı taşlardan dolayı bendede derin minik açılmalar oldu bende sanayide boya hazırlattım renk tam tutmadığı için bazen güneşte gözle görülebiliyor. Sonuç itibariyle eğer çizik çok derin ise ki öyle sanırım lokal boya yaptırmaktan başka çare kalmıyor ama malum fiatın siyah rengi biraz sedefli değişken bir renk buna nazarlık demekten başka çarede kalmıyor...

biancoangelo
03/08/2012, 23:24
hoşgeldiniz

tayfux
03/08/2012, 23:52
hoşgeldiniz..

cosworth20
04/08/2012, 00:34
Dostum hosgeldin cici forumlar , yarin seyitgazi uzerinden eskisehire geliyorum cam filmi icin magiulars i tavsiye esebilirim ...